ritualistic Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, xviden είπε Άρθρο δεν έχω καταφέρει να βρω πουθενά αλλά αυτές οι μετρήσεις έρχονται εφόσον τα αυτοκίνητα έχουν μετρηθεί με Window Tint Meter Solar Transmission Meter μετά από καιρό που έχει γίνει η εφαρμογή τους. οκ κατανοητο εσυ πως γνωριζεις για αυτες τις μετρησεις ? ασχολεισαι με εγκαταστασεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xviden Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, ritualistic είπε οκ κατανοητο εσυ πως γνωριζεις για αυτες τις μετρησεις ? ασχολεισαι με εγκαταστασεις ? Όχι εγώ,σε ένα γκρουπ ηλεκτροκίνησης εδώ και καιρό έχω γνωρίσει ένα παιδί που βάζει αντηλιακες μεμβράνες κ έχει δουλέψει σε πολλές εταιρείες κ με έχει συμβουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovanni Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Στις 25/7/2022 στις 11:27 ΠΜ, xviden είπε Η Xpel είναι Αμερικανικη κ κατασκευάζεται στο San Antonio του Τέξας. 3 εταιρείες είναι κοντα στην Xpel από άποψη ποιοτητας / αποδοσης κ αυτές οι δυο δεν υπάρχουν καν στην Ελλάδα. Geoshield - SolarFx Η armolan δεν ειναι αμερικανικη? γιατι εγω νομιζα οτι ολες οι μαρκες ειναι απο αμερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Στις 26/7/2022 στις 3:20 ΜΜ, geovanni είπε Η armolan δεν ειναι αμερικανικη? γιατι εγω νομιζα οτι ολες οι μαρκες ειναι απο αμερικη Είναι αμερικάνικη εταιρία που εισάγει από Κίνα. Ουσιαστικά κάνει rebranding.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Γιατί, υπάρχει μεμβράνη made in USA; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους - και πάλι. Καθώς διαβάζω διαβάζω αλλά δεν καταλήγω κάπου, ποιά θεωρείται/τε η κορυφαία εταιρία στις μεμβράνες; Μιλάω για συνολική ποιότητα - ανεξαρτήτως κόστους. Και ποια η διαφορά ανάμεσα στη μία και στην άλλη εταιρία πχ 3M vs XPel vs LLumar vs Madico κλπ..;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δε νομίζω ότι υπάρχει απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Όσο έχω ψάξει, δεν έχω διαβάσει πουθενά για αντικειμενικά κορυφαία εταιρεία και σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gemis XTX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω βάλει τελικά την προσφορά που είχε η carglass.. Η αλήθεια είναι ότι το ψιλομετανιωσα λίγο γιατί δεν είναι καθόλου σκούρο και είναι σα να μην έβαλα τίποτα.. Και επίσης δεν μου έχουν κολλήσει εσωτερικά της μεμβράνης τα αυτοκολλητακια με που γράφουμε το ποσοστό και την ποιότητα της μεμβρανης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, gemis XTX είπε Έχω βάλει τελικά την προσφορά που είχε η carglass.. Η αλήθεια είναι ότι το ψιλομετανιωσα λίγο γιατί δεν είναι καθόλου σκούρο και είναι σα να μην έβαλα τίποτα.. Και επίσης δεν μου έχουν κολλήσει εσωτερικά της μεμβράνης τα αυτοκολλητακια με που γράφουμε το ποσοστό και την ποιότητα της μεμβρανης.. Σε κανένα τζάμι; Στα μπροστινά δεν βάζουν, γιατί ήδη τα εργοστασιακά αναφερουν για μίνιμουμ διαπερατότητα 70%, οπότε ακόμα και διαφανή μεμβράνη να μπει που πες έχει 1%...το ρίχνει κάτω από το όριο και είναι παράνομο. Αλλά στα υπόλοιπα έπρεπε να σου έχουν βάλει, μεταξύ τζαμιού και μεμβράνης. Αν πας να επιμεινεις ότι έτσι πρέπει να μπουν για το ΚΤΕΟ και αφού δεν τα έβαλαν, ας ξηλώσουν τις μεμβράνες να τις ξαναβάλουν σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Στα μπροστινά δεν βάζουν, γιατί ήδη τα εργοστασιακά αναφερουν για μίνιμουμ διαπερατότητα 70%, οπότε ακόμα και διαφανή μεμβράνη να μπει που πες έχει 1%...το ρίχνει κάτω από το όριο και είναι παράνομο. κανονικότατα βάζουν μεμβράνες 70% και παρμπρίζ 75% με χαρτί για ΚΤΕΟ και για τυχαίο έλεγχο (!) τροχαίας 3 ώρες πριν, gemis XTX είπε Έχω βάλει τελικά την προσφορά που είχε η carglass.. στην προσφορά είχε για πίσω επιλογή και για κατράμι , μπροστά δε βάζουν σκούρες για λόγους νομιμότητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, korakios είπε κανονικότατα βάζουν μεμβράνες 70% και παρμπρίζ 75% με χαρτί για ΚΤΕΟ και για τυχαίο έλεγχο (!) τροχαίας στην προσφορά είχε για πίσω επιλογή και για κατράμι , μπροστά δε βάζουν σκούρες για λόγους νομιμότητας "Κανονικότατα" μάλλον θες να πεις....γιατί στο ήδη υπάρχον τζαμί με 70% διαπερατότητα, αν βάλεις μεμβράνη που κι εκείνη έχει 70% διαπερατότητα (να βοηθησω...κι όχι 100%), για πες μου, η συνολική θα παραμείνει 70% ή θα πέσει από το 70% της νομοθεσίας; Υπόψη, αν είσαι (συνολικά) κάτω από το 70% είναι παράνομο κι όχι κανονικό. Επίσης, το αν περνάει στα ΚΤΕΟ (που κατεβάζουν τα τζάμια για τις φωτογραφίες και στο έγγραφο δεν γίνεται πουθενά αναφορά για μεμβράνες) ή στον τυχαίο έλεγχο τροχαίας (που σπανιότατα θα πει κάτι ο τροχαίου, ειδικά αν αμέσως κατεβάσεις πάλι όλα τα τζάμια), δεν το κάνει κανονικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε "Κανονικότατα" μάλλον θες να πεις....γιατί στο ήδη υπάρχον τζαμί με 70% διαπερατότητα, αν βάλεις μεμβράνη που κι εκείνη έχει 70% διαπερατότητα (να βοηθησω...κι όχι 100%), για πες μου, η συνολική θα παραμείνει 70% ή θα πέσει από το 70% της νομοθεσίας; δεν έχω δει εργοστασιακό με 70-80% διαπερατότητα και απο τη στιγμή που παίρνεις χαρτί για ΚΤΕΟ είσαι νομιμότατος, αυτο κοιτά η τροχαία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε δεν έχω δει εργοστασιακό με 70-80% διαπερατότητα και απο τη στιγμή που παίρνεις χαρτί για ΚΤΕΟ είσαι νομιμότατος, αυτο κοιτά η τροχαία Για το πρώτο, μπορείς απλά να ρίξεις μια ματιά τι γράφουν τα τζάμια του αυτοκινήτου σου, όλα γράφουν ότι έχουν μίνιμουμ 70%, δεν το έχεις δει ποτέ; Για το δεύτερο, με το γράμμα του νόμου, όχι δεν είσαι νομιμότατος, το αντίθετο. Το ότι δεν ασχολείται κανείς με την παρανομία αυτή, δεν την καθιστά νόμιμη, ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά. Αν είναι έτσι, να τυπώσω κι εγώ κανά χαρτί ότι απαλλάσσομαι από κάθε είδους φόρο, εισφορά, πληρωμή αγαθών κι υπηρεσιων και να κυκλοφορώ με αυτό, νομιμότατος πάντα 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Για το πρώτο, μπορείς απλά να ρίξεις μια ματιά τι γράφουν τα τζάμια του αυτοκινήτου σου, όλα γράφουν ότι έχουν μίνιμουμ 70%, δεν το έχεις δει ποτέ; όχι, ποτέ δεν έχω δει σε τζάμι, ανέβασε καμιά φωτό 4 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε ια το δεύτερο, με το γράμμα του νόμου, όχι δεν είσαι νομιμότατος, το αντίθετο. Το ότι δεν ασχολείται κανείς με την παρανομία αυτή, δεν την καθιστά νόμιμη, ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά. αν βάλεις 40άρες μπροστά δεν πρόκειται κανένας εγκαταστάτης να σου δώσει χαρτί , γενικά καταλαβαίνω τη διαφορά απλά έγραψες : 1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε Στα μπροστινά δεν βάζουν, που είναι λάθος , φυσικά σεβαστή η υποκειμενική σου άποψη , αντικειμενικά βάζουν στα όρια που έγραψα και παίρνεις χαρτί που το δέχεται η τροχαία και το ΚΤΕΟ. Το οτι δεν κάθονται να κάνουν μέτρηση διαπερατότητας είναι άλλο θέμα που δεν απασχολεί κανέναν πρακτικά 8 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Αν είναι έτσι, να τυπώσω κι εγώ κανά χαρτί ότι απαλλάσσομαι από κάθε είδους φόρο, εισφορά, πληρωμή αγαθών κι υπηρεσιων και να κυκλοφορώ με αυτό, νομιμότατος πάντα 😆 καμία σχέση , είναι σα να λες εκτυπώνω χαρτί οτι είναι νόμιμες οι μεμβράνες .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, korakios είπε όχι, ποτέ δεν έχω δει σε τζάμι, ανέβασε καμιά φωτό αν βάλεις 40άρες μπροστά δεν πρόκειται κανένας εγκαταστάτης να σου δώσει χαρτί , γενικά καταλαβαίνω τη διαφορά απλά έγραψες : που είναι λάθος , φυσικά σεβαστή η υποκειμενική σου άποψη , αντικειμενικά βάζουν στα όρια που έγραψα και παίρνεις χαρτί που το δέχεται η τροχαία και το ΚΤΕΟ. Το οτι δεν κάθονται να κάνουν μέτρηση διαπερατότητας είναι άλλο θέμα που δεν απασχολεί κανέναν πρακτικά καμία σχέση , είναι σα να λες εκτυπώνω χαρτί οτι είναι νόμιμες οι μεμβράνες .... Δεν ανεβάζω φωτό, μπορείς να δεις τα τζάμια του αυτοκινήτου σου, μην ζητάμε μασημένη τροφή για τα πάντα. Είναι ακριβώς δίπλα στον αριστερό σου ώμο όπως οδηγάς, για να σε βοηθησω 🙂 Δεν μιλάω για χαρτί βασικά, εγώ μιλούσα για τα ταμπελακια. Αλλά και στο χαρτί που δίνουν, οι σωστοί (που βασικά θέλουν τον κωλο και την άδεια τους καλυμμένη) όχι μόνο δεν βάζουν ταμπελακια στις μεμβράνες, αλλά και στο χαρτί δεν αναγράφουν πουθενά ότι υπάρχουν μεμβράνες και μπροστά. Και πρακτικα, θα απασχολεί όταν ξεκινήσουν να κάνουν σωστούς ελέγχους. Μην τα χαλάσουμε εδώ, να το κάνω σε υπεύθυνη δήλωση αν είναι 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα