Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Θεωρώ πως αξίζουν οι νανοκεραμικές, γενικά θα πρότεινα να μην πας στην πιο οικονομική σειρά κάθε εταιρείας.

Κι άλλες εταιρείες δίνουν lifetime εγγύηση πάντως, αλλά θα έλεγα μη δίνεις τόσο βάση σε αυτό, δε νομίζω πως υπάρχει feedback για αλλαγές με μηδενικό κόστος μετά από πολλά χρόνια (π.χ. 7-10), ούτε νομίζω ότι και να γίνει κάτι μετά από τόσο καιρό θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα.

Παρμπρίζ αξίζει κατά τη γνώμη μου, το νόμιμο είναι 75%. Αν εννοείς να βάλεις ένα τόνο πιο σκούρο απ' το 75% δε θα το πρότεινα, πας γυρεύοντας, ενώ με τα πλαϊνά μπροστινά δεν ασχολείται τόσο η τροχαία.

Ευχαριστω φιλε

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 6/3/2023 στις 3:19 ΜΜ, villasg είπε

Ερωτηση .
Εχω βαλει στο αμαξι μεμβρανες απο το 2011 (hyundai i30) , τελευταια στο τζαμι του οδηγου εχει "ξεκολλησει" λιγο στο πανω μερος .
Μπορουν αυτοι που βαζουν να βγαλουν την παλια και να βαλουν μια νεα ??

Επισης ξερουμε καποιο ν"καλο" στην Χαλκιδα ?

Χουλιαρας η Αταλης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μεμβράνες βγαίνουν εύκολα σε επίσημο αντικαταστάτη? Σκέφτομαι να κάνω σκούρες τις πίσω. Επίσης μια ερώτηση. Σε troc μπροστά μπαίνει νανοκεραμική στο παρμπρίζ? Ρωτάω επειδή έχει την κάμερα μπροστά και σκέφτομαι να βάλω οτι υπάρχει στο μπροστινό σε νόμιμο. 80-75%. Θα κάνει διαφορά μέσα στην καμπίνα? Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Οι μεμβράνες βγαίνουν εύκολα σε επίσημο αντικαταστάτη? Σκέφτομαι να κάνω σκούρες τις πίσω. Επίσης μια ερώτηση. Σε troc μπροστά μπαίνει νανοκεραμική στο παρμπρίζ? Ρωτάω επειδή έχει την κάμερα μπροστά και σκέφτομαι να βάλω οτι υπάρχει στο μπροστινό σε νόμιμο. 80-75%. Θα κάνει διαφορά μέσα στην καμπίνα? Ευχαριστώ πολύ.

Θα κάνει διαφορά,προσωπικά όπως έγραψα και πιο πριν,τη θεωρώ απαραίτητη για την όλη προστασία, πέρα των επιβατών αλλά και των πλαστικών μερων κατά τους ζεστους μήνες.

Πέρυσι που έβαλα σε όλο το αυτοκίνητο από την carglass,έβαζε Madico αλλά το κατάστημα που πήγα είχε xpel,μου ζήτησαν αριθμό πλαισίου για να ελέγξουν τον εξοπλισμό, μου απάντησαν άμεσα και με ενημέρωσαν ότι επειδή έχω μόνο αισθητήρα βροχής δεν υπάρχει πρόβλημα (για μεμβράνη στο εμπρόσθιο παρμπρίζ)

κανε μια ερώτηση εκεί (τρέχει και προσφορά -20%)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, terry308 είπε

Θα κάνει διαφορά,προσωπικά όπως έγραψα και πιο πριν,τη θεωρώ απαραίτητη για την όλη προστασία, πέρα των επιβατών αλλά και των πλαστικών μερων κατά τους ζεστους μήνες.

Πέρυσι που έβαλα σε όλο το αυτοκίνητο από την carglass,έβαζε Madico αλλά το κατάστημα που πήγα είχε xpel,μου ζήτησαν αριθμό πλαισίου για να ελέγξουν τον εξοπλισμό, μου απάντησαν άμεσα και με ενημέρωσαν ότι επειδή έχω μόνο αισθητήρα βροχής δεν υπάρχει πρόβλημα (για μεμβράνη στο εμπρόσθιο παρμπρίζ)

κανε μια ερώτηση εκεί (τρέχει και προσφορά -20%)

xpel νανοκεραμική πρότειναν δεν επηρεάζει κάμερα και αισθητήρες και η τιμή είναι 150 ευρώ. Πολύ καλή μου φάνηκε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

xpel νανοκεραμική πρότειναν δεν επηρεάζει κάμερα και αισθητήρες και η τιμή είναι 150 ευρώ. Πολύ καλή μου φάνηκε.

150 το μπροστινό παρμπρίζ ή ολικό ντύσιμο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tilaverboy είπε

53 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Μόνο το μπροστινό. Πολλά είναι?

3 λεπτά πριν, walex είπε

€100 είναι και φέτος

Προσφορά στα 150 € γράφει ο ενδιαφερόμενος ότι πήρε.... 

Δημοσ.

Αν γίνει τράκα και φρακάρουν οι πόρτες, πόσο εύκολα σπάνε τα τζάμια με τις μεμβράνες για να γίνει  απεγκλωβισμός 😕 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Αν γίνει τράκα και φρακάρουν οι πόρτες, πόσο εύκολα σπάνε τα τζάμια με τις μεμβράνες για να γίνει  απεγκλωβισμός 😕 

Φιλαράκι, απίστευτη ερώτηση, όντως δε μου έχει περάσει αυτό απ'το μυαλό.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, troi.g είπε

Φιλαράκι, απίστευτη ερώτηση, όντως δε μου έχει περάσει αυτό απ'το μυαλό.

Ενώ με ψήνει η ιδέα κάπου το ξανασκέφτομαι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Εάν σπάσεις το τζάμι δεν σπάει όπως στις ταινίες που βλέπουμε. Έχω την εντύπωση πως κρατάει για να μην τραυματίσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στο εσωτερικό. Αυτό ακόμα και αν δεν έχει μεμβράνες το αμάξι. Εάν γίνει τράκα και φρακάρουν οι πόρτες μην αγχώνεσαι, η πυροσβεστική θα προσπαθήσει να απεγκλωβίσει τους ανθρώπους που σημαίνει οτι τροχίσουν και θα κόψουν τις πόρτες. Προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής, αφού εξασφαλίσουν πρώτα τη δικιά τους ασφάλεια. Σε μια πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι αφού σπάσεις το τζάμι με τη ζώνη, που θα σπάσει μετά κλωτσάς για να το βγάλεις το τζάμι. Θα σπάσει το τζάμι εύκολα όχι μόνο επειδή το χτυπάς με μεταλλικό αντικείμενο αλλά και λόγω διαφοράς πίεσης εσωτερικού αυτοκινήτου και πίεσης νερού.

Επεξ/σία από tilaverboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...