Pathorious Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 49 λεπτά πριν, definitio είπε Ποιές μεμβράνες χαμηλής σκίασης & νανοτεχνολογίας έχουν μπλέ απόχρωση; Διάβασα κάπου ότι της Xpel Prime XR Plus όπως και οι 3M Crystalline (που όμως μάλλον δεν είναι νανοτεχνολογίας), έχουν μπλε απόχρωση, που προσωπικά τη βρίσκω πολύ κακόγουστη σε όσα αμάξια το έχω δει. Αν κι έχω παλιό αμάξι, σκέφτομαι να βάλω νανο-μεμβράνες αλλά αυτές με την υψηλότερη διαφάνεια-περατότητα, με προστασία UV κτλ. ...όμως δια΄βασα ότι αυτές τείνουν να έχουν αυτή τη μπλε απόχρωση που αισθητικά με απωθεί. Το 35 μπλεδιζει στην XR Plus,τα υπολοιπα ειναι σε μαυρη αποχρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Σήμερα πήγα για αλλαγή στην πίσω μεμβράνη στην carglass και ρώτησα να μου πουν πια έχουν τοποθετήσει . Xpelprime xr black nano-ceramic 30% Την είχα βάλει πριν το Πάσχα 220€ σε Mercedes e200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pathorious Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, alelo είπε Σήμερα πήγα για αλλαγή στην πίσω μεμβράνη στην carglass και ρώτησα να μου πουν πια έχουν τοποθετήσει . Xpelprime xr black nano-ceramic 30% Την είχα βάλει πριν το Πάσχα 220€ σε Mercedes e200 35% εννοείς δεν υπάρχει 30 στην Xpel,αν μπορέσεις κράτησε ένα κομμάτι από το υλικό που σου έβαλαν για να το μετρήσεις κάποια στιγμή αν βρεθείς σε κατάστημα με μετρητή. Πάντως λογικά για την τιμή που πλήρωσες θα πρέπει να σου έχουν βάλει οντως νανοκεραμικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, alelo είπε Σήμερα πήγα για αλλαγή στην πίσω μεμβράνη στην carglass και ρώτησα να μου πουν πια έχουν τοποθετήσει . Xpelprime xr black nano-ceramic 30% Την είχα βάλει πριν το Πάσχα 220€ σε Mercedes e200 ΔΛΔ εβγαλαν την παλια και εβαλαν την νεα ? γινεται αυτο στο πισω τζαμι ( λογω αντιστασεων ρωταω ) ? δεν εξυσαν να βγει η παλια "κολλα" ? Δωσε πιο πολλες πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros13fe Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Η μεμβράνες που βάζει η Carglass όταν είναι σε προσφορά στα 137,50, αξίζει θεωρείτε; Βάζουν νανοκεραμική στου οδηγού-συνοδηγού (XPEL XR BLUE 80) και στα πίσω δεν είναι νανοκεραμική (γνωρίζει κανείς τι βάζουν;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, villasg είπε ΔΛΔ εβγαλαν την παλια και εβαλαν την νεα ? γινεται αυτο στο πισω τζαμι ( λογω αντιστασεων ρωταω ) ? δεν εξυσαν να βγει η παλια "κολλα" ? Δωσε πιο πολλες πληροφοριες Ήμουν εκεί όταν έγινε η αφαίρεση. Τώρα αν κάναμε ζημιά στις αντιστάσεις δεν ξέρω. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως αλλού είναι ανοιχτόχρωμες οι αντιστάσεις και αλλού πιο σκούρες. Θα περιμένω 1-2 μέρες να φύγει η υγρασία από την τοποθέτηση και μετά θα δω αποτελέσματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johng4 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Στην car glass άνοιξε πάλι η προσφορά -40% πάντως από αρχές του μήνα. Βγαίνει 165€ για ολικό ντύσιμο εκτός μπροστινού μπαρμπριζ με κεραμικές στα παράθυρα μπροστά και απλές πίσω. Η μάρκα που χρησιμοποιούν είναι η xpel όπως μου είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros13fe Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, johng4 είπε Στην car glass άνοιξε πάλι η προσφορά -40% πάντως από αρχές του μήνα. Βγαίνει 165€ για ολικό ντύσιμο εκτός μπροστινού μπαρμπριζ με κεραμικές στα παράθυρα μπροστά και απλές πίσω. Η μάρκα που χρησιμοποιούν είναι η xpel όπως μου είπαν. Αξίζει θεωρείτε η συγκεκριμένη προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, petros13fe είπε Αξίζει θεωρείτε η συγκεκριμένη προσφορά; Έχω βάλει σε 3 αυτοκίνητα μέχρι στιγμής νανοκεραμικές madico και xpel. Πρόσφατα που έβαλα xpel στο kamiq, είδα και τις απλές και τη σειρά XR plus που είναι πάνω από τις απλές νανοκεραμικές (XR). Για εμένα όχι απλώς δεν συμφέρει, είναι πεταμένα λεφτά όταν με κοντά 200 μαξ 220 ντύνεις όλο το αυτοκίνητο με νανοκεραμικές. Προσωπικά η βάση είναι οι νανοκεραμικές, τώρα αν έχεις τη δυνατότητα για πιο πάνω βάζεις και XR plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros13fe Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Έχω βάλει σε 3 αυτοκίνητα μέχρι στιγμής νανοκεραμικές madico και xpel. Πρόσφατα που έβαλα xpel στο kamiq, είδα και τις απλές και τη σειρά XR plus που είναι πάνω από τις απλές νανοκεραμικές (XR). Για εμένα όχι απλώς δεν συμφέρει, είναι πεταμένα λεφτά όταν με κοντά 200 μαξ 220 ντύνεις όλο το αυτοκίνητο με νανοκεραμικές. Προσωπικά η βάση είναι οι νανοκεραμικές, τώρα αν έχεις τη δυνατότητα για πιο πάνω βάζεις και XR plus. Σε ποιο μαγαζί έβαλες; Με ενδιαφέρει να βάλω σε όλο νανοκεραμικές, μάλλον προς XR ή κάποια σειρά αντίστοιχων χρημάτων άλλης εταιρείας. Στα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού τι έβαλες; το νόμιμο; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2023 από petros13fe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, petros13fe είπε Σε ποιο μαγαζί έβαλες; Με ενδιαφέρει να βάλω σε όλο νανοκεραμικές, μάλλον προς XR ή κάποια σειρά αντίστοιχων χρημάτων άλλης εταιρείας. Στα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού τι έβαλες; το νόμιμο; Σου έστειλα pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Παιδιά ξερω θα εχει ξαναειπωθεί αλλα Αθήνα ξερετε κανεναν που να ειναι καλος τοποθετητης για να βαλω κεραμική στο παρμπρίζ ? Εδω αγρινιο εβαλα κεραμικές σε ολα εκτός παρμπρίζ στην carglass ( expel xr ceramic ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 για νοτια ο βαγγελης (carglass γλυφαδας) και βορεια llumar μαρουσι & fime-design μελισσια. εχω παει αρκετα αυτοκινητα και στους 3 χρονια τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sortepztn Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Καλημέρα! Με δεδομένο ότι ο νόμος για εμπρόσθιο παρμπριζ αναφέρει 75%, θέλω να ρωτήσω το εξής. Σε νανοκεραμική μεμβράνη για εμπρόσθιο παρμπριζ υπάρχει κάποια εταιρεία που να προσφέρει ακριβώς 75% διαπερατότητα; Η XPEL XR προσφέρει 70% και άρα είσαι παράνομος (για πολύ λίγο, αλλά είσαι), to XPEL XR 80% ειναι πρακτικά διάφανο. Έχει ακούσει κανένας να μην αποζημιώνουν κάποιον λόγω παράνομης αντηλιακής μεμβράνης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasandro Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Θελω να τοποθετήσω κεραμικές μεμβράνες σε ένα volvo xc40 (όλα τα κρύσταλλα + πανοραμική). Ποιά θεωρείτε οτι ειναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή ανεξαρτήτως κόστους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα