smyrali Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, ritualistic είπε εχω την εντυπωση πως δεν εχει... @paylidis ?? προσωπικα δεν θα πηγαινα σε διαφορετικο βαθμο σκουροτητας μπροστα πισω για λογους αισθητικης αλλα ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και γουστα! οταν πας γραψε κ εσυ να μας πεις εντυπωσεις! κλείνω προς ίδια διαπερατότητα και σε όλα γιατί μπορεί να φαίνεται σαν νεκροφόρα μετά το αυτοκίνητο (ST)... Από την αλλη τα πιο σκούρα τζάμια δίνουν σήμα στο υπόψηφιο κλεφτρόνι ότι το αυτοκίνητο έχει μεμβράνες και άρα δεν θα επιχειρησει να σπάσει το τζάμι γιατί δεν έχει νόημα... Σίγουρα θα γράψω εντυπώσεις. Είχαν κανένα θέμα που έμεινες στο χώρο και κοίταγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, smyrali είπε κλείνω προς ίδια διαπερατότητα και σε όλα γιατί μπορεί να φαίνεται σαν νεκροφόρα μετά το αυτοκίνητο (ST)... Από την αλλη τα πιο σκούρα τζάμια δίνουν σήμα στο υπόψηφιο κλεφτρόνι ότι το αυτοκίνητο έχει μεμβράνες και άρα δεν θα επιχειρησει να σπάσει το τζάμι γιατί δεν έχει νόημα... Σίγουρα θα γράψω εντυπώσεις. Είχαν κανένα θέμα που έμεινες στο χώρο και κοίταγες; πιστεψε με τα κλεφτρονια βλεπουν απο απεναντι αν φορας μεμβρανες 😆 οχι κανενα απολυτως ισα ισα τους ρωταγα πολλα κατα την διαρκεια της εγκαταστασης και γινοταν κουβεντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ritualistic είπε εχω την εντυπωση πως δεν εχει... @paylidis ?? προσωπικα δεν θα πηγαινα σε διαφορετικο βαθμο σκουροτητας μπροστα πισω για λογους αισθητικης αλλα ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και γουστα! οταν πας γραψε κ εσυ να μας πεις εντυπωσεις! ΔΕΝ έχει. Είναι έξτρα… κ εγώ ήμουν βέβαιος ότι θα είχε κ δε το έψαξα καν στην αγορά κ την έφαγα… στο μεταλλικο μαύρο q3 παντως εγώ έβαλα 35αρες νανοκεραμικες αν βοηθάει στη συζήτηση (όλα πριν παρμπρίζ) Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Καλημέρα σε όλους. Επειδή είναι μεγάλο το topic και έχω λίγο χαθεί, θέλω να βάλω μεμβράνες σε i20 του 2009. Δεν βγάζω άκρη σχετικά με ποιότητες, μάρκες, τιμές....Θέλω να βάλω παντού εκτός από παρμπριζ μιας και ανεβαίνει πολύ το κόστος.... Πήρα προσφορά από την Carglass για BlackPearl και θέλουν 165€ (γράφουν ότι η τιμή είναι 275€ αλλά τρέχει μια προσφορά -40%). Είναι καλή η τιμή; Ρώτησα και αλλού και μου είπαν για τις Xpel XR (όχι τις plus) στα 120€....Έχετε κάποια πρόταση για μάρκες κλπ; Μέχρι 150-170€ μπορώ να δώσω....επίσης, πρόταση για μαγαζί στα Δυτικά; (Ίλιον, Περιστέρι, Αιγάλεω κ.ο.κ.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, gazp είπε Καλημέρα σε όλους. Επειδή είναι μεγάλο το topic και έχω λίγο χαθεί, θέλω να βάλω μεμβράνες σε i20 του 2009. Δεν βγάζω άκρη σχετικά με ποιότητες, μάρκες, τιμές....Θέλω να βάλω παντού εκτός από παρμπριζ μιας και ανεβαίνει πολύ το κόστος.... Πήρα προσφορά από την Carglass για BlackPearl και θέλουν 165€ (γράφουν ότι η τιμή είναι 275€ αλλά τρέχει μια προσφορά -40%). Είναι καλή η τιμή; Ρώτησα και αλλού και μου είπαν για τις Xpel XR (όχι τις plus) στα 120€....Έχετε κάποια πρόταση για μάρκες κλπ; Μέχρι 150-170€ μπορώ να δώσω....επίσης, πρόταση για μαγαζί στα Δυτικά; (Ίλιον, Περιστέρι, Αιγάλεω κ.ο.κ.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η πρόσφορα της carglass έχει νανοκεραμικές εμπρός και κοινές πίσω, θα προτιμούσα carglass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, terry308 είπε Η πρόσφορα της carglass έχει νανοκεραμικές εμπρός και κοινές πίσω, θα προτιμούσα carglass Τους πήρα τηλέφωνο. Δυστυχώς δε βολεύει λόγω ωραρίου δουλειάς (δε μπορώ και να λείψω....). Κάποια άλλη πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gazp είπε Τους πήρα τηλέφωνο. Δυστυχώς δε βολεύει λόγω ωραρίου δουλειάς (δε μπορώ και να λείψω....). Κάποια άλλη πρόταση; Δεν ξέρω από περιοχές της Αθήνας, ψάξε τον Στέργιου που αναφέρουν τα παιδιά σε προηγμένα μηνύματα. Ενημερωτικά εγώ έκλεισα για 6/6... εκτός τόπου διαμονής... Σε τοπικό υποκατάστημα μού είπαν ότι έχουν αναμονή κοντά στις 40 ημέρες.... είναι δύσκολη περίοδος και όλοι το αποφασίζουν τώρα. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από terry308 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Έκλεισα ραντεβού carglass ..σε 2 εβδομάδες με την προσφορά που τρέχει τώρα. Μπροστά blackpearl, πίσω desert. Αυτό που με έχει βάλει σε σκέψεις είναι πως οι desert δεν βγαίνουν σε 75ρες, ο πιο κοντινός βαθμός φωτεινότητας είναι μάλλον το 60, οπότε θα υπάρχει κάποια διαφορά. Έχει κανείς φωτό με αντίστοιχες τιμές να δω πόσο εμφανής είναι η διαφορά; Δεν θέλω να δώσω παραπάνω χρήματα να βάλω blackpearl παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 καλημέρα. σε συνεργάτη της glassdrive πήρα προσφορά με 120ευρώ για όλα τα τζαμια πλήν παρμπριζ σε ένα ford C max που θεωρώ είναι εξαιρετική τιμή. οι μεμβράνες που χρησημοποιουν είναι αυτές επειδή το αμάξι έχει αυτόματη σκίαση στον εσωτερικό καθρέπτη, γνωρίζει κανεις αν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα μια ποιο σκουρα μεμβράνη (πχ 30% η 20%) στο πίσω τζάμι;; φοβάμαι οτι δεν θα εχω καθόλου ορατότητα αν είναι σκούρο το τζάμι, γιατι υπάρχει περίπτωση να μαυρίσει και ο καθρέπτης αν ο απο πίσω μου έχει τίποτα ψευτω-xenon σε starlet.. Στο προηγούμενο μου αμάξι είχα 25% σε όλα τα τζάμια, και ηταν και 3θυρο οπότε ήταν αρκετά σκοτεινό και δεν είχα κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, liopyr είπε Μπροστά blackpearl, πίσω desert. Αυτό που με έχει βάλει σε σκέψεις είναι πως οι desert δεν βγαίνουν σε 75ρες, ο πιο κοντινός βαθμός φωτεινότητας είναι μάλλον το 60, οπότε θα υπάρχει κάποια διαφορά. Από την αντίστοιχη προσφορά του 2018 το έχω παραθέσει στη προηγούμενη σελίδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, madnifestah είπε καλημέρα. σε συνεργάτη της glassdrive πήρα προσφορά με 120ευρώ για όλα τα τζαμια πλήν παρμπριζ σε ένα ford C max που θεωρώ είναι εξαιρετική τιμή. οι μεμβράνες που χρησημοποιουν είναι αυτές επειδή το αμάξι έχει αυτόματη σκίαση στον εσωτερικό καθρέπτη, γνωρίζει κανεις αν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα μια ποιο σκουρα μεμβράνη (πχ 30% η 20%) στο πίσω τζάμι;; φοβάμαι οτι δεν θα εχω καθόλου ορατότητα αν είναι σκούρο το τζάμι, γιατι υπάρχει περίπτωση να μαυρίσει και ο καθρέπτης αν ο απο πίσω μου έχει τίποτα ψευτω-xenon σε starlet.. Στο προηγούμενο μου αμάξι είχα 25% σε όλα τα τζάμια, και ηταν και 3θυρο οπότε ήταν αρκετά σκοτεινό και δεν είχα κανένα πρόβλημα Αμα σου κανει τοσο πρόβλημα τράβα τη φύσα του καθρεφτη να μην εχει ρεύμα! Επίσης μήπως απενεργοποιείται η σκίαση; Σε κάποια αυτοκίνητα εχει κουμπί. Σε μενα παντως με τον εσωτερικο και τον εξωτερικο του οδηγου φωτοχρωματικο δεν ειχα ποτέ θέμα με τις μεμβράνες (δεν εχω ιδέα σκουρότητας και μάρκας, όταν αγοράστηκε ήταν τοποθετημένες ήδη, με το μάτι είναι ή 50αρες ή 35αρες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να βάλω σε yaris με την προσφορά της carglass. Από όσα διάβασα, μπαίνουν blackpearl μπροστά και desert πίσω με 165€, σωστά? Έχει προσθέσει κάνεις και παρπριζ black pearl μπροστά σε αυτους να πει έξτρα κόστος? Θα τους πάρω βέβαια αύριο και τηλ, αλλά για να έχω μια ιδέα. Αξίζει να βάλω μπροστά ή δε θα δω τρελή διαφορά σε σχέση με εργοστάσιο? Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Νομίζω δε βάζει στο παρμπρίζ η Carglass. Πάντως αξίζει να βάλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vins είπε Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να βάλω σε yaris με την προσφορά της carglass. Από όσα διάβασα, μπαίνουν blackpearl μπροστά και desert πίσω με 165€, σωστά? Έχει προσθέσει κάνεις και παρπριζ black pearl μπροστά σε αυτους να πει έξτρα κόστος? Θα τους πάρω βέβαια αύριο και τηλ, αλλά για να έχω μια ιδέα. Αξίζει να βάλω μπροστά ή δε θα δω τρελή διαφορά σε σχέση με εργοστάσιο? Ευχαριστώ πολύ Μόλις 2 μηνύματα πριν παρέθεσα τη τοποθέτηση του 2018 και μια σελίδα πίσω αναφέρω τι ισχύει για ολικό και παρμπρίζ 165€ εμπρόσθια blackpearl + πισω desert 220€ όλα blackpearl (5θυρο) + 105€ εμπροσθιο παρμπριζ που βαζει κανονικά Όσοι έμπαιναν δεν καταλάβαιναν ότι φοράει παντού μεμβράνες Το γράφω πάλι .... Σε τοπικό υποκατάστημα μου είπαν ότι έχει αναμονή 40 ημερών ... προσωπικά έκλεισα εκτός Νομού , όσοι θέλετε να βάλετε διαλέξατε πιθανόν δύσκολη εποχή 2 ώρες πριν, phanispal είπε Νομίζω δε βάζει στο παρμπρίζ η Carglass. Πάντως αξίζει να βάλεις. Βάζει κι έχει και σύστημα της bosch για κάμερες/υποβοήθηση συστημάτων ADAS Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από terry308 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, terry308 είπε Μόλις 2 μηνύματα πριν παρέθεσα τη τοποθέτηση του 2018 και μια σελίδα πίσω αναφέρω τι ισχύει για ολικό και παρμπρίζ 165€ εμπρόσθια blackpearl + πισω desert 220€ όλα blackpearl (5θυρο) + 105€ εμπροσθιο παρμπριζ που βαζει κανονικά Όσοι έμπαιναν δεν καταλάβαιναν ότι φοράει παντού μεμβράνες Το γράφω πάλι .... Σε τοπικό υποκατάστημα μου είπαν ότι έχει αναμονή 40 ημερών ... προσωπικά έκλεισα εκτός Νομού , όσοι θέλετε να βάλετε διαλέξατε πιθανόν δύσκολη εποχή Βάζει κι έχει και σύστημα της bosch για κάμερες/υποβοήθηση συστημάτων ADAS Φίλε ειλικρινά κάθισα και διάβαζα καμία 40αριά σελίδες πίσω και μάλλον όταν έφτασα στις τελευταίες είχα κουραστεί, οπότε το διάβασα αλλά δεν το "διάβασα" 😅 Σε ευχαριστώ πολύ! Είδες διαφορά με την blackpearl στο παρπριζ? Ουσιαστική εννοώ στο χρηστικό κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα