Προς το περιεχόμενο

Αντηλιακές μεμβράνες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, ritualistic είπε

armolan τις νανο δεν θυμαμαι το ονομα αλλα ενα μοντελο βαζουν

στο πενταγωνο ειχα παει, φουλ επαγγελματικη δουλεια, μαλιστα στο πισω τζαμι αφου την εγκατεστησε ειδε σκονη (εγω αποκλειεται να το εβλεπα) και την ξυλωσε επι τοπου να βαλει καινουρια

εννοειται δεν βγαζουν ταπετσαριες, τα πλαστικα στο πανω μερος του παραθυρου ξεκουμπωνουν και τπτ αλλο

Διαβάζω πολλά θετικά για τον μάστορα στο Πεντάγωνο οπότε κλείνω προς τα εκεί αν και δεν έχω πάρει ακόμα προσφορά από Llumar για νανοκεραμική παντού. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, smyrali είπε

Διαβάζω πολλά θετικά για τον μάστορα στο Πεντάγωνο οπότε κλείνω προς τα εκεί αν και δεν έχω πάρει ακόμα προσφορά από Llumar για νανοκεραμική παντού. 

η llumar δεν κανει τοποθετηση παρμπριζ και ειναι σιγουρα αρκετα πιο ακριβη 

46 λεπτά πριν, smyrali είπε

είχα διαβάσει το review σου.... έγραφες οτι προσέχουν πολύ με τα νερά στο ταμπλό. Θυμάσαι αν σου είχαν βγαλει ταπετσαρίες; Seat Leon έχω, δεν ξέρω αν λόγω VW group είναι παρόμοιος ο τρόπος δουλειας τους. Armolan Ventura έχεις βάλεις;

Σε ποιο πήγες; στον Στεργίου autofilms http://www.staf.gr/index.php ΄ ή στο https://autofilms.gr/ στο Πεντάγωνο;

Ούτε ο Στεργίου βάζει σε ταμπλό, όσες φορές και να τον ρώτησα, μου είπε δεν το κάνω για να είμαι σωστός απέναντι στον πελάτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ritualistic είπε

η llumar δεν κανει τοποθετηση παρμπριζ και ειναι σιγουρα αρκετα πιο ακριβη 

μόλις το διαπίστωσα...έκλεισα στο Πεντάγωνο τελικά 260 + ΦΠΑ νανοκεραμικές παντού. Πάντως πρέπει να έχει πολλή κίνηση γιατί βρήκα ραντεβού μετά από 10 μέρες σχεδόν!

Επεξ/σία από smyrali

1 ώρα πριν, smyrali είπε

μόλις το διαπίστωσα...έκλεισα στο Πεντάγωνο τελικά 260 + ΦΠΑ νανοκεραμικές παντού. Πάντως πρέπει να έχει πολλή κίνηση γιατί βρήκα ραντεβού μετά από 10 μέρες σχεδόν!

αν δε βάλεις παρμπριζ είναι μισή δουλειά πάντως , καλύτερα να βάλεις απλές πολύ σκούρες πίσω και να δώσεις για παρμπριζ κάπου αλλού

• Like 1

1 ώρα πριν, smyrali είπε

ειναι high season για το επαγγελμα τωρα για αυτο!

εχει κινηση οπως και να εχει παντως, οι ανθρωποι δουλευαν σε μεγαλο brand και το κατεχουν το αντικειμενο

αν κατσεις να δεις την δουλεια τους και να μιλησεις λιγο για ο,τι απορια μπορει να εχεις θα το καταλαβεις κ ο ιδιος!

Μάλλον και εγώ σε νανοκεραμικές θα πάω. Πιστεύω να έχουν διαφορά από τις απλές.

Όσοι έχετε ήδη τοποθετήσει έχετε θέματα με σήμα, gps, e-pass κτλ;

17 λεπτά πριν, empire21 είπε

Μάλλον και εγώ σε νανοκεραμικές θα πάω. Πιστεύω να έχουν διαφορά από τις απλές.

Όσοι έχετε ήδη τοποθετήσει έχετε θέματα με σήμα, gps, e-pass κτλ;

Κανένα πρόβλημα με σήμα και gps με νανοκεραμικές madico. Σε e-pass δεν έχω εμπειρία.

• Like 1

4 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Ούτε ο Στεργίου βάζει σε ταμπλό, όσες φορές και να τον ρώτησα, μου είπε δεν το κάνω για να είμαι σωστός απέναντι στον πελάτη.

Και καλά κάνει. Το παρμπρίζ πρέπει να είναι απαλλαγμένο από οτιδήποτε δυσκολεύει την πλήρη ορατότητα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια επισήμανση σε αυτούς που λένε, "Έλα μωρέ λίγο πιο σκούρα δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα.." Σε περίπτωση ατυχήματος η ασφαλιστική εταιρεία δεν καλύπτει τις ζημιές αν αποδειχθεί πως έχουν αλλοίωση τα τζάμια του αυτοκινήτου που δυσχεραίνει την ορατότητα του οδηγού. Ειδικά αν υπάρχει σκούρα ζελατίνα μπροστά μπορεί να βρεθείς και κατηγορούμενος όχι από αμελια, αλλά από ενδεχόμενο δόλο. Έχουν περάσει λοιπόν οι εποχές που ο κάθε καγκουρας έκανε το αυτοκίνητο του ότι ήθελε. Υπάρχουν κανόνες και είναι μάλιστα πολύ αυστηροί. Οι μεμβράνες κατά κύριο λόγω φιλτράρουν την ακτινοβολία του ηλίου και προστατεύουν και την επιδερμίδα των επιβατών. Δεν μπορούν να μειώσουν δραματικά την ζέστη αν ζεματαει η λαμαρίνα του ουρανού. Απλά δεν σε καίει ο ήλιος όταν είσαι μποτιλιαρισμενος με τις ώρες στην κίνηση. Γίνεται λοιπόν λίγο πιο αποδοτική η λειτουργία του κλιματιστικού. Η νέα τεχνολογία έχει φέρει μεμβράνες για το παρμπρίζ που είναι 100% διάφανες και τα υλικά τους βοηθάνε στο φιλτράρισμα των ακτίνων του ήλιου. Το κόστος μόνο του μπροστινού είναι από 130-200 ευρώ ανάλογα την επιφάνεια. Όπου βάλετε μεμβράνες να ζητήσετε να τοποθετηθεί ανάμεσα στην μεμβράνη και στο τζάμι το ειδικό αυτοκόλλητο της κάθε εταιρείας που λέει τον βαθμό διαπερατότητας του φωτός. Πολλοί τοποθετητες το ξεχνάνε γιατί σου λέει Ελλάδα είμαστε..  Μόνο έτσι όμως είναι νόμιμες οι μεμβράνες και δεν θα σας δημιουργήσουν προβλήματα σε ενδεχόμενο έλεγχο...

Επεξ/σία από nikangel
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Και καλά κάνει. Το παρμπρίζ πρέπει να είναι απαλλαγμένο από οτιδήποτε δυσκολεύει την πλήρη ορατότητα.

Ο νόμος επιτρέπει έως 75%, τώρα τι λες και τι νομίζεις εσύ δεν έχει και πολλή σημασία.

Επεξ/σία από phanispal

4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ο νόμος επιτρέπει έως 75%, τώρα τι λες και τι νομίζεις εσύ δεν έχει και πολλή σημασία.

Δεν λέτε κάτι διαφορετικό. Ο νόμος ορίζει πως πρέπει να περνάει το 75% του φωτός από την μεμβράνη. Ουσιαστικά λοιπόν είναι σχεδόν διάφανη η 75αρα. Δεν εμποδίζει λοιπόν την πλήρη ορατότητα του οδηγού. Πολλοί τοποθετητες δεν βάζουν καθόλου μπροστά γιατί οι πελάτες δεν θέλουν διάφανη μεμβράνη και ζητούν επίμονα την τοποθέτηση σκουροτερης. Ο τοποθέτησης όμως είναι υποχρεωμένος να σου δώσει χάρτη τοποθέτησης που υπογράφει και αυτός οτι η τοποθέτηση είναι συνομη με οτι ορίζει ο νόμος

• Like 2

2 ώρες πριν, Bomber-21 είπε

Υπάρχουν και διαφανείς μεμβράνες που κόβουν μόνο την uv ακτινοβολία. Του ζήτησα να μου τοποθετήσει τέτοια και αρνήθηκε. Ο λόγος δεν είναι η ορατότητα,   αλλά ότι φοβάται λόγω των ηλεκτρονικών συστημάτων μην πάνε υγρά κατά την τοποθέτηση.

Έχοντας διαβάσει από την αρχή το νήμα, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τις παρακάτω απορίες?

1. Διάβασα, ότι σε κάποια παρμπρίζ δεν τοποθετούν μεμβράνη, καθώς τα αυτοκίνητα διέθεταν "αθερμικα" τζάμια (κυρίως τα γαλλικά). Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διαπιστωσουμε αυτό? Αν όντως δηλαδή το αυτοκίνητο μας έχει τέτοιου είδους τζάμια?
  2. Από τα όσα έχω διαβάσει, καταλήγω στο ότι "καλες" μάρκες είναι η madico, llumar, 3M, Aswf και xpel. Προσπαθώ ωστόσο να βρω ποιοι συνεργάτες κάνουν εγκατάσταση τις παραπάνω, αλλά δεν μου είναι τόσο κατανοητό. Το ρωτάω γιατί όταν μπήκα πχ στο site της llumar, μου έβγαλε σαν συνεργάτη την carglass της περιοχής μου. Ενώ είχα την εντύπωση ότι η carglass βάζει μόνο madico.
  3. Γνωρίζετε ποιες θεωρούνται ως τοπ σειρές για τια παραπάνω μάρκες? Μιλάω πάντα στα πλαίσια του νόμιμου και ασχέτως του οικονομικού! 
  4. Αν η τοποθέτηση μεμβράνης στο παρμπρίζ είναι "επικίνδυνη" λόγω των πολλών συστημάτων με κάμερα και ηλεκτρολογικων που διαθέτουν σήμερα τα νέα αυτοκίνητα, δεν ισχύει το ίδιο και για το πίσω τζάμι λόγω αντιστάσεων? Πόσο πιθανό είναι να βγει πρόβλημα εκεί και αν αξίζει να μπει σε εκείνο το σημείο μεμβράνη?
  5. Έχετε να προτείνετε κάποιον έμπιστο εγκαταστατη, κατά κύριο λόγο σε Σέρρες ή Κοζάνη καθώς και σε Θεσσαλονίκη ως 3η επιλογή? Από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα, Σέρρες και Κοζάνη δεν βρίσκω κάτι άλλο εκτός από carglass και στην Θεσσαλονίκη έχω βρει το wrap and signs, all star applies και doctor x films. Αν έχει κάποιος εμπειρία από τους παραπάνω, αν για παράδειγμα ξηλωνουν πόρτες και λοιπές εμπειρίες ή αν έχετε κάποιον άλλο να προτείνετε που μπορεί να μου διαφεύγει, θα με βοηθούσε πολύ!
    Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...