paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, achilles_g_ είπε Yπαρχουν και οι διάφανες που είναι για προστασία από το κιτρίνισμα, μη φτάνουμε στα άκρα. ανεφερες light smoke όμως οχι διαφανες..
cyberguy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 5/7/2022 στις 4:01 ΜΜ, achilles_g_ είπε Έχει κανείς εμπειρία από μεμβράνες για τα φώτα? Σκέφτομαι ένα light smoke αλλά ακούω διάφορα όπως σε 3 -4 χρόνια θεωρητικά της αλλαγής δεν θα βγαίνει η κόλλα κτλ εγώ έβαλα στο yaris μου γιατι βαρέθηκα κάθε 2 χρόνια να τα πηγαίνω για καθάρισμα. Έβαλα διάφανη και έχει εγγύηση 8 χρόνια. είδα αυτοκίνητο 5ετιας που είχε την ίδια μεμβράνη φορεμένη και ήταν σαν καινούργια 1
achilles_g_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, cyberguy είπε εγώ έβαλα στο yaris μου γιατι βαρέθηκα κάθε 2 χρόνια να τα πηγαίνω για καθάρισμα. Έβαλα διάφανη και έχει εγγύηση 8 χρόνια. είδα αυτοκίνητο 5ετιας που είχε την ίδια μεμβράνη φορεμένη και ήταν σαν καινούργια Ποιας εταιρίας έβαλες?
cyberguy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Ποιας εταιρίας έβαλες? 3M 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 σκέφτομαι να βάλω φιμέ τζάμια αλλά ανησυχώ ότι θα το μετανιώσω το Χειμώνα όσοι έχετε ήδη φιμέ τζάμια τι λέτε?
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 εαν δε βαλεις κατι υπερβολικο και βαλεις καλη ποιοτητα μεμβρανων (ειδικα νανοκεραμικες) δεν υπαρχει λογος να το μετανιωσεις... ΑΛΛΑ υπαρχει ΗΔΗ πολυ εκτενες σχετικο θεμα να διαβασεις κ να καταλαβεις τι παιζει κ να ρωτησεις φυσικα γνωμες... 2
Petros Electron Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 42 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε σκέφτομαι να βάλω φιμέ τζάμια αλλά ανησυχώ ότι θα το μετανιώσω το Χειμώνα όσοι έχετε ήδη φιμέ τζάμια τι λέτε? Μάλλον ζελατίνα λες οπως σωστά έγραψε ο Γιάννης. Να σου πω εγω που έβαλα πριν 3 χρονια (το νο 2) δεν το μετάνιωσα, τον χειμώνα ολα οκ και το βράδυ και ειδα διάφορα στο εσωτερικό του αυτοκίνητου απο θερμοκρασία. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Σε ενα polo που ειχα βαλει σκουρες ειχαα προβλημα το βραδυ Στο Honda CRV που εχω κανενα προβλημα απο το 2008 Δεν βαζουμε ποτε στο μπροστινο παρπριζ
Ptolemaios1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τζαμια ή μεμβρανες ? τζαμια έβγαλε προσφορά ένας με 200 ευρώ περιπου
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Ptolemaios1 είπε τζαμια έβγαλε προσφορά ένας με 200 ευρώ περιπου Να αλλάξεις τζάμια με 200€ ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 16 minutes ago, Ptolemaios1 said: τζαμια έβγαλε προσφορά ένας με 200 ευρώ περιπου Ποσα τζαμια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα