terry308 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, Kingedward είπε Τα όρια συντελεστών για τα φιμέ τζάμια 1. Ο ελάχιστος συντελεστής μετάδοσης φωτός των εγκεκριμένων υαλοπινάκων των κυκλοφορούντων οχημάτων καθορίζεται σε: α) 75% για τον εμπρόσθιο ανεμοθώρακα. β) 70% για τους υαλοπίνακες εκατέρωθεν της θέσης του οδηγού. γ) 70% για τους πίσω πλευρικούς υαλοπίνακες και τον οπίσθιο ανεμοθώρακα, εφόσον το όχημα δεν φέρει πλευρικούς καθρέφτες. 2. Εάν το όχημα φέρει πλευρικούς καθρέφτες, δεν υφίσταται ο περιορισμός του εδαφίου (γ) της παρ. 1 του παρόντος άρθρου ως προς το συντελεστή μετάδοσης φωτός των πίσω πλευρικών υαλοπινάκων και του οπίσθιου ανεμοθώρακα. Το γνωρίζω,το έχω αναφέρει στο παρόν θέμα εδώ και χρόνια. 34 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Οχι οι όροι στις ασφαλιστικές, όπου παραμένει ο όρος να μην υπάρχει κανένα αυτοκόλλητο στο μπροστινό παρπριζ Συμφωνώ,αλλά είναι θέμα πολιτικής των εταιριών 1
Kingedward Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, terry308 είπε Το γνωρίζω,το έχω αναφέρει στο παρόν θέμα εδώ και χρόνια. Συμφωνώ,αλλά είναι θέμα πολιτικής των εταιριών Νo worries, απλά παρέθεσα το σωστό για να μην προκληθεί σύγχυση. Καμία υπόννοια εξυπνακισμού. 1
PedroG Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 μου εχει ερθει μολις μια προσφορα απο γνωστη εταιρεια της Ελλαδας με επιδοτηση 50% σε μεμβρανες πλην του παμπριζ που δεν μπαινει ...απλα πρεπει να κλεισω ραντεβου και δνε εχω στη πολη μου τετοια προσφορα ....Γνωριζετε αν αξιζει ή ειναι κατι καλο ???? που προτεινετε στις 10 ωρες το μηνα που θα ειμαι στο ΙΧ μου?
kaktos77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, PedroG είπε μου εχει ερθει μολις μια προσφορα απο γνωστη εταιρεια της Ελλαδας με επιδοτηση 50% σε μεμβρανες πλην του παμπριζ που δεν μπαινει ...απλα πρεπει να κλεισω ραντεβου και δνε εχω στη πολη μου τετοια προσφορα ....Γνωριζετε αν αξιζει ή ειναι κατι καλο ???? που προτεινετε στις 10 ωρες το μηνα που θα ειμαι στο ΙΧ μου? Ποια είναι η εταιρία δεν μας είπες ούτε τι τιμή σου είπε για ποιες μεμβράνες για να σου πούμε.
kaktos77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, PedroG είπε 137 ευρώ για c3 από 275€ ..η carglass Όπως είπαμε πιο πίσω η προσφορά αφορά τοποθέτηση νανοκεραμικών μόνο μπροστά και στα υπόλοιπα σου βάζουν τις απλές. Επίσης η προσφορά δεν ισχύει για μπροστινό παρμπρίζ. Τέλος, αν θέλεις πιο σκούρα πίσω να ξέρεις ότι στα μπροστά δεν σου βάζουν λόγω του ότι τοποθετούν με βάση το τι λέει ο νόμος, οπότε σκέψου και τη διχρωμία αν σε ενοχλεί. Προσωπικά, για εμένα δεν είναι προσφορά αφού με 200 βάζω νανοκεραμικές, μπρος πίσω στο χρώμα της αρεσκείας μου και με εφόρου ζωής εγύηση 1
alelo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Σήμερα έβαλα στη carglass κεραμικές (σε mercedes e200) πλάγια και πίσω xpel 220euro.
villasg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Ερωτηση στα παραθυρα οδηγου και συνοδηγου εχουν αρχισει και ξεφλουδιζουν - βγαινουν οι μεμβρανες ( 12 χρονια τοποθετημενες ) Βγαινουν ευκολα για να μπουν νεες ? ή θα μου στοιχισει ο κουκος αηδονι ???
Kingedward Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, alelo είπε Σήμερα έβαλα στη carglass κεραμικές (σε mercedes e200) πλάγια και πίσω xpel 220euro. ποιές xpel και πόσο τις % έβαλες;
alelo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, Kingedward είπε ποιές xpel και πόσο τις % έβαλες; Έβαλα το 35%. τώρα ποια κεραμική έβαλαν δεν μου είπαν.
Kingedward Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, alelo είπε Έβαλα το 35%. τώρα ποια κεραμική έβαλαν δεν μου είπαν. Άρα 35% xpel πίσω και μπροστά τι σου έβαλαν; Ξέρω ότι βάζουν μόνο τα νόμιμα αυτοί σαν εταιρεία.
alelo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, Kingedward είπε Άρα 35% xpel πίσω και μπροστά τι σου έβαλαν; Ξέρω ότι βάζουν μόνο τα νόμιμα αυτοί σαν εταιρεία. 35% παντού εκτός παρμπρίζ.
Kingedward Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, alelo είπε 35% παντού εκτός παρμπρίζ. Στην Carglass;! Αυτοί βάζουν μόνο τα νόμιμα στα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού όπως και παρμπρίζ!
terry308 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, alelo είπε 35% παντού εκτός παρμπρίζ. Η carglass βάζει μόνο τις βάσει νόμου αποχρώσεις
alelo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 35% έβαλα σε ολα. Δεν πηρα κάποιο χαρτί νομιμότητας αν τυχών σε σταματήσει η αστυνομία. Ναι στην carglass τα εβαλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα