Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, icsd08063 είπε

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να σκουρύνω μόνο τα πίσω κρύσταλλα σε Corsa D 2009 5door.
Ο στόχος μου είναι να επιτύχω το εργοστασιακό tint που έχουν τα αυτοκίνητα στα πίσω κρύσταλλα, σε σχέση με τα μπροστά.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Αν και απο μαρκα αυτοκινητου σε μαρκα διαφερει το ποσο σκουρα ειναι, με μαγαζατορα που εχω μιλησει προτεινουν γυρω στο 20% διαπερατοτητα. Αλλη εταιρια μπορει να βγαζει μεμβρανες με 20, αλλη με 25% αλλα καπου εκει ειναι.

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/2/2023 στις 7:44 ΜΜ, madnifestah είπε

Οτι εταιρια και να διαλέξεις,ισχύει ότι

κάνει πολυ καλή δουλειά Το καλοκαίρι. 

επίσης ισχύει ότι:

• με polarized γυαλιά ηλίου βλέπεις ιριδιζουσες γραμμές στο παρμπριζ 

• έχεις αντανακλάσεις (πχ έχω βλέπω στο παρμπριζ μου σημεία του ταμπλό)

• αν είναι σκονισμένο/λερωμένο το παρμπριζ η αφήνουν γραμμές οι υαλοκαθαριστηρες σου τα παραπάνω είναι ποιο έντονα... 

εγώ έβαλα σε όλο το αμάξι και σκεφτόμουν να την αφαιρέσω από το παρμπρίζ.  μου πήρε πολύ καιρό να μάθω να οδηγώ χωρίς γυαλιά ηλίου.. 

αλλά την αντανάκλαση του ταμπλό ακόμη δεν την έχω συνηθίσει. 

μπήκαν πριν 5000χλμ 

η αντανάκλαση απο τον αεραγωγό είναι σε όλο το παρμπρίζ και στην μεριά του οδηγού.  λίγο χειρότερα απ'ότι μπόρεσα να αποτυπώσω στην κάμερα

Screenshot_1.jpg

Δημοσ.
Στις 2/3/2023 στις 3:52 ΜΜ, icsd08063 είπε

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να σκουρύνω μόνο τα πίσω κρύσταλλα σε Corsa D 2009 5door.
Ο στόχος μου είναι να επιτύχω το εργοστασιακό tint που έχουν τα αυτοκίνητα στα πίσω κρύσταλλα, σε σχέση με τα μπροστά.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

20% διαπερατότητα πίσω είναι οκ εκτός αν θες πιο λιμουζινέ στυλ οπότε πάς σε 5-10%.

Για μένα βάλε και 75% σε οδηγό-συνοδηγό για να έχεις μια προστασία χωρίς να φαίνεται στο μάτι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/3/2023 στις 4:12 ΜΜ, bjj-p είπε

Αν και απο μαρκα αυτοκινητου σε μαρκα διαφερει το ποσο σκουρα ειναι, με μαγαζατορα που εχω μιλησει προτεινουν γυρω στο 20% διαπερατοτητα. Αλλη εταιρια μπορει να βγαζει μεμβρανες με 20, αλλη με 25% αλλα καπου εκει ειναι.

Στις 4/3/2023 στις 2:01 ΜΜ, agnostos13 είπε

20% διαπερατότητα πίσω είναι οκ εκτός αν θες πιο λιμουζινέ στυλ οπότε πάς σε 5-10%.

Για μένα βάλε και 75% σε οδηγό-συνοδηγό για να έχεις μια προστασία χωρίς να φαίνεται στο μάτι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
έχετε να προτείνεται κάποια εταιρεία/εγκαταστάτη στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας?

Δημοσ.

Εγώ έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα llumar και σε ένα 3Μ (παλιότερα) και ποτέ μου δεν είχα κανένα από τα πρόβλημα που αναφέρετε με αντανακλάσεις κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Εγώ έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα llumar και σε ένα 3Μ (παλιότερα) και ποτέ μου δεν είχα κανένα από τα πρόβλημα που αναφέρετε με αντανακλάσεις κτλ

έχεις βάλει και στο παρμπριζ;  θέλω να δωκιμάσω να δώ αν έχει αντανακλάσεις όταν έχω κατεβασμένα τα παράθυρα μπροστά..  μήπως έχει να κάνει με το ότι φοράω 20% σε όλα. αλλα δεν είμαι και ο μόνος... δεν μπορω να το εξηγήσω...

στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα 20% σε όλα, αλλα δεν είχα βάλει μεμβρανη στο παρμπρίζ δεν είχα πρόβλημα. 

Επεξ/σία από madnifestah
Δημοσ.

Σκεφτομαι να βαλω πιο σκουρες μεμβρανες στα πισω παραθυρα γιατι εχω μικρο παιδι και βαραει ο ηλιος πολυ. Υπαρχει κατι που να φιλτραρει καλα ακτινοβολια, να μην περναει πολυ φως μεσα, αλλα να μπορει να βλεπει και εξω το παιδι;

Εχω ηδη καποιες, lumar πρεπει να ειναι, αλλα περναει φως ακρετο. Δοκιμασα κατι σκιαστρα αλλα δεν κανουν δουλεια.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Σκεφτομαι να βαλω πιο σκουρες μεμβρανες στα πισω παραθυρα γιατι εχω μικρο παιδι και βαραει ο ηλιος πολυ. Υπαρχει κατι που να φιλτραρει καλα ακτινοβολια, να μην περναει πολυ φως μεσα, αλλα να μπορει να βλεπει και εξω το παιδι;

Εχω ηδη καποιες, lumar πρεπει να ειναι, αλλα περναει φως ακρετο. Δοκιμασα κατι σκιαστρα αλλα δεν κανουν δουλεια.

Δεν πάνε αυτά μαζι. Θα έχεις σκίαση με κάποια σκουρα μεμβρανη, αλλα  θα ειναι φωτεινα μονο οταν εχεις αρκετο ηλιο. απογευμα και νωρις το πρωι θα ειναι σκοτεινα. Το ιδιο και το χειμωνα ή σε συννεφια.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις καποιες ελαφριες, οπου εχουν την προστασια των uv για το παιδι, αλλα το καλοκαιρι και με νταλα ηλιο θα βαζεις επιπλεον σκιαστρο για την αντηλια (αυτοκολλητα ειναι πια, ευκολο βαλε-βγαλε). Το χειμωνα και το σουρουπο θα ειναι οκ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις καποιες ελαφριες, οπου εχουν την προστασια των uv για το παιδι, αλλα το καλοκαιρι και με νταλα ηλιο θα βαζεις επιπλεον σκιαστρο για την αντηλια (αυτοκολλητα ειναι πια, ευκολο βαλε-βγαλε). Το χειμωνα και το σουρουπο θα ειναι οκ.

Εχεις να πρωτεινεις καποιο καλο σκιαστρο να κανει δουλιτσα;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εχεις να πρωτεινεις καποιο καλο σκιαστρο να κανει δουλιτσα;

https://www.amazon.co.uk/dp/B00X2TUW1I?psc=1&ref=ppx_pop_dt_b_asin_title

δες τις διαστασεις των τζαμιων αν ταιριαζουν. εχει ενα σωρο σε διαφορες διαστασεις αναλογα το αμαξι.

• Like 1
Δημοσ.

Με 20άρες νανοκεραμικές Madico Black Pearl πίσω μια χαρά βλέπεις από μέσα. Δεν έχει σχέση το από μέσα με το απ' έξω.

Τώρα αν θες να βλέπει και το βράδυ που δεν έχει φως τι να σου πω, αφού ούτως ή άλλως δε θα βλέπει και χωρίς μεμβράνη.

Για μένα βάλε τουλάχιστον 20άρες πίσω, βοηθάνε πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση .
Εχω βαλει στο αμαξι μεμβρανες απο το 2011 (hyundai i30) , τελευταια στο τζαμι του οδηγου εχει "ξεκολλησει" λιγο στο πανω μερος .
Μπορουν αυτοι που βαζουν να βγαλουν την παλια και να βαλουν μια νεα ??

Επισης ξερουμε καποιο ν"καλο" στην Χαλκιδα ?

Δημοσ.
Στις 5/3/2023 στις 10:36 ΜΜ, icsd08063 είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
έχετε να προτείνεται κάποια εταιρεία/εγκαταστάτη στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας?

Αν ψάχνεις τη καλύτερη απόδοση προτίμησε κάποια σειρά νανοκεραμικές από επώνυμη εταιρεία...

Αν σε νοιάζει μόνο το μάτι βάλε τη φθηνότερη.

Δημοσ.

Καλημερα σας

Για πρωτη φορα θελω να βαλω μεμβρανες στο  καινουριο μου αυτοκινητο ενα opel crossland κ ειλικρινα μπαινοντας στο forum εχασα τη μπαλα!😄

Θελω να βαλω σε ολα τα τζαμια (πλην εμπρος παρμπριζ ) κ τον ιδιο  σκουρο τονο για να δειχνει ομοιομορφο (με το φοβο της κλησης βεβαια για τα εμπρος οδηγου συνοδηγου)

Αρχικα για τις nanoceramic αξιζει να δωσεις κατι παραπανω να τις βαλεις;

Οτι πληρωνεις παιρνεις κ επειδη μια φορα θα τις βαλω σκεφτομαι να βαλω κατι καλο

Απο μαρκες προσανατολιζομαι στις llumar που εχουν ισοβια εγγυηση κ εχω ακουσει καλες κριτικες(μου πανε κοστος για nano 280 κ τις πιο απλες με μεταλλικη μεμβρανη superglance 215 ευρω). Να κοιταξω κ για αλλη εταιρεια στην αγορα με ιδια ποιοτητα κ εγγυηση υπαρχει;

Οσον αφορα το εμπρος παρμπριζ αξιζει να βαλεις ενα τονο πιο σκουρο;

Αναμενω τη βοηθεια σας

Δημοσ.

Θεωρώ πως αξίζουν οι νανοκεραμικές, γενικά θα πρότεινα να μην πας στην πιο οικονομική σειρά κάθε εταιρείας.

Κι άλλες εταιρείες δίνουν lifetime εγγύηση πάντως, αλλά θα έλεγα μη δίνεις τόσο βάση σε αυτό, δε νομίζω πως υπάρχει feedback για αλλαγές με μηδενικό κόστος μετά από πολλά χρόνια (π.χ. 7-10), ούτε νομίζω ότι και να γίνει κάτι μετά από τόσο καιρό θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα.

Παρμπρίζ αξίζει κατά τη γνώμη μου, το νόμιμο είναι 75%. Αν εννοείς να βάλεις ένα τόνο πιο σκούρο απ' το 75% δε θα το πρότεινα, πας γυρεύοντας, ενώ με τα πλαϊνά μπροστινά δεν ασχολείται τόσο η τροχαία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...