kaktos77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, petros13fe είπε Είσαι ευχαριστημένος έχεις δει διαφορά; Έβαλες και μπροστά παρμπριζ; Έβαλα και εγώ την XR γύρω γύρω και μπροστά την plus πριν 2 εβδομάδες. Άψογη είναι από θέμα θερμοκρασίας. Κατά την γνώμη μου οι απλές δεν λένε σε καμία εταιρία, βάζεις το ελάχιστο νανοκεραμικές και αν έχει τη δυνατότητα την plus, γιατί όντως η plus έχει επίσης διαφορά από την XR νανοκεραμική. 1
Pathorious Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Το μπροστινο το έβαλα σε δεύτερο χρόνο (λογο οικονομικών)και έκανε μεγάλη διαφορά γιατί από εκεί εισέρχεται ολη η θερμοκρασια,ειμαι καθημερινα στους δρομους λογο της δουλειάς μου.Εχω δει μεγάλη διαφορά και το aircondition αποδίδει πολύ πιο γρηγορα κρατωντας καλη θερμοκρασια. 1
and_64 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Η μονη διαφορα που βλεπω με τις μεμβρανες ειναι οτι οδηγω και δεν καιγεται το δερμα μου Ενα αυτοκινητο που θα μεινει πολυ ωρα στον ηλιο,θα πυρωσει no matter what Προφανώς αφού βράζουν τα μέταλλα! Πέρα απο τους επιβάτες όμως προστατεύεται και το εσωτερικό οταν ειναι παρκαρισμένο, πλαστικά/ταμπλό/δέρματα κλπ 1
petros13fe Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Pathorious είπε Το μπροστινο το έβαλα σε δεύτερο χρόνο (λογο οικονομικών)και έκανε μεγάλη διαφορά γιατί από εκεί εισέρχεται ολη η θερμοκρασια,ειμαι καθημερινα στους δρομους λογο της δουλειάς μου.Εχω δει μεγάλη διαφορά και το aircondition αποδίδει πολύ πιο γρηγορα κρατωντας καλη θερμοκρασια. Σε τι τιμή έβαλες και που ; Θεωρώ τα 289 της llumar για όλα εκτός από εμπρόσθιο παρμπριζ πολλά, ειδικά για αμάξι του 2010, δεν το λες παλιό ούτε και νέο. Οπότε ψάχνομαι για εξίσου ποιοτικές εναλλακτικές σε νανοκεραμική μεμβράνη (φαντάζομαι η PRIME XR είναι μια καλή επιλογή για να την προτείνετε)
Pathorious Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 50 λεπτά πριν, petros13fe είπε Σε τι τιμή έβαλες και που ; Θεωρώ τα 289 της llumar για όλα εκτός από εμπρόσθιο παρμπριζ πολλά, ειδικά για αμάξι του 2010, δεν το λες παλιό ούτε και νέο. Οπότε ψάχνομαι για εξίσου ποιοτικές εναλλακτικές σε νανοκεραμική μεμβράνη (φαντάζομαι η PRIME XR είναι μια καλή επιλογή για να την προτείνετε) Tint Town στο Χαλανδρι,220 ευρώ χωρίς μπροστινο και αλλα 100 ευρώ εδωσα οταν ξαναπηγα για το μπροστινο.
Kingedward Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 32 λεπτά πριν, Pathorious είπε Tint Town στο Χαλανδρι,220 ευρώ χωρίς μπροστινο και αλλα 100 ευρώ εδωσα οταν ξαναπηγα για το μπροστινο. Εγκρίνω εκεί έχω βάλει παντού XR plus τις 70αρες. Μπορεί ακόμα να μην έχει αρχίσει η υπερβολική ζέστη αλλά ακόμα και παρκαρισμένο στον ήλιο που είναι, θεωρώ ότι η διαφορά είναι αισθητή. 1
alelo Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Παιδιά όσοι έχετε βάλει κεραμικές σας έδωσαν κάτι που το γράφει? Ας πούμε στην απόδειξη ή ένα χαρτί τι μεμβράνες βάλαμε?
Kingedward Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, alelo είπε Παιδιά όσοι έχετε βάλει κεραμικές σας έδωσαν κάτι που το γράφει? Ας πούμε στην απόδειξη ή ένα χαρτί τι μεμβράνες βάλαμε? Ναι, αναγράφεται η διαπερατότητα φωτός καθώς και η μάρκα και ξεχωριστά δόθηκε η απόδειξη. 1
alelo Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Οκ . Τώρα που θα ξαναπάω για να μου αλλάξει το πίσω , γιατί έκανε φουσκάλες, θα ζητήσω χαρτί με τι ακριβώς έχουν βαλει 1
Pathorious Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, alelo είπε Παιδιά όσοι έχετε βάλει κεραμικές σας έδωσαν κάτι που το γράφει? Ας πούμε στην απόδειξη ή ένα χαρτί τι μεμβράνες βάλαμε? βεβαίωση και απόδειξη ξεχωριστά,συν οτι μου έδειξε με ένα εργαλείο ποση IR κόβει έτσι ώστε να γνωρίζω πως αυτή που μου εβαλε ειναι η σειρα που πληρωσα.
alelo Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Εδώ Αγρίνιο δεν έχει εργαλείο για μέτρημα. Αν ανέβω Αθήνα θα το τσεκαρω. 1
CaMp3on Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Θεσσαλονίκη έχει βάλει κανείς νανοκεραμικες να μου προτείνει μαγαζί;
terry308 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 39 λεπτά πριν, CaMp3on είπε Θεσσαλονίκη έχει βάλει κανείς νανοκεραμικες να μου προτείνει μαγαζί; carglass έχω βάλει σε 3 οχήματα 1 ΚΤΕΛ Madico 1 Μοναστηριου Madico 1 Κοντά στο Παπαφειο XPEL είχε μόνο.
definitio Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποιές μεμβράνες χαμηλής σκίασης & νανοτεχνολογίας έχουν μπλέ απόχρωση; Διάβασα κάπου ότι της Xpel Prime XR Plus όπως και οι 3M Crystalline (που όμως μάλλον δεν είναι νανοτεχνολογίας), έχουν μπλε απόχρωση, που προσωπικά τη βρίσκω πολύ κακόγουστη σε όσα αμάξια το έχω δει. Αν κι έχω παλιό αμάξι, σκέφτομαι να βάλω νανο-μεμβράνες αλλά αυτές με την υψηλότερη διαφάνεια-περατότητα, με προστασία UV κτλ. ...όμως δια΄βασα ότι αυτές τείνουν να έχουν αυτή τη μπλε απόχρωση που αισθητικά με απωθεί. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από definitio
korakios Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, definitio είπε όπως και οι 3M Crystalline (που όμως μάλλον δεν είναι νανοτεχνολογίας) οι Crystalline είναι νανοτεχνολογίας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα