terry308 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 165 ευρώ είναι η προσφορά ή 220 € όλα νανοκεραμικες + 105€ εμπρόσθιο παρμπρίζ Εκτός και εάν δεν έχεις απλό 5θυρο... Το 2018 τους είχα πάρει αυτοκίνητο ημερών, ούτε εβδομάδος! 4 χρόνια μετά και 119000χλμ δεν έχει κανένα πρόβλημα Επίσης συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή της eurobank, με πληρωμή του ποσού με κάρτα epistrofi eurobank, εχεις επιστροφή (16.25€ στα 325€) Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letryf Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, terry308 είπε 165 ευρώ είναι η προσφορά ή 220 € όλα νανοκεραμικες + 105€ εμπρόσθιο παρμπρίζ Εκτός και εάν δεν έχεις απλό 5θυρο... Το 2018 τους είχα πάρει αυτοκίνητο ημερών, ούτε εβδομάδος! 4 χρόνια μετά και 119000χλμ δεν έχει κανένα πρόβλημα Ευχαριστώ για το θάρρος. Το T-roc έχω. Ίσως μου είπε 165 και δεν θυμάμαι. για τα 205 όλα νανοκεραμικες δε μου είπε και θα με ενδιέφερε. αρα εσυ λες να μην κολλήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, letryf είπε Ευχαριστώ για το θάρρος. Το T-roc έχω. Ίσως μου είπε 165 και δεν θυμάμαι. για τα 205 όλα νανοκεραμικες δε μου είπε και θα με ενδιέφερε. αρα εσυ λες να μην κολλήσω. Πάρε τηλέφωνο για ραντεβού και επιβεβαίωσε τη τιμή, καντο και μέσω email Έχω και τη προσφορά μέσω email, την ιδια ακριβώς πήρα και μέσω τηλεφώνου όταν κλείσαμε το ραντεβού, χθες έγινε η εγκατάσταση, αυτή τη τιμή πλήρωσα και αυτή την επιστροφή πήρα στη κάρτα, τώρα εάν το T-roc δεν το υπολογίζουν ως 5θυρο και πάει αλλιώς η τιμή δεν μπορώ να πω κάτι. εδιτ: Η προσφορά σας για την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών στο αυτοκίνητο μάρκας VOLKSWAGEN, μοντέλου T-ROC και τύπου βασική έκδοση, είναι: Αρχική Τιμή: 310.00 € Τελική Τιμή (40% έκπτωση): 186 .00 € Οπότε ναι έχει διαφορετική τιμή! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από terry308 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Πήγα χτες και τοποθέτησα στη autofilms (Πεντάγωνο) Armolan 75 κεραμικές σε όλο το αυτοκίνητο. Το παλικάρι που δουλευει εκεί άψογο και σαν άτομο και σαν επαγγελματίας. Άψογη τοποθέτηση, έβγαλε μόνο τις γλύστρες από τα παράθυρα και παρά το μπόλικο σαπουνόνερο που έπε ψέκασε είχε nylon στις πόρτες και το γνωστό κορδόνι μπροστα στο ταμπλό. Του πήρε 3 ολόκληρες ώρες για να περάσει τα πάντα όλα (Leon ST) και επειδή ήμουν εκεί και τις 3 ώρες περιμένοντας, έχω να πω τα καλύτερα. Τώρα όσο αφορά τις μεμβράνες του είπα ότι θέλω να βάλω παντού τις 75αρες για να υπάρχει ομοιομορφία και να γλυτώνω τυχόν ελέγχους και μου είπε αν δεν κάνω λάθος ότι η συνολική απορριφθείσα ηλιακή ενέργεια (TSER) είναι 45% για τις συγκεκριμένες. Όντως μετά στο δρόμο (μετά τις 12 το μεσημέρι) δεν ένιωσα μεγάλη διαφορά στην αίσθηση που έχεις όταν σε χτυπάει στο χερί ο ήλιος απο το παράθυρο και το ταμπλό ήταν όπως κάθε φορά ζεστό έως πολύ ζεστό.... Δεν έχω παράπονο όμως γιατί πρωταρχικός μου στόχος ήταν να θωρακίσω το εσωτερικό του αυτοκινήτου στην UV ακτινοβολία, πράγμα που πετυχαίνουν όλες οι μεβράνες πλέον. Το αυτοκίνητο αν το δεις δεν καταλαβαίνεις ότι φοράει μεμβράνες παρα μόνο αν προσέξεις το μικρό αυτοκόλλητο που έχει βάλει. Σε 2δεύτερη σκέψη θα έβαζα 50αρα παντού (εκτός από μπροστά) όντας παράνομος γιατί θεωρώ ότι το 75% φιλμ είναι τελείως διάφανο και το 50% φαίνεται επίσης αρκετά διάφανο για να φαίνεσαι απέξω. Γενικά πολύ υπερβολικό πιστευώ από το νομοθέτη να ορίζει όριο το 75%. Άλλοι που έβαλαν 75% Armolan παντού παρατήρησαν διαφορά σε σχέση με πριν όσο αφορά την αίσθηση της ζέστης στο εσωτερικό; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 57 λεπτά πριν, smyrali είπε Πήγα χτες και τοποθέτησα στη autofilms (Πεντάγωνο) Armolan 75 κεραμικές σε όλο το αυτοκίνητο. Το παλικάρι που δουλευει εκεί άψογο και σαν άτομο και σαν επαγγελματίας. Άψογη τοποθέτηση, έβγαλε μόνο τις γλύστρες από τα παράθυρα και παρά το μπόλικο σαπουνόνερο που έπε ψέκασε είχε nylon στις πόρτες και το γνωστό κορδόνι μπροστα στο ταμπλό. Του πήρε 3 ολόκληρες ώρες για να περάσει τα πάντα όλα (Leon ST) και επειδή ήμουν εκεί και τις 3 ώρες περιμένοντας, έχω να πω τα καλύτερα. Τώρα όσο αφορά τις μεμβράνες του είπα ότι θέλω να βάλω παντού τις 75αρες για να υπάρχει ομοιομορφία και να γλυτώνω τυχόν ελέγχους και μου είπε αν δεν κάνω λάθος ότι η συνολική απορριφθείσα ηλιακή ενέργεια (TSER) είναι 45% για τις συγκεκριμένες. Όντως μετά στο δρόμο (μετά τις 12 το μεσημέρι) δεν ένιωσα μεγάλη διαφορά στην αίσθηση που έχεις όταν σε χτυπάει στο χερί ο ήλιος απο το παράθυρο και το ταμπλό ήταν όπως κάθε φορά ζεστό έως πολύ ζεστό.... Δεν έχω παράπονο όμως γιατί πρωταρχικός μου στόχος ήταν να θωρακίσω το εσωτερικό του αυτοκινήτου στην UV ακτινοβολία, πράγμα που πετυχαίνουν όλες οι μεβράνες πλέον. Το αυτοκίνητο αν το δεις δεν καταλαβαίνεις ότι φοράει μεμβράνες παρα μόνο αν προσέξεις το μικρό αυτοκόλλητο που έχει βάλει. Σε 2δεύτερη σκέψη θα έβαζα 50αρα παντού (εκτός από μπροστά) όντας παράνομος γιατί θεωρώ ότι το 75% φιλμ είναι τελείως διάφανο και το 50% φαίνεται επίσης αρκετά διάφανο για να φαίνεσαι απέξω. Γενικά πολύ υπερβολικό πιστευώ από το νομοθέτη να ορίζει όριο το 75%. Άλλοι που έβαλαν 75% Armolan παντού παρατήρησαν διαφορά σε σχέση με πριν όσο αφορά την αίσθηση της ζέστης στο εσωτερικό; και εγω εκει εβαλα πριν 1.5 μηνα περιπου, armolan, 75 μπροστα, και πισω 20%. Διαφορα μικρη θα ελεγα, αλλα καλυτερα μες στο λιοπυρι, απο τα γυμνα τζαμια. Το λεω με γνωμονα οτι δεν καιγεται τοσο το χερι μου οσο πριν, αλλα καιγεται (και παλι δηλαδη θα βαλω αντηλιακο). Παντως με το AC Πλεον το εχω αρχικα στο 2 μεχρι να πιασει ψύξη και μετα στο 1 σαν ενταση σε πορεια, κρατωντας την δροσια, ενω περυσι πχ θα το ειχα συνεχως στο 2. Στις 25/5/2022 στις 12:32 ΠΜ, jimakos234 είπε Εβαλα στην autofilms στο ψυχικο την high performance series (armolan). Στα πισω 20% Δεν έχουν όση απόδοση θα ήθελα, περιμενα κατι παραπανω, οχι οτι με χαλαει, καλυτερα απο πριν ειναι. Απλα Θα ηθελα καλυτερη αποδοση, γιατι εχω και μια ευαισθησία (ειμαι σχετικα ασπρουλιαρης - σαν το γαλα) και καιγομαι ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, jimakos234 είπε και εγω εκει εβαλα πριν 1.5 μηνα περιπου, armolan, 75 μπροστα, και πισω 20%. Διαφορα μικρη θα ελεγα, αλλα καλυτερα μες στο λιοπυρι, απο τα γυμνα τζαμια. Το λεω με γνωμονα οτι δεν καιγεται τοσο το χερι μου οσο πριν, αλλα καιγεται (και παλι δηλαδη θα βαλω αντηλιακο). Παντως με το AC Πλεον το εχω αρχικα στο 2 μεχρι να πιασει ψύξη και μετα στο 1 σαν ενταση σε πορεια, κρατωντας την δροσια, ενω περυσι πχ θα το ειχα συνεχως στο 2. Πάντως με 99% UV (υπεριώδης ακτινοβολία) προστασία που εχουν θεωρητικα οι μεμβράνες δεν θα έπρεπε να χρειάζεσαι αντηλιακό. Το αίσθημα της ζέστης που νιώθουμε στο δέρμα μας προέρχεται από τις IR (υπέρυθρη ακτινοβολία) και εκεί αυτές οι μεμβράνες (75%) δεν έχουν τόσο καλή επίδοση. Όμως Στα πίσω που ειναι 20% σου έχει πει οποιος κάθεται αν εχει παρατηρήσει διαφορα με πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν οι μεμβράνες που βάζει η carglass με 165 είναι ανώτερες ή κατώτερες ποιοτικά από την entry level σειρά της llumar που κοστίζουν 179; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Γνωρίζει κανείς αν οι μεμβράνες που βάζει η carglass με 165 είναι ανώτερες ή κατώτερες ποιοτικά από την entry level σειρά της llumar που κοστίζουν 179; Κανω υποθεση οτι στη lumar που κοιταξα και εγω δεν ειναι κεραμικες η entry level σειρα σε αυτη τη τιμη. Απ’ οτι γραφεται εδω, στην carglass τα οδηγου-συνοδηγου ειναι κεραμικες και οι πισω απλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, bjj-p είπε Κανω υποθεση οτι στη lumar που κοιταξα και εγω δεν ειναι κεραμικες η entry level σειρα σε αυτη τη τιμη. Απ’ οτι γραφεται εδω, στην carglass τα οδηγου-συνοδηγου ειναι κεραμικες και οι πισω απλες. Λογικά έχεις δίκιο. Το μόνο που με κρατά από το να πάω στην carglass είναι ότι πρόκειται για no name ή almost no name μεμβράνες ενώ η lumar ή 3M πχ είναι δεκαετίες στο χώρο. Και 3Μ είχα σε ενα αυτοκίνητο πάνω από 10 χρόνια και δεν είχαν παθει το παραμικρό και lumar έχω 2 χρόνια σε άλλο αυτοκίνητο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Οι Madico που βάζει η Carglass (αν δεν άλλαξε) δεν είναι no-name. Απλά εισήχθησαν αργότερα στην Ελλάδα από 3m/llumar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και η ΦίληςGlass που τοποθετεί μεμβράνες ASWF (χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα σειρά) και έχει προσφορά σε κάποια καταστήματα (ανανεώνοντας την ασφάλεια αυτοκινήτου, κοίταξα τις προσφορές και εμφάνισε μεταξύ άλλων κι αυτή την εταιρεία) 130€ 3θυρα 160€ 4/5θυρα 190€ SW/πολυμορφικά https://www.filisglass.com/αντηλιακές-μεμβράνες-μεμβράνες-ασφα/ Η προσφορά της Anytime, για όσους ασφαλίζονται εκεί, είναι ένα -10€ στις ανωτέρω τιμές https://club.anytime.gr/#/offer/filisglass_pronomia_timwn Στη CarGlass στο δικό μου αυτοκίνητο δίνει προσφορά 165€, όπως και σε άλλους, με την επισήμανση "Η προσφορά αφορά σε ολικό ντύσιμο αυτοκινήτου, πλην του εμπρόσθιου παρμπρίζ και δεν ισχύει για ολικό ντύσιμο με μεμβράνη Black Pearl." Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από definitio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimdem582 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν μερικές ημέρες έβαλα μεμβράνες Johnson nanoceramic, σε συνεργάτη τους, στα 4 πλευρικά παράθυρα και το πίσω. Παρατήρησα πως σε όλες τις μεμβράνες, σε άλλες λιγότερο, σε άλλες περισσότερο, έχει γρατσουνιές που μάλλον προκλήθηκαν απο τη σπάτουλα κατά την εγκατάσταση. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά με μεμβράνες, είναι συχνό φαινόμενο αυτές τις γρατσουνιές; Ξέρω οτι κάτι πολύ μικρές φούσκες στο μέγεθος κεφαλιού καρφίτσας θεωρούνται φυσιολογικές να υπάρχουν αλλά να υπάρχουν και γρατσουνιές το θεωρώ τραβηγμένο. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από jimdem582 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, jimdem582 είπε Πριν μερικές ημέρες έβαλα μεμβράνες Johnson nanoceramic, σε συνεργάτη τους, στα 4 πλευρικά παράθυρα και το πίσω. Παρατήρησα πως σε όλες τις μεμβράνες, σε άλλες λιγότερο, σε άλλες περισσότερο, έχει γρατσουνιές που μάλλον προκλήθηκαν απο τη σπάτουλα κατά την εγκατάσταση. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά με μεμβράνες, είναι συχνό φαινόμενο αυτές τις γρατσουνιές; Ξέρω οτι κάτι πολύ μικρές φούσκες στο μέγεθος κεφαλιού καρφίτσας θεωρούνται φυσιολογικές να υπάρχουν αλλά να υπάρχουν και γρατσουνιές το θεωρώ τραβηγμένο. Δεν πρέπει να ανοιγοκλείσεις τα παράθυρα τα πρώτα 24ωρα , έπειτα , όπως μου επισήμανε ο τελευταίος εγκαταστάτης , ενδιάμεσα στα παράθυρα και τα πλαστικά μαζεύει σκόνη , πετραδάκια κτλ , εκείνα θέλουν λεπτομερές καθάρισμα ., κάτι το οποίο ο ίδιος έκανε επειδή θέλει να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης , άλλοι εγκαταστάτες δεν το κάνουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimdem582 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Οι μεμβράνες περάστηκαν την Παρασκευή και ακόμα δεν ανοιγόκλεισα τα παράθυρα. Οι φωτογραφίες είναι μερικές ώρες μετά την τοποθέτηση. (Εκτός απο τις γρατσουνιές στις μεμβράνες είδα και μια bonus γρατσουνιά στην κεντρική κονσόλα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Ζητάς να στις ξαναπεράσουν , αν αρνηθούν μιλάς με μαμά εταιρία μπας και Γιαυτό προτίμησα να βάλω carglass που να δίνουν εγγύηση ,γιατί αυτός που δούλευε 3Μ που ήθελα αρχικά το έπαιζε κινέζος σε άλλο αμάξι και "περίμενε" το οκ απο την εταιρία που τελικά το είχε δώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα