terry308 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, vins είπε Είδες διαφορά με την blackpearl στο παρπριζ? Ουσιαστική εννοώ στο χρηστικό κομμάτι. Προσωπικά θα το δώσω ξανά το 100€ γιατί θα βάλω και σε αυτό που κυκλοφορώ τώρα , πιστεύω ότι βοηθάει στην συνολική μείωση θερμότητας / ζέστης εντός του εσωτερικού και κυρίως ως φροντίδα( αν μπορώ να θέσω έτσι) στο ταμπλό. Τότε οδηγούσα Εγνατία οδό ντάλα μεσημέρι απόσταση 75 χλμ , με βοήθησε πολύ.! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από terry308 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mute_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Πήρα προσφορά από carglass για kamiq 180€. Black pearl οδηγού συνοδηγού και απλές πίσω. Το μόνο που θέλω να προσθέσω στην κουβέντα είναι ότι τα νέα αυτοκίνητα λόγω καμερών μπροστά για ασφαλή λωρίδα κτλ κτλ. Δεν μπορούν να πάρουν μεμβράνη στον μπροστά ανεμοθωρακα. Πάντως η προσφορά της carglass είναι τιμια, ειδικά για αυτοκίνητο που τρώει τον ήλιο της Κρήτης 10 μήνες το χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Πάντως όσοι βάζουν κόσμο στα πίσω καθίσματα και δη, μωρά ή μικρά παιδιά, για μένα θα έπρεπε να βάζουν Black Pearl και πίσω, ή έστω να βάλουν τις πιο σκούρες Desert. Είχα Desert 35άρες στο προηγούμενο και σε σχέση με τις Black Pearl (OK 20άρες στα πίσω) θεωρώ πως η διαφορά είναι αισθητή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 30/5/2022 στις 9:40 ΜΜ, Mute_ είπε Πήρα προσφορά από carglass για kamiq 180€. Black pearl οδηγού συνοδηγού και απλές πίσω. Το μόνο που θέλω να προσθέσω στην κουβέντα είναι ότι τα νέα αυτοκίνητα λόγω καμερών μπροστά για ασφαλή λωρίδα κτλ κτλ. Δεν μπορούν να πάρουν μεμβράνη στον μπροστά ανεμοθωρακα. Πάντως η προσφορά της carglass είναι τιμια, ειδικά για αυτοκίνητο που τρώει τον ήλιο της Κρήτης 10 μήνες το χρόνο H μεμβρανη μπαινει απο μεσα οχι απεξω. Φυσικα και μπορεις βαλεις στο παμπριζ, δεν καλυπτει την καμερα μπροστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mute_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, gbras είπε H μεμβρανη μπαινει απο μεσα οχι απεξω. Φυσικα και μπορεις βαλεις στο παμπριζ, δεν καλυπτει την καμερα μπροστα. Έτσι μου απάντησε η carglass στην εξυπηρέτηση πελατών. Θα ρωτήσω και στο ίδιο το κατάστημα τον τεχνικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Mute_ είπε Έτσι μου απάντησε η carglass στην εξυπηρέτηση πελατών. Θα ρωτήσω και στο ίδιο το κατάστημα τον τεχνικό. Χαζομαρες λενε απλα δεν βαζουν μπροστα. Πολλοι δεν δεχονται να βαλουν μπροστα και θα ακουσεις πολλες δικαιολογιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, Mute_ είπε Έτσι μου απάντησε η carglass στην εξυπηρέτηση πελατών. Θα ρωτήσω και στο ίδιο το κατάστημα τον τεχνικό. η μεμβρανη μπροστα μπαινει κανονικα και χωρις κανενα απολυτως προβλημα για τις καμερες και τις νεες τεχνολογιες που σου ειπαν ξανα δες το θεμα σε αλλον εγκαταστατη γιατι αξιζει να βαλεις και στο παρμπριζ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 56 λεπτά πριν, gbras είπε Χαζομαρες λενε απλα δεν βαζουν μπροστα. Πολλοι δεν δεχονται να βαλουν μπροστα και θα ακουσεις πολλες δικαιολογιες. 25 λεπτά πριν, ritualistic είπε η μεμβρανη μπροστα μπαινει κανονικα και χωρις κανενα απολυτως προβλημα για τις καμερες και τις νεες τεχνολογιες που σου ειπαν ξανα δες το θεμα σε αλλον εγκαταστατη γιατι αξιζει να βαλεις και στο παρμπριζ Και στον Στεργίου που είχα πάει μου είχε αναφέρει ότι δεν βάζει μπροστά λόγω των πολλών ηλεκτρονικών στο σημείο και ότι δεν το αναλαμβάνει γιατί δεν θέλει να πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που κάτι δεν δουλεύει μετά, λόγω των υγρών που ψεκάζει ή λόγω της μεμβράνης που θα τοποθετηθεί. Απλώς σκέφτομαι, γιατί να θέλουν να αποφύγουν την τοποθέτηση αν δεν δημιουργείται πρόβλημα; Δεν θέλουν να πάρουν πχ 100 ευρώ ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Και στον Στεργίου που είχα πάει μου είχε αναφέρει ότι δεν βάζει μπροστά λόγω των πολλών ηλεκτρονικών στο σημείο και ότι δεν το αναλαμβάνει γιατί δεν θέλει να πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που κάτι δεν δουλεύει μετά, λόγω των υγρών που ψεκάζει ή λόγω της μεμβράνης που θα τοποθετηθεί. Απλώς σκέφτομαι, γιατί να θέλουν να αποφύγουν την τοποθέτηση αν δεν δημιουργείται πρόβλημα; Δεν θέλουν να πάρουν πχ 100 ευρώ ακόμα; Όπως έχω ξαναγράψει... όποιος καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι! Σκέψου να του πήγαν αμάξι κούτα να έβαλε μεμβράνη μπροστά και μετά να έβγαλε πρόβλημα σε κάποιο σύστημα που βρίσκεται πέριξ του παρμπριζ το οποίο η αντιπροσωπεία το έβγαλε εκτός εγγύησης λόγω νερών! Πόσα 100άρια θα πρέπει να δώσει για να διορθωθεί το πρόβλημα; Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από agnostos13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Απλώς σκέφτομαι, γιατί να θέλουν να αποφύγουν την τοποθέτηση αν δεν δημιουργείται πρόβλημα; Δεν θέλουν να πάρουν πχ 100 ευρώ ακόμα; Είναι high season για αυτούς τώρα, δε θα ξοδέψει 1 ώρα πχ για το δυσκολότερο κομμάτι του αυτοκινήτου... αλλά θα ντύσει περιμετρικά 1 άλλο και θα πάρει 160€ , συν το θέμα με τα νέα οχήματα που έχουν ηλεκτρονικά, κάμερες και λοιπούς αισθητήρες μπροστά, αν τύχει κάτι, θα τους κάνεις δυσφήμηση θέλοντας και μη! Δεν θέλουν μπελάδες αλλά καθαρές δουλειές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Και στον Στεργίου που είχα πάει μου είχε αναφέρει ότι δεν βάζει μπροστά λόγω των πολλών ηλεκτρονικών στο σημείο και ότι δεν το αναλαμβάνει γιατί δεν θέλει να πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που κάτι δεν δουλεύει μετά, λόγω των υγρών που ψεκάζει ή λόγω της μεμβράνης που θα τοποθετηθεί. Απλώς σκέφτομαι, γιατί να θέλουν να αποφύγουν την τοποθέτηση αν δεν δημιουργείται πρόβλημα; Δεν θέλουν να πάρουν πχ 100 ευρώ ακόμα; Αυτές οι κάμερες και οι αισθητήρες έχουν να κάνουν με σημαντικά συστήματα ασφαλείας. Για φαντάσου να γίνει ένα θανατηφόρο τροχαίο και τελικά να αποδειχθεί ότι το Χ σύστημα πχ αυτόματου φρεναρίσματος το οποίο θα μπορούσε να ελαττώσει πιθανότητα θανάτου τελικά δυσλειτουργησε γιατί είχε μπει το τάδε υλικό. Ακόμα και να μην αποδειχθεί , αρκεί η αμφιβολία εξ αυτού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 38 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Και στον Στεργίου που είχα πάει μου είχε αναφέρει ότι δεν βάζει μπροστά λόγω των πολλών ηλεκτρονικών στο σημείο και ότι δεν το αναλαμβάνει γιατί δεν θέλει να πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που κάτι δεν δουλεύει μετά, λόγω των υγρών που ψεκάζει ή λόγω της μεμβράνης που θα τοποθετηθεί. Απλώς σκέφτομαι, γιατί να θέλουν να αποφύγουν την τοποθέτηση αν δεν δημιουργείται πρόβλημα; Δεν θέλουν να πάρουν πχ 100 ευρώ ακόμα; Αν θες μπορω να σε στειλω εγω εκει που εβαλα που κανουν καλη δουλεια και οικονομικα (madico) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 παιδια σωστα αλλα αυτα που λετε αλλα δεν τιθεται θεμα καμιας δυσλειτουργιας οποιουδηποτε συστηματος με τις μεμβρανες αφου κοβονται στο σημειο που υπαρχει το πλεγμα της καμερας και δεν εμποδιζουν σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση απο εκει κ περα οσο για τα νερα που λετε οτι πεφτουν στην εγκατασταση υποθετω πως κανεις δεν εχει δει απο κοντα την διαδικασια. υπαρχουν μαστορες σοβαροι που αναλαμβανουν την τοποθετηση και κανουν εξαιρετικη δουλεια. ποιος μαστορας θα επαιζε το κεφαλι του κ την επιχειρηση του να συμβει κατ εξακολουθηση ενα τετοιο σκηνικο ? αλλα ακομα κ να υποθεσουμε οτι συμβαινει αυτο σιγουρα μιλανε οι κριτικες για την καθε επιχειρηση. εγω ειμαι απο αυτους που εβαλαν σε ολοκαινουριο αμαξι κουτα στο παρμπριζ χωρις κανενα απολυτως προβλημα. ετυχε ? μπορει. αυτο που λεω μονο ειναι ψαχτειτε κ αποφασιστε διαφορετικα η κουβεντα θυμιζει τις γιαγιαδες μας που λεγανε αυτα τα πραγματα ειναι του διαβολου χωρις να εχουν ιδεα για τι πραγμα μιλανε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booogieman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 14/5/2022 στις 10:03 ΠΜ, terry308 είπε Στο 1ο μου αυτοκίνητο είχα βάλει awsf απο site κουπονιών με 89€ , μπορείς να βρεις και τώρα Σε ποιο site; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, booogieman είπε Σε ποιο site; ευχαριστω 2009 ήταν .... αν γραψεις στο γοουγλη κουπονια και τη περιοχη σου θα σου εμφανισει κάτι Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από terry308 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα