Προς το περιεχόμενο

Αντηλιακές μεμβράνες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια επειδη εχει πολλες σελιδες το τοπικ και δεν δυναμαι να κατσω να τις διαβασω ολες.αν θελει καποιος να μου δωσει  καλους τεχνιτες για μεμβρανες στην ανατολικη θεσσαλονικη.ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω πάει σε μερικά να ρωτήσω, οι απλές είναι ταρίφα 140-160ευρώ, οι Xpel επίσης ταρίφα 340-360.

Όλοι μου είπαν ότι οι απλές δεν έχουν καλή ορατότητα, αλλά μια χαρά βλέπεις.

Επειδή άρχισα να προσέχω όλα τα αυτοκίνητα που φοράνε μεμβράνες, και ακόμη και πιο νεότερα βλέπω φουσκάλες κλπ, τελικά αποφάσισα να μη βάλω.

Ένας ακόμη λόγος είναι ότι το κόστος της μεμβράνης είναι 1 εως 5ευρω ανα μέτρο, το θεωρώ ακριβό 150ευρω για τοποθέτηση δλδ ακόμη και τις απλές.

η διαφορα με τις πιο παλιας τεχνολογιας απλες οπως λες, ειναι οτι έπρεπε να εχεις αρκετη σκουροτητα για να αποδίδουν.ενω η νεας τεχνολογίας που να ειναι νανοκεραμικες ομως. ακομα και η διαφανη κοβει την υπεριώδη ακτινα που καιει τα πλαστικα . ζεστη θα εχει αλλα οχι αυτο το καψιμο στα πλαστικά και στα υφάσματα. 

οσο για τις φουσκάλες ειναι θεμα τοποθετησης.

αυτα τα συμπερασματα ειναι απο έμπειρια μου που εχω βαλει. εγγύηση εφόρου ζωης απο την εταιρεία της μεμβράνης και εγγυηση για την τοποθετηση απο τον μαστορα. 

αν βαλεις να βαλεις μονο νανοκεραμικες. αλλιως μην μπεις στα. εξοδα.

5 ώρες πριν, Parolos4 είπε

Επειδή άρχισα να προσέχω όλα τα αυτοκίνητα που φοράνε μεμβράνες, και ακόμη και πιο νεότερα βλέπω φουσκάλες κλπ, τελικά αποφάσισα να μη βάλω.

όντως έχω δει αρκετά τελευταία , ειδικά πίσω παρμπρίζ χάλια μαύρα απο φουσκάλες

αλλά γιαυτό βάζεις απο κάπου που να έχει εγγύηση η εφαρμογή

Καλημέρα σας , έχει τοποθετήσει κάποιος μπροστινή μεμβράνη σε όχημα με κάμερα παρμπρίζ (Line assistant ktl) ?
Στην CarGlass που ρώτησα μου είπαν ότι δεν τοποθετούν και απαγορεύετε λόγω ότι μπορεί να μπερδεύει η κάμερα ισχύει κάτι τέτοιο???

22 ώρες πριν, Parolos4 είπε

Έχω πάει σε μερικά να ρωτήσω, οι απλές είναι ταρίφα 140-160ευρώ, οι Xpel επίσης ταρίφα 340-360.

Όλοι μου είπαν ότι οι απλές δεν έχουν καλή ορατότητα, αλλά μια χαρά βλέπεις.

Ένας ακόμη λόγος είναι ότι το κόστος της μεμβράνης είναι 1 εως 5ευρω ανα μέτρο, το θεωρώ ακριβό 150ευρω για τοποθέτηση δλδ ακόμη και τις απλές.

Αν πηγαινουν να βαλουν μεμβρανη με 1-5 ευρω που λες και χτες να τις βαλουν την επομενη μερα θα εχουν παρει δρομο 🤣 αν και το βλεπεις μπακαλίστικα το πραγμα πρεπει να σκεφτεις τα εξοδα ενος μαγαζιου και το τι πληρωνουν καθε μηνα σε εφοριες κτλπ.Δεν ειναι ενας φιλος σου με ενα ρολο στο χερι που παει απο πορτα σε πορτα και δεν εχει ενοικια κτλπ.

Νομίζω η πρώτη ύλη δεν τους βγαίνει ακριβά, εξάλλου παίρνουν μεγάλες ποσότητες σε ρολά.

Την τεχνογνωσία πουλάνε ουσιαστικά και το after sales service.

Αλλά κι εγώ θεωρώ πως βγάζουν γερό μεροκάματο.

5 hours ago, Sjxristos said:

Καλημέρα σας , έχει τοποθετήσει κάποιος μπροστινή μεμβράνη σε όχημα με κάμερα παρμπρίζ (Line assistant ktl) ?
Στην CarGlass που ρώτησα μου είπαν ότι δεν τοποθετούν και απαγορεύετε λόγω ότι μπορεί να μπερδεύει η κάμερα ισχύει κάτι τέτοιο???

ισχυει. Επειδη εχει τυχει δε θελουν να ρισκαρουν και ειναι πλεον γραμμη της εταιριας στην Ελλαδα.

Αν πας στο μαγαζι της γειτονιας βεβαια και βαλεις και ισως εχεις θεμα με το L.A (οχι Los Angeles) θα κλαις τα φραγκα και θα πρεπει να ξαναπας για να στο βγαλει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

150ευρω για XPEL σε carglass καλα δεν ειναι; 

για νανοκεραμικες μου ειπαν μετα το διπλασιο κοστος. 

Στις 31/5/2024 στις 12:33 ΜΜ, terry308 είπε

Σε ισχύ ξανά η γνωστή προσφορά, -40% της carglass,έως 31/7

στην τοποθετηση γραφει ... Την τοποθετηση μπορει να την χρεωνουν ξερω γω 20 ευρω 😂

Επεξ/σία από futureshock

12 ώρες πριν, Parolos4 είπε

150€ οι Expel??

Αφού γράφει στην προσφορά εκτός των Expel, ότι έχει διαθέσιμο.

σε τοπικο καταστημα carglass . Δεν μου αναφεραν κατι για προσφορα . 

μου εδωσαν αυτη την τιμη για τις XPEL ,.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...