Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/4/2024 στις 12:43 ΜΜ, phanispal είπε

Ποια σειρά Llumar;

Τιμές σου είπαν;

Llumar νανοκεραμικη μου είπε 380. Και η skyfol baby guard 350.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 09/04/2024 at 09:00, Panagiotis 05 said:

έβαλα Lumar και ενώ στα πλαινά τζάμια όλα είναι κομπλε, στο πίσω που έχει τις αντιστάσεις, το βράδυ κάνουν αντανακλάσεις τα φώτα των αυτοκινήτων που με ακολουθούν. Δηλαδή έχει αντανάκλαση στις πάνω και κάτω αντιστάσεις από εκεί που βρίσκονται τα φώτα των πίσω. έτσι είναι σε όλα ή έχει να κάνει και με την κλίση του τζαμιου (έιναι αρκετά οριζοντιο, juke);

Με xpel συμβαίνει και σε εμένα. Θεωρώ ότι συμβαίνει με όλες τις μάρκες. Είναι όντως λίγο ενοχλητικό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Παραλαμβάνω εντος εβδομάδας το yaris hybrid και θελω να βαλω μεμβράνες αμεσα. Σκεφτόμουν της llumar τα νανοκεραμικα με 382 που βγαινει. Αξιζουν σαν μάρκα παιδια? Να παω σε 3μ? σε κατι πιο φθηνο που θα ειναι ομως ποιοτικο? Τι προτείνετε? Ειναι πρώτο αμαξι που θα βάλω μεμβράνες

Δημοσ.

Llumar IRX dark, φορεμένες σε nissan pulsar, και cupra born, άψογες και στα δύο αυτοκίνητα, αν είσαι βόρεια προάστια τοποθέτηση στα μελίσσια,άψογη δουλειά.

Δημοσ.
Στις 14/4/2024 στις 9:31 ΜΜ, afelis είπε

Llumar IRX dark, φορεμένες σε nissan pulsar, και cupra born, άψογες και στα δύο αυτοκίνητα, αν είσαι βόρεια προάστια τοποθέτηση στα μελίσσια,άψογη δουλειά.

Πολυ ακριβες για αυτο που προσφερουν σε σχεση με αλλες νανοκεραμικες μεμβρανες,αν δεις τα χαρακτηριστικα στην απορριψη ολικης θερμοκρασιας και στην υπερυθρη συγκριτικα δεν δικαιολογείται η τιμη τους και σε μερικες περιπτωσεις ειναι και χεροτερες.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/4/2024 στις 9:06 ΜΜ, Ribopaido είπε

Καλησπερα σε ολους!

Παραλαμβάνω εντος εβδομάδας το yaris hybrid και θελω να βαλω μεμβράνες αμεσα. Σκεφτόμουν της llumar τα νανοκεραμικα με 382 που βγαινει. Αξιζουν σαν μάρκα παιδια? Να παω σε 3μ? σε κατι πιο φθηνο που θα ειναι ομως ποιοτικο? Τι προτείνετε? Ειναι πρώτο αμαξι που θα βάλω μεμβράνες

καλησπερα , ειμαι στην ιδα φαση αναμονης , μετα απο γνωμες εδω μεσα απο τους φιλους , προσωπικα κατελειξα στις Madico που μου εκαναν και επιδειξη δυνατοτητων στον giannikelis , αν η τιμη που λες ειναι χωρις παμπριζ τοτε ειναι και πιο φθηνες οι Madico ,260 μου εδωσε  σε μενα . αν ειναι και το παμπριζ μεσα τοτε ειναι στην ιδια τιμη 

Δημοσ.

Γεια σας.

έχει βάλει μήπως κάποιος, μεμβράνες σε Honda jazz , ή γενικά σε αμάξι με ανεμοθραύστες; 

Για κάπου εντός Αττικής, ιδανικά κεντρικά, θα με εξυπηρετούσε κάποια πρόταση. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
6 ώρες πριν, scarface5323 είπε

για madico black pearl nano ceramic 75, μονο για παμπρίζ ,γνωρίζετε περίπου τιμές?

καλημέρα. επειδη ετυχε να κλεισω ραντεβου για μετα το Πασχα και ρωτησα. μονο παρμπρίζ 110 ευρω  στον Γέρακα Αττικής 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

110€ ο Γιαννικέλης; Πάλι καλά που δεν το πήγε 150€.

ναι στον Γιαννικελη. πιθανον να το παει γιατι μου ελεγε περιμενει αυξηση των υλικων.

προσωπικα βαζω στα παράθυρα εκτός απο παμπριζ αλλα τον ρωτησα σε περίπτωση που το σκεφτω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, phanispal είπε

Γύρω στα 80-100€ έπαιζε πριν 2 χρόνια που έβαλα εγώ.

Ευχαριστώ, ικανοποιημένος?,εχεις αντανακλάσεις?

6 ώρες πριν, Dimitris_nak είπε

καλημέρα. επειδη ετυχε να κλεισω ραντεβου για μετα το Πασχα και ρωτησα. μονο παρμπρίζ 110 ευρω  στον Γέρακα Αττικής 

Ευχαριστώ, Θεσσαλονίκη δυσεύρετες οι madico...έχει κάποιος πρόσφατη τοποθέτηση σε κάποιον?

Πήρα carglass να ρωτήσω ποιες βάζουν,και αν βάζουν madico, και η κοπέλα μου απάντησε " σωστά madico τις XR 80", της λέω ότι οι XR είναι xpel,και λέει ναι ναι η σειρά είναι έτσι 

Επεξ/σία από scarface5323
Δημοσ.
1 ώρα πριν, scarface5323 είπε

Ευχαριστώ, ικανοποιημένος?,εχεις αντανακλάσεις?

Αρκετά. Θεωρώ πως έχει νόημα να μπει στο παρμπρίζ επειδή αποτελεί τη μεγαλύτερη επιφάνεια από την οποία εισέρχεται η ηλιακή ακτινοβολία.

Απλά με polarised γυαλιά θα βλέπεις ουράνιο τόξο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...