kaktos77 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, alelo είπε 35% έβαλα σε ολα. Δεν πηρα κάποιο χαρτί νομιμότητας αν τυχών σε σταματήσει η αστυνομία. Ναι στην carglass τα εβαλα Μάλλον εννοείς ότι κόβει 35% που δεν είναι 35 αλλά 30% και περνάει το 70%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Οχι 35% περναει φως μεσα στο αμαξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kingedward Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, alelo είπε Οχι 35% περναει φως μεσα στο αμαξι. Κάποιο λάκο έχει η φάβα γιατί στην Carglass είναι μονίμως ανένδοτοι να βάλουν πέρα από τα επιτρεπτά όρια στο μπροστινό παρμπρίζ και στα παράθυρα συνοδηγού και οδηγού. Αυτό είναι από το site τους : Οι μεμβράνες που τοποθετούμε στην Carglass® συνοδεύονται από: βεβαίωση τοποθέτησης εγγύηση αυτοκόλλητο σήμα Με βάση τον ΚΟΚ και τη νομοθεσία για τις αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου, ο ελάχιστος επιτρεπόμενος συντελεστής φωτός είναι 70% στα κρύσταλλα οδηγού και συνοδηγού και 75% στο παρμπρίζ. Δηλαδή είναι τόσο σκούρα τα παράθυρα όσο δείχνει η φωτογραφία στο 35% θες να μας πεις ; Σε έχουμε πάρει μονότερμα αλλά έχω μείνει! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από Kingedward Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Εμένα μόνο την απόδειξη μου έδωσε οπου μου είπε είναι και η εγγύηση. τώρα βέβαια θα ξαναπάω σε μερικές μέρες γιατί κάπου κανει φουσκάλες στο πισω τζαμι . Μου ειπε θα φυγουν αλλά δεν το πιστεύω να γίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, alelo είπε Εμένα μόνο την απόδειξη μου έδωσε οπου μου είπε είναι και η εγγύηση. τώρα βέβαια θα ξαναπάω σε μερικές μέρες γιατί κάπου κανει φουσκάλες στο πισω τζαμι . Μου ειπε θα φυγουν αλλά δεν το πιστεύω να γίνουν. Δεν ξέρω για την σκουρότητα, πάντως να ξέρεις ότι σχεδόν πάντα υπάρχουν φουσκάλες τις πρώτες μέρες, άσε να περάσει το ΣΚ και αν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχουν φύγει πήγαινε το τότε. Σωστά σου είπε ότι φεύγουν. Έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα και είχε 3-4 μέρες από το υγρό που ψεκάζουν μέχρι που εξαφανίστηκαν. Προσοχή μην κατεβάσεις κανένα τζάμι 1-2 μέρες μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, alelo είπε Εμένα μόνο την απόδειξη μου έδωσε οπου μου είπε είναι και η εγγύηση. τώρα βέβαια θα ξαναπάω σε μερικές μέρες γιατί κάπου κανει φουσκάλες στο πισω τζαμι . Μου ειπε θα φυγουν αλλά δεν το πιστεύω να γίνουν. Άστο σε σημείο που να το χτυπάει ήλιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ανεβάζω και φωτο με την σκουροτητα και με τα σημεία που έχουν φουσκώσει . Είναι και σε σημείο που όταν κοιταζυαπο τον καθρέφτη πίσω είναι μες στην μέση και ενοχλούν. Ελπίζω αν μείνουν να το καλύπτει η εγγύηση Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από alelo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, alelo είπε Ανεβάζω και φωτο με την σκουροτητα και με τα σημεία που έχουν φουσκώσει . Είναι και σε σημείο που όταν κοιταζυαπο τον καθρέφτη πίσω είναι μες στην μέση και ενοχλούν. Ελπίζω αν μείνουν να το καλύπτει η εγγύηση Αποκλείεται τόσο σκούρα μπροστά να είναι νόμιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αποκλείεται τόσο σκούρα μπροστά να είναι νόμιμα. Δεν είναι σίγουρα νόμιμα 24 λεπτά πριν, alelo είπε Ανεβάζω και φωτο με την σκουροτητα και με τα σημεία που έχουν φουσκώσει . Είναι και σε σημείο που όταν κοιταζυαπο τον καθρέφτη πίσω είναι μες στην μέση και ενοχλούν. Ελπίζω αν μείνουν να το καλύπτει η εγγύηση Λογικά, μέσα στην εβδομάδα-δέκα ημέρες, οι φουσκάλες πρέπει να φύγουν. Αν δεν φύγουν εννοείται οτι πας και σου κάνουν οτι απαιτείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Το σίγουρο είναι ότι με μεμβράνες στα παράθυρα οδηγού συνοδηγού και μπροστινού παρμπρίζ δεν ταξιδεύεις Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αποκλείεται τόσο σκούρα μπροστά να είναι νόμιμα. Δεν είπα πως είναι νόμιμα. Και για αυτό δεν έχω χαρτί που λέει κάτι τέτοιο. Εγώ το διάλεξα. Ο άνθρωπος μου είπε δεν είναι νόμιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, alelo είπε Δεν είπα πως είναι νόμιμα. Και για αυτό δεν έχω χαρτί που λέει κάτι τέτοιο. Εγώ το διάλεξα. Ο άνθρωπος μου είπε δεν είναι νόμιμο. Οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 17 ώρες πριν, Kingedward είπε Κάποιο λάκο έχει η φάβα γιατί στην Carglass είναι μονίμως ανένδοτοι να βάλουν πέρα από τα επιτρεπτά όρια στο μπροστινό παρμπρίζ και στα παράθυρα συνοδηγού και οδηγού. Αυτό είναι από το site τους : Οι μεμβράνες που τοποθετούμε στην Carglass® συνοδεύονται από: βεβαίωση τοποθέτησης εγγύηση αυτοκόλλητο σήμα Με βάση τον ΚΟΚ και τη νομοθεσία για τις αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου, ο ελάχιστος επιτρεπόμενος συντελεστής φωτός είναι 70% στα κρύσταλλα οδηγού και συνοδηγού και 75% στο παρμπρίζ. Δηλαδή είναι τόσο σκούρα τα παράθυρα όσο δείχνει η φωτογραφία στο 35% θες να μας πεις ; Σε έχουμε πάρει μονότερμα αλλά έχω μείνει! Εφόσον δεν σου δίνουν βεβαίωση τοποθέτησης και αυτοκόλητο σήμα γιατί να τους νοιάζει; Άλλωστε χωρίς τα παραπάνω δεν μπορείς να αποδείξεις οτι τα έβαλες σε αυτούς αν ποτέ γίνει έλεγχος (λέμε τώρα)... Προφανώς προτείνουν τα νόμιμα γιατί αυτά βάζουν επίσημα, τα μη νόμιμα είναι τοποθέτηση με δική σου ευθύνη αν συμβεί το οτιδήποτε και αποδειχτούν παράνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Απλά είσαστε συνένοχοι στο έγκλημα χωρίς αυτοί να φαίνονται! Και όλα αυτά για μια καγκουρια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Πήρα προσφορά για xpel XR στα 220. Σε σχέση με τη madico black pearl γνωρίζει κάποιος ποια είναι καλύτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα