korakios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Δεν ανεβάζω φωτό, μπορείς να δεις τα τζάμια του αυτοκινήτου σου, μην ζητάμε μασημένη τροφή για τα πάντα. Είναι ακριβώς δίπλα στον αριστερό σου ώμο όπως οδηγάς, για να σε βοηθησω 🙂 όχι , δεν υπάρχει κανένα % νούμερο σε κανένα τζάμι , περιμένω φωτό 19 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Δεν μιλάω για χαρτί βασικά, εγώ μιλούσα για τα ταμπελακια. Αλλά και στο χαρτί που δίνουν, οι σωστοί (που βασικά θέλουν τον κωλο και την άδεια τους καλυμμένη) όχι μόνο δεν βάζουν ταμπελακια στις μεμβράνες, αλλά και στο χαρτί δεν αναγράφουν πουθενά ότι υπάρχουν μεμβράνες και μπροστά. οι σοβαρές εταιρίες/εγκαταστάτες γράφουν και για οδηγού συνοδηγού και στο μπροστά παρμπρίζ και φυσικά βάζουν ταμπελάκια δίπλα στα χαρακτηριστικά του τζαμιού . Τουλάχιστον έτσι ξέρω απο πρώτο χέρι και απο φίλους συγγενείς που έχω δει απο κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Εχει ακουσει κανενας ή εχει ιδια εμπειρια απο καποια ασφαλιστικη που δεν καλυψε λογω των σκουρων μεμβρανων; Ισως ο Θωμας να εχει ακουσει κατι. Δεν μιλαω για την τροχαια γιατι ειναι οτι πετυχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 8/9/2022 στις 5:44 ΜΜ, korakios είπε όχι , δεν υπάρχει κανένα % νούμερο σε κανένα τζάμι , περιμένω φωτό οι σοβαρές εταιρίες/εγκαταστάτες γράφουν και για οδηγού συνοδηγού και στο μπροστά παρμπρίζ και φυσικά βάζουν ταμπελάκια δίπλα στα χαρακτηριστικά του τζαμιού . Τουλάχιστον έτσι ξέρω απο πρώτο χέρι και απο φίλους συγγενείς που έχω δει απο κοντά Θα είσαι ο μοναδικός που δεν έχει, εγώ σου στέλνω μπόλικα, λογικά μπορείς να δεις και άλλα αυτοκίνητα παρκαρισμένα δίπλα στο δικό σου, αν όντως το δικό σου δεν έχει. Δεν ξέρω αν είδες κιόλας όσο το περίμενες έτοιμο από μένα ή σου έκανε πολύ κόπο. https://www.alamy.com/gyor-hungary-03-31-2020-kia-sypka-tempered-glass-on-a-car-image357783301.html Θα χρειαστεί μήπως να σου βγάλω και φωτό από αυτοκίνητα της δικής μου οικογένειας που το λένε ή μήπως να ρωτήσεις εσύ οικογένεια/φίλους/γνωστούς ή να δεις αυτοκίνητα στη γειτονιά σου όσο θα ξαναπεριμενεις κάτι έτοιμο από μένα; Α, σου έχω κι άλλη λύση, μπορείς να ρωτήσεις κι εδώ: https://www.carglass.gr/ Κι εδώ: https://www.glassdrive.gr/ Για ευκολία σου, σου έδωσα τις δύο πιο γνωστές εταιρείες για αλλαγές τζαμιών αυτοκινήτου, θα σου έβαζα και λινκ για την αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου, αν θες πες τι έχεις, να σου δώσω λινκ να ρωτήσεις κι εκεί. Τέλος....επειδή λες ότι οι σοβαρές εταιρείες βάζουν ταμπελακια δίπλα στα χαρακτηριστικά....η νομοθεσία λέει μεταξύ του υαλοπίνακα και της μεμβράνης. Η συμμετοχή μου ως προς αυτό που συζητάμε εξαντλήθηκε με τα παραδείγματα κι ευκολίες που σου παρείχα. Ελπίζω με όλα αυτά να λύθηκαν/λυθούν οι απορίες σου. Αν όχι, δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω, θα πρέπει να προσπαθήσεις και λίγο μόνος σου. Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Θα είσαι ο μοναδικός που δεν έχει, μπα, 5 αμάξια είδα , μετά βαρέθηκα ψάχνοντας στο ιντερνετ τι σημαίνει min transparency είδα πολλά δεν το αναφέρουν 27 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Α, σου έχω κι άλλη λύση, μπορείς να ρωτήσεις κι εδώ: https://www.carglass.gr/ ναι , εκεί έβαλα και βάζουν κανονικά και στο δικό σου αν θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Τ. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Να αναφέρω μιας και αναζητά κόσμος πληροφορίες γενικώς, ότι έβαλα σε σενταν νανοκεραμικές της Armolan και στο παρμπρίζ την πιο διάφανη (75% νομίζω) ελπίζοντας ότι θα αποφεύγω την ηλιοπροστασία. Ούτε καν και με λύπη μου πήρα πανί εξωτερικά του παρμπριζ. Τουλάχιστον ελπίζω όταν δεν είναι φορεμένη να προστατεύεται το εσωτερικό από την UV ακτινοβολία. Σχετικά με απλές Foliatec που έχω βάλει σε άλλο όχημα δεν είμαι ακόμη σίγουρος ότι άξιζαν το έξτρα κόστος. Το αμάξι ζεσταίνεται σχεδόν εξίσου, δεν καίει απλά. Από τη στιγμή δε που φορεθεί ηλιοπροστασία, η διαφορά πρακτικά εκμηδενίζεται. Εν γένει, προσωπική άποψη, για την υγεία κυρίως των οχημάτων αλλά και των επιβαινόντων, είναι απογοητευτικό εν έτει 2022 σε χώρα με 9/12 μήνες ντάλα ήλιο, 5/12 καυτό ήλιο να μην είναι η νομοθεσία ρυθμισμένη ανάλογα, ήτοι νόμιμο το 75% μπροστά, 50% σε όλο το υπόλοιπο όχημα και απαγόρευση κατραμιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε Να αναφέρω μιας και αναζητά κόσμος πληροφορίες γενικώς, ότι έβαλα σε σενταν νανοκεραμικές της Armolan και στο παρμπρίζ την πιο διάφανη (75% νομίζω) ελπίζοντας ότι θα αποφεύγω την ηλιοπροστασία. Ούτε καν και με λύπη μου πήρα πανί εξωτερικά του παρμπριζ. Τουλάχιστον ελπίζω όταν δεν είναι φορεμένη να προστατεύεται το εσωτερικό από την UV ακτινοβολία. Σχετικά με απλές Foliatec που έχω βάλει σε άλλο όχημα δεν είμαι ακόμη σίγουρος ότι άξιζαν το έξτρα κόστος. Το αμάξι ζεσταίνεται σχεδόν εξίσου, δεν καίει απλά. Από τη στιγμή δε που φορεθεί ηλιοπροστασία, η διαφορά πρακτικά εκμηδενίζεται. Εν γένει, προσωπική άποψη, για την υγεία κυρίως των οχημάτων αλλά και των επιβαινόντων, είναι απογοητευτικό εν έτει 2022 σε χώρα με 9/12 μήνες ντάλα ήλιο, 5/12 καυτό ήλιο να μην είναι η νομοθεσία ρυθμισμένη ανάλογα, ήτοι νόμιμο το 75% μπροστά, 50% σε όλο το υπόλοιπο όχημα και απαγόρευση κατραμιού. αυτο που δεν εχω καταλαβει το προβλημα σου ειναι στο παρμπριζ η γενικα σε ολο το αυτοκινητο εβαλες 75% και δεν εισαι ευχαριστημενος ? αντιλαμβανομαι την απογοητευση σου με το ζητημα αλλα δε μας αναφερεις που παρκαρεις το αυτοκινητο, με τι εξωτερικες θερμοκρασιες, ποσες ωρες κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2022 στις 2:50 ΜΜ, Αντώνης Τ. είπε Να αναφέρω μιας και αναζητά κόσμος πληροφορίες γενικώς, ότι έβαλα σε σενταν νανοκεραμικές της Armolan και στο παρμπρίζ την πιο διάφανη (75% νομίζω) ελπίζοντας ότι θα αποφεύγω την ηλιοπροστασία δεν μπορείς να την αποφύγεις , σε τεστ 2 αμάξια (το ένα με και το άλλο χωρίς) αφημένα στον ήλιο πιάνουν τις ίδιες θερμοκρασίες εσωτερικά απλά αυτό με μεμβράνες αργεί λίγο περισσότερο , ο μόνος τρόπος να μη λαμπαδιάζει είναι συνδυασμός ηλιοπροστασίας με λίγο ανοιχτό παράθυρο (αν γίνεται) Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, korakios είπε δεν μπορείς να την αποφύγεις , σε τεστ 2 αμάξια (το ένα με και το άλλο χωρίς) αφημένα στον ήλιο πιάνουν τις ίδιες θερμοκρασίες εσωτερικά απλά αυτό με μεμβράνες αργεί λίγο περισσότερο , ο μόνος τρόπος να μη λαμπαδιάζει είναι συνδυασμός ηλιοπροστασίας με λίγο ανοιχτό παράθυρο (αν γίνεται) Ψηνόμουν για την ομπρέλα που βάζεις με βεντούζα στην οροφή αλλά όταν είδα την τιμή μου ήρθε ψυχρολουσία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gemis XTX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 8/9/2022 στις 3:40 ΜΜ, _Biohazard_ είπε Σε κανένα τζάμι; Στα μπροστινά δεν βάζουν, γιατί ήδη τα εργοστασιακά αναφερουν για μίνιμουμ διαπερατότητα 70%, οπότε ακόμα και διαφανή μεμβράνη να μπει που πες έχει 1%...το ρίχνει κάτω από το όριο και είναι παράνομο. Αλλά στα υπόλοιπα έπρεπε να σου έχουν βάλει, μεταξύ τζαμιού και μεμβράνης. Αν πας να επιμεινεις ότι έτσι πρέπει να μπουν για το ΚΤΕΟ και αφού δεν τα έβαλαν, ας ξηλώσουν τις μεμβράνες να τις ξαναβάλουν σωστά. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα λέει ητε με το κτεο ητε με την τροχαία εδώ είμαστε.. Κάποτε λέει βάζαμε τώρα δεν χρειάζεται λέει γιατί στα χαρτιά που νιυ δώσανε έχει κολλημενα εκεί τα αυτοκόλλητακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Τ. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 12/9/2022 στις 10:23 ΠΜ, ritualistic είπε αυτο που δεν εχω καταλαβει το προβλημα σου ειναι στο παρμπριζ η γενικα σε ολο το αυτοκινητο εβαλες 75% και δεν εισαι ευχαριστημενος ? αντιλαμβανομαι την απογοητευση σου με το ζητημα αλλα δε μας αναφερεις που παρκαρεις το αυτοκινητο, με τι εξωτερικες θερμοκρασιες, ποσες ωρες κτλ κτλ Λυπάμαι εάν δεν έγινα κατανοητός. 75% έβαλα μόνο μπροστά. 35 στο υπόλοιπο. Όλες νανοκεραμικες. Η "απογοήτευση" έγκειται στα α. ότι η τοποθέτηση στο παρμπρίζ αφού χρειάζεται ηλιοπροστασία είναι δώρον αδωρο (για την αίσθηση ζέστης εννοώ γιατί προστασία μπορεί να υπαρχει). Ως εκ τούτου μπορεί να μην έβαζα ξανά. Β. Δεν βλέπω σούπερ ουαου διαφορά ανάμεσα στα 2 οχήματα μου στην απόδοση των νανοκεραμικων vs απλών foliatec. Και τα 2 οχήματα είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες 24*7. Γι'αυτό το λόγο προτίμησα στο νέο τις νανοκεραμικες, ελπίζοντας σε ανώτερη απόδοση αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι ο στόχος επετεύχθη κ δεν μιλάμε για "hype". Ελπίζω να ήμουν πιο σαφής ως εδώ. Θα διαφωνήσω ίσως λίγο με τον όλο κοράκιο στο εξής. Ότι μπορεί όντως στη σύγκριση του να συμβαίνει η θερμοκρασίες να είναι ίδιες, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν λαμαρίνες που περνούν μέσα τη θερμότητα. Όμως έχοντας πάει για μπάνιο ένα τρίωρο ντάλα μεσημέρι, στο χωρίς μεμβράνες δε θα μπορείς να μπεις ούτε σε 10 λεπτά, στο με μεμβράνες φεύγεις στο τρίωρο ανθρώπινα. (Δοθέντος ότι και τα δύο έχουν την ίδια προστασία στο παρμπρίζ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε Η "απογοήτευση" έγκειται στα α. ότι η τοποθέτηση στο παρμπρίζ αφού χρειάζεται ηλιοπροστασία είναι δώρον αδωρο (για την αίσθηση ζέστης εννοώ γιατί προστασία μπορεί να υπαρχει). Ως εκ τούτου μπορεί να μην έβαζα ξανά. αν αφήσουμε το θέμα της ηλιοπροστασίας , δε νιώθεις διαφορά πάνω σου όταν χτυπά ήλιος ? 14 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε Β. Δεν βλέπω σούπερ ουαου διαφορά ανάμεσα στα 2 οχήματα μου στην απόδοση των νανοκεραμικων vs απλών foliatec. αν έχουν τον ίδιο συντελεστή (75άρες) τότε όντως περίεργο , φυσικά πάντα η σύγκριση είναι στην απευθείας έκθεση στον ήλιο στο δέρμα σου , είναι ίδια η αίσθηση και στα 2 ? Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε Λυπάμαι εάν δεν έγινα κατανοητός. 75% έβαλα μόνο μπροστά. 35 στο υπόλοιπο. Όλες νανοκεραμικες. Η "απογοήτευση" έγκειται στα α. ότι η τοποθέτηση στο παρμπρίζ αφού χρειάζεται ηλιοπροστασία είναι δώρον αδωρο (για την αίσθηση ζέστης εννοώ γιατί προστασία μπορεί να υπαρχει). Ως εκ τούτου μπορεί να μην έβαζα ξανά. Β. Δεν βλέπω σούπερ ουαου διαφορά ανάμεσα στα 2 οχήματα μου στην απόδοση των νανοκεραμικων vs απλών foliatec. Και τα 2 οχήματα είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες 24*7. Γι'αυτό το λόγο προτίμησα στο νέο τις νανοκεραμικες, ελπίζοντας σε ανώτερη απόδοση αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι ο στόχος επετεύχθη κ δεν μιλάμε για "hype". Ελπίζω να ήμουν πιο σαφής ως εδώ. Θα διαφωνήσω ίσως λίγο με τον όλο κοράκιο στο εξής. Ότι μπορεί όντως στη σύγκριση του να συμβαίνει η θερμοκρασίες να είναι ίδιες, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν λαμαρίνες που περνούν μέσα τη θερμότητα. Όμως έχοντας πάει για μπάνιο ένα τρίωρο ντάλα μεσημέρι, στο χωρίς μεμβράνες δε θα μπορείς να μπεις ούτε σε 10 λεπτά, στο με μεμβράνες φεύγεις στο τρίωρο ανθρώπινα. (Δοθέντος ότι και τα δύο έχουν την ίδια προστασία στο παρμπρίζ) Η διαφορά δεν είναι στο να μην αναπτύξη θερμότητα εσωτερικά του αυτοκινητου. Αυτό είναι αναπόφευκτο μόνο με μεμβράνη. Την διαφορά θα την δεις όταν θα πέφτει ο ήλιος πάνω σου και δεν θα σε καίει όπως σε κάποιο αμάξι χωρίς μεμβράνη μπροστά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 14/9/2022 στις 1:22 ΠΜ, Αντώνης Τ. είπε Λυπάμαι εάν δεν έγινα κατανοητός. 75% έβαλα μόνο μπροστά. 35 στο υπόλοιπο. Όλες νανοκεραμικες. Η "απογοήτευση" έγκειται στα α. ότι η τοποθέτηση στο παρμπρίζ αφού χρειάζεται ηλιοπροστασία είναι δώρον αδωρο (για την αίσθηση ζέστης εννοώ γιατί προστασία μπορεί να υπαρχει). Ως εκ τούτου μπορεί να μην έβαζα ξανά. Β. Δεν βλέπω σούπερ ουαου διαφορά ανάμεσα στα 2 οχήματα μου στην απόδοση των νανοκεραμικων vs απλών foliatec. Και τα 2 οχήματα είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες 24*7. Γι'αυτό το λόγο προτίμησα στο νέο τις νανοκεραμικες, ελπίζοντας σε ανώτερη απόδοση αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι ο στόχος επετεύχθη κ δεν μιλάμε για "hype". Ελπίζω να ήμουν πιο σαφής ως εδώ. Θα διαφωνήσω ίσως λίγο με τον όλο κοράκιο στο εξής. Ότι μπορεί όντως στη σύγκριση του να συμβαίνει η θερμοκρασίες να είναι ίδιες, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν λαμαρίνες που περνούν μέσα τη θερμότητα. Όμως έχοντας πάει για μπάνιο ένα τρίωρο ντάλα μεσημέρι, στο χωρίς μεμβράνες δε θα μπορείς να μπεις ούτε σε 10 λεπτά, στο με μεμβράνες φεύγεις στο τρίωρο ανθρώπινα. (Δοθέντος ότι και τα δύο έχουν την ίδια προστασία στο παρμπρίζ) δεν υπηρχε περιπτωση να μην χρειαζεσαι ηλιοπροστασια στο παρμπριζ επειδη εβαλες μεμβρανες, αν αυτος ηταν ο λογος εγκαταστασης τοτε κατι εχεις καταλαβει λαθος. επισης η σουπερ ουαου διαφορα που αναφερεις ειναι τελειως υποκειμενικη. υπαρχει διαφορα ? ναι υπαρχει απο οτι λες, απλως για σενα δεν ειναι κατι που κανει μπαμ. βεβαια οπως αναφερεις οταν το αυτοκινητο ειναι ενα 3ωρο στον ηλιο νταλα, μην περιμενεις να δεις διαφορα επειδη η μια μεμβρανη ειναι νανο και η αλλη οχι. επισης κατι πολυ βασικο που δεν αναφερεις, τα αυτοκινητα που συγκρινεις τι χρωμα ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ritualistic είπε βεβαια οπως αναφερεις οταν το αυτοκινητο ειναι ενα 3ωρο στον ηλιο νταλα, μην περιμενεις να δεις διαφορα επειδη η μια μεμβρανη ειναι νανο και η αλλη οχι. Σαφως και πρεπει να ειναι εμφανης η διαφορα, αλλιως δεν δικαιολογουν και το 1,5 φορα στην τιμη. Στα specs τους λενε για 2πλασια αποδοση απο τις απλες, αναλογως την εταιρεια βεβαια. που σημαινει 2πλασιος χρονος προσαρμογης στην θερμοκρασια. Προφανως, αν αφησεις ενα αμαξι στις 9πμ και το παρεις στις 4μμ πρακτικα δεν θα εχει διαφορα. Αλλα αν αφησεις ενα αμαξι στις 4μμ στον ηλιο και το παρεις στις 7μμ που αρχιζει να πεφτει η θερμοκρασια θα εχεις διαφορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, bjj-p είπε Σαφως και πρεπει να ειναι εμφανης η διαφορα, αλλιως δεν δικαιολογουν και το 1,5 φορα στην τιμη. Στα specs τους λενε για 2πλασια αποδοση απο τις απλες, αναλογως την εταιρεια βεβαια. που σημαινει 2πλασιος χρονος προσαρμογης στην θερμοκρασια. Προφανως, αν αφησεις ενα αμαξι στις 9πμ και το παρεις στις 4μμ πρακτικα δεν θα εχει διαφορα. Αλλα αν αφησεις ενα αμαξι στις 4μμ στον ηλιο και το παρεις στις 7μμ που αρχιζει να πεφτει η θερμοκρασια θα εχεις διαφορα. αρα συμφωνουμε πως οταν βραζει ο τοπος δεν θα δεις διαφορα και εγω θεωρω οτι στους 35 βαθμους οταν εχεις παει θαλασσα ακομα και το 3ωρο ειναι τεραστιο διαστημα αρκετο για να εκμηδενισει ολες τις διαφορες. το αν δικαιολογουν το εξτρα κοστος θα πρεπει να το δουμε με στοιχεια συγκεκριμενα. ωρες εκθεσης, τυπος αυτοκινητου, χρωμα αμαξωματος, εξωτερικη θερμοκρασια και φυσικα μετρησεις με θερμομετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα