Dimitris_nak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2024 Στις 7/6/2024 στις 10:05 ΠΜ, Sjxristos είπε Καλημέρα σας , έχει τοποθετήσει κάποιος μπροστινή μεμβράνη σε όχημα με κάμερα παρμπρίζ (Line assistant ktl) ? Στην CarGlass που ρώτησα μου είπαν ότι δεν τοποθετούν και απαγορεύετε λόγω ότι μπορεί να μπερδεύει η κάμερα ισχύει κάτι τέτοιο??? καλησπέρα. θα βαλω την Τετάρτη και θα σου πω αν θα εχω πρόβλημα. εκει που ειναι η καμερα κοβεται δεν μπαίνει μπροστα της κατι. στο. αιθητηρα φωτων που ειναι μπροτα στο ταμπλο μου εδωσε ενα κομματι και το κολησα προχειρα και δεν ειδα να εχω πρόβλημα. αυτό που λενε ειναι η πιο παλιας τεχνολογιας μεμβρανες που ειχαν ριγματα μετάλλου μεσα για να αντανακλουν τις ακτινες. στις νανομεραμικες δεν συμβαινει αυτό. αλλα θα ξερω σε λιγες μερες απο προσωπική εμπειρία και ελπιζω να εχω δικιο . αλλιως παει το 100 ρι.
Pathorious Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Εδώ δείχνει γιατί δεν επηρεάζονται οι κάμερες
kaktos77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Στις 7/6/2024 στις 10:05 ΠΜ, Sjxristos είπε Καλημέρα σας , έχει τοποθετήσει κάποιος μπροστινή μεμβράνη σε όχημα με κάμερα παρμπρίζ (Line assistant ktl) ? Στην CarGlass που ρώτησα μου είπαν ότι δεν τοποθετούν και απαγορεύετε λόγω ότι μπορεί να μπερδεύει η κάμερα ισχύει κάτι τέτοιο??? Καλημέρα, έχω βάλει σε skoda kamiq με κάμερες μπροστά στο Tint Town πάνω από έναν χρόνο. Δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί οι κάμερες είναι στο πάνω μέρος του καθρέφτη και εκεί δεν μπαίνει μεμβράνη αλλά κόβεται. Πολλοί δεν βάζουν μπροστά και βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες του τύπου θα έχουν πρόβλημα οι κάμερες, θα μπουν νερά στα ηλεκτρικά κλπ, ο λόγος είναι γιατί ο χρόνος που χρειάζεται για την μπροστινή τοποθέτηση και η προσοχή, είναι ο διπλάσιος από τα πλαϊνά, οπότε αυτοί όλοι σου λένε γιατί να μπω σε αυτή τη διαδικασία; Φτιάχνω άλλο ένα αυτοκίνητο στον ίδιο χρόνο εύκολα ακούραστα και χωρίς να χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο. 1
Dimitris_nak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Στις 8/6/2024 στις 11:52 ΜΜ, Dimitris_nak είπε καλησπέρα. θα βαλω την Τετάρτη και θα σου πω αν θα εχω πρόβλημα. εκει που ειναι η καμερα κοβεται δεν μπαίνει μπροστα της κατι. στο. αιθητηρα φωτων που ειναι μπροτα στο ταμπλο μου εδωσε ενα κομματι και το κολησα προχειρα και δεν ειδα να εχω πρόβλημα. αυτό που λενε ειναι η πιο παλιας τεχνολογιας μεμβρανες που ειχαν ριγματα μετάλλου μεσα για να αντανακλουν τις ακτινες. στις νανομεραμικες δεν συμβαινει αυτό. αλλα θα ξερω σε λιγες μερες απο προσωπική εμπειρία και ελπιζω να εχω δικιο . αλλιως παει το 100 ρι. καλημερα και παλι. εβαλα προχτες οπως ειχα προγραμματίσει την μεμβράνη στο παμπριζ και 2 μερες τωρα σε οδηγηση μερα και.νυχτα δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με τους αισθητήρες ουτε με την καμερα.και ειδα διαφορα ηδη στο ποσο καίνε πια τα πλαστικα . παντα μιλω για νανοκεραμικη της madico απο αυτην εχω εμπειρία. καλη συνέχεια
nikos_k1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Καλημέρα σας, Έχει βάλει κανείς σε Smart 451 μεμβράνη στο παρμπρίζ και αν ναι πόσο του κόστισε? Μιλάμε πάντα για τη νόμιμη μεμβράνη, όχι το σκούρο φιμέ.
megapaixtaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Στις 14/6/2024 στις 11:54 ΠΜ, Dimitris_nak είπε καλημερα και παλι. εβαλα προχτες οπως ειχα προγραμματίσει την μεμβράνη στο παμπριζ και 2 μερες τωρα σε οδηγηση μερα και.νυχτα δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με τους αισθητήρες ουτε με την καμερα.και ειδα διαφορα ηδη στο ποσο καίνε πια τα πλαστικα . παντα μιλω για νανοκεραμικη της madico απο αυτην εχω εμπειρία. καλη συνέχεια πολη? madico ηθελα να βαλω και εγω αλλα ειμαι θεσσαλονικη,δυσκολο εδω ολοι βαζουν 3Μ ..καλα για αφτερ σειλσ αν πας με φουσκαλες θα σουν μια δικιαολογια ,τυπου,κατι εκανες ,δεν το αφησες να στεγνωσει και εριξες νερα κ.λ.π.
broxopios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Μόλις είδα το παρακάτω βίντεο. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτές τις SkyFol BabyGuard? Τις παρουσίασε αρκετά καλύτερες της Llumar με την γνωστή επίδειξη θερμότητας.
xsterg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Στις 7/6/2024 στις 10:05 ΠΜ, Sjxristos είπε Καλημέρα σας , έχει τοποθετήσει κάποιος μπροστινή μεμβράνη σε όχημα με κάμερα παρμπρίζ (Line assistant ktl) ? Στην CarGlass που ρώτησα μου είπαν ότι δεν τοποθετούν και απαγορεύετε λόγω ότι μπορεί να μπερδεύει η κάμερα ισχύει κάτι τέτοιο??? φιλε μου εβαλα εγω πριν απο 1 μηνα την τελειως διαφανη εμπρος. στο σημειο που ειναι οι καμερες και τα συστηματα αναγνωρισης ειναι ουτως η αλλιως μαυρο και δεν μπαινει το φιλμ. εμενα η εγκατασταση εγινε στην patras glass στην πατρα. να τονισω για αλλη μια φορα οτι η εγκατασταση ηταν αψογη. το εν λογω μαγαζι εξαιρετικο. μονο θετικα λογι αεχω να πω.
Dimitris_nak Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Στις 15/6/2024 στις 4:30 ΜΜ, megapaixtaras είπε πολη? madico ηθελα να βαλω και εγω αλλα ειμαι θεσσαλονικη,δυσκολο εδω ολοι βαζουν 3Μ ..καλα για αφτερ σειλσ αν πας με φουσκαλες θα σουν μια δικιαολογια ,τυπου,κατι εκανες ,δεν το αφησες να στεγνωσει και εριξες νερα κ.λ.π. εγω αθηνα μενω. στο παμπριζ παντως το μονο που μου ειπε ειναι να μην το καθαρισω για καμια βδομαδα . απο μεσα εννοείται. και μια θαμπαδα αν βγαλει θα ειναι προσωρινή .ειναι λογω υγρασίας. εμπα στην σελίδα της madico και εχει τους συνεργάτες που τις βαζουν . ειναι πιστοποιημενοι . 1
atrigane Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Προσωπικά και σε όσα αυτοκίνητα έβαλα μεμβράνες για να μην γίνει η στραβή με φουσκάλες και πάω κ μου πει τα κατέβασες νωρίτερα, φταις, δεν αναλαμβάνω και γενικά δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου, συννενοουμαι και το αφήνω εκεί το αμάξι να παρέλθει ο χρόνος που πρέπει και όταν το παίρνω είναι έτοιμο για χρήση από την 1η στιγμή. Έτσι αποφεύγω τα δράματα όμως είναι κ ο λόγος που ακόμα δεν έβαλα στο καινούριο και ψήνομαι καλοκαιριάτικα μιας κ το χρειάζομαι καθημερινά και δεν μπορώ να το αφήσω εκεί. Θα γίνει κ αυτό σύντομα θέλω να πιστεύω
megapaixtaras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 28 λεπτά πριν, Dimitris_nak είπε εγω αθηνα μενω. στο παμπριζ παντως το μονο που μου ειπε ειναι να μην το καθαρισω για καμια βδομαδα . απο μεσα εννοείται. και μια θαμπαδα αν βγαλει θα ειναι προσωρινή .ειναι λογω υγρασίας. εμπα στην σελίδα της madico και εχει τους συνεργάτες που τις βαζουν . ειναι πιστοποιημενοι . carglass μαλλον γιατι στην σαλονικα δεν εχει καποιον συγκεκριμενο αντιπροσωπο. απλως δεν ξερω αν αυτοι στην θεσσαλονικη κανουν καλη δουλεια.ειναι και πιο ακριβοι αποτι βλεπω στις αξιολογησεις 1
Dimitris_nak Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, megapaixtaras είπε carglass μαλλον γιατι στην σαλονικα δεν εχει καποιον συγκεκριμενο αντιπροσωπο. απλως δεν ξερω αν αυτοι στην θεσσαλονικη κανουν καλη δουλεια.ειναι και πιο ακριβοι αποτι βλεπω στις αξιολογησεις ειναι προβλημα γμτ. κοιτα για αλλες μαρκες εκτος 3μ .εκτος αν εχει μονοπώλιο εκει η συγκεκριμένη εταιρεία. που δεν νομιζω. για να εχεις μια ιδεα σύγκρισης τιμων . εμενα μου στοιχισαν 270 τα παράθυρα για τις πορτες και το πισω τζαμι. και 110 για το παμπριζ. μιλαμε για το i10 Hyundai. αν δεν ειναι κανενα suv μεγαλο πανω κατω εκει πανε.
megapaixtaras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) διαβασα οτι στην carglass μονο οταν εχει προσφορα αλλιως δεν συμφερει.απο τεχνιτες δεν ξερω,γενικα δεν εχουν καλες κριτικες και στα τζαμια.πηγα και μιλησα εκει και μου φανηκαν λιγο χυμα,ο τροπος που μιλουσαν,ασε που εκαναν μιση ωρα να μου μιλησουν.γενικα δεν θα τους εμπιστευομουν. εσυ εβαλες Black Pearl NC? γιατι εκτος 3Μ? τι γνωριζεις γιαυτες? αμα σου πω οτι σχεδον ολοι αυτες βαζουν εδω. ηθελα πολυ να βαλω αυτες,εχει καταστημα εδω που ειναι αντιπροσωπος αλλα ειναι η μονη που δεν φερνει. https://www.protectorautomotive.com/en/products/sky-blue ταιριαζει πολυ το μπλε με το ασπρο που εχω χρωμα σαν αντιθεση.σαυτο το χρωμα περιπου ειναι σαυτο το χρωμα περιπου ειναι και οι foliatech αλλα πρεπει να τις αγορασω εγω και να παω σε καποιον να τις βαλει.ειναι καλη μαρκα,καποτε τις δουλευε ενας σαλονικα. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2024 από megapaixtaras
kostasbm Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 αν θελει κάποιος να τεστάρει τις μεμβράνες να πάει σε επαρχιακό δίκτυο βράδυ χωρίς φωτισμό με τη μικρή σκάλα.....εκεί φαίνεται αν δυσκολεύει την οδήγηση ......και αν είναι καλής ποιότητας έχω 3Μ πάνω από 18 χρόνια και τώρα άρχισε στο πίσω τζαμί να βλέπω τη φθορά.....στο παρμπρίζ δεν έβαλα γιατί είναι από τη μάνα του λίγο φιμέ..
Klausx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Έχω καταλήξει σε black pearl madico αλλά από χειμώνα γιατί τώρα πιθανόν να γίνεται χαμός. Τις έχει δοκιμάσει κάποιος; Είναι οκ για το Παρμπρίζ; 75% Παρμπρίζ 35% όλο το υπόλοιπο θα έλεγα να μην υπάρχει διχρωμία 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα