terry308 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Locke_John είπε ευχαριστώ, πήρα ήδη προσφορά απ΄την carglass όντως 165 και θα τους επισκεφθώ άμεσα. Μεταξύ Χολαργού, Νέας Σμύρνης, Μαρουσίου, ίδια ακριβώς τα "στάνταρ" τοποθέτησης; επέλεξα το πιο κοντινό μου (Χολαργό). Στη Θεσσαλονίκη λόγω διαφορετικής ημέρας ραντεβού, σε 2 κοντινά μεταξύ τους καταστήματα, κάτω των 3 χλμ, η εγκατάσταση έγινε από τον ίδιο ακριβώς άνθρωπο... το 2018 στα 2 οχήματα που ανέφερα πριν. 1
letryf Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Πήρα προσφορά για νανοκεραμικές από κατάστημα στην Δυτική Θεσσαλονίκη. Για ένα T-roc, χωρίς το παρμπρίζ, μου είπανε 300 ευρώ. Επειδή δεν έχω ιδέα, δεν έχω ξαναβάλει ποτέ, είναι λογική τιμή;
terry308 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, letryf είπε Πήρα προσφορά για νανοκεραμικές από κατάστημα στην Δυτική Θεσσαλονίκη. Για ένα T-roc, χωρίς το παρμπρίζ, μου είπανε 300 ευρώ. Επειδή δεν έχω ιδέα, δεν έχω ξαναβάλει ποτέ, είναι λογική τιμή; Εάν είναι ολικό ντύσιμο με νανοκεραμικες ναι είναι σχετικά λογική τιμή
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Ποια εταιρεία; Και παρμπρίζ; Αν ναι, είναι καλή τιμή.
letryf Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 39 λεπτά πριν, phanispal είπε Ποια εταιρεία; Και παρμπρίζ; Αν ναι, είναι καλή τιμή. Χωρίς παρμπρίζ. Δεν ξέρω ποια εταιρεία. Ένας φίλος ρώτησε για το δικό του και του είπα να ρωτήσει και για μένα. Χωρίς παρμπρίζ θα έπρεπε να είναι λιγότερα; Να ψάξω και αλλού; Στην carglass πήρα αλλά θέλουν αριθμό πινακίδας για να στείλουν την προσφορά και δεν το έχω πάρει ακόμα το αυτοκίνητο, μεθαύριο το αναμένω και επειδή θα παρκάρω έξω, θέλω να τις βάλω ψιλοάμεσα μην το καίει ο ήλιος και μετακινώ τον μικρό με 45 βαθμους μέσα στο αμαξι.
Fordakias7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, letryf είπε Χωρίς παρμπρίζ. Δεν ξέρω ποια εταιρεία. Ένας φίλος ρώτησε για το δικό του και του είπα να ρωτήσει και για μένα. Χωρίς παρμπρίζ θα έπρεπε να είναι λιγότερα; Να ψάξω και αλλού; Στην carglass πήρα αλλά θέλουν αριθμό πινακίδας για να στείλουν την προσφορά και δεν το έχω πάρει ακόμα το αυτοκίνητο, μεθαύριο το αναμένω και επειδή θα παρκάρω έξω, θέλω να τις βάλω ψιλοάμεσα μην το καίει ο ήλιος και μετακινώ τον μικρό με 45 βαθμους μέσα στο αμαξι. Στεργιου autofilms 1
smyrali Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 ειμαι μεταξύ autofilms και carglass Ν.Σμύρνης.... θέλω μποστινό, οδηγού-συνοδηγού 75% νανοκεραμική και 35% πίσω απλές. Το θέμα μου είναι που θα προσέξουν περισσότερο το αυτοκίνητο...είμαι λίγο ψήρας και δεν θελω να δω ζημιές και τριγμούς μετά. Έχει κανείς εμπειρία από carglass Ν.Σμύρνης;
letryf Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Στεργιου autofilms Είμαι Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ για την πρόταση.
Fordakias7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, smyrali είπε ειμαι μεταξύ autofilms και carglass Ν.Σμύρνης.... θέλω μποστινό, οδηγού-συνοδηγού 75% νανοκεραμική και 35% πίσω απλές. Το θέμα μου είναι που θα προσέξουν περισσότερο το αυτοκίνητο...είμαι λίγο ψήρας και δεν θελω να δω ζημιές και τριγμούς μετά. Έχει κανείς εμπειρία από carglass Ν.Σμύρνης; Γιατι δεν βαζεις σε ολα 35%? δεν ειναι και καμια σκουρα αποχρωση βλεπεις τα παντα εξω Η θα βαλεις σε ολα νανοκεραμικη η σε ολα απλη
smyrali Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Γιατι δεν βαζεις σε ολα 35%? δεν ειναι και καμια σκουρα αποχρωση βλεπεις τα παντα εξω Η θα βαλεις σε ολα νανοκεραμικη η σε ολα απλη θελω να ειμαι νόμιμος, ποτέ δεν ξέρεις. Κλείνω προς νανοκεραμική παντού. Παίζει και η Llumar Γλυφάδας που με βολευει γιατί είναι στο δρόμο για τη δουλεια μου. Περίσσοτερο ομως η Carglass Ν.Σμύρνης με βολεύει αλλά δεν ξέρω αν κάνει καλές τοποθετήσεις....αυτά τα νερά που πέφτουν στο ταμπλό μπροστά με αγχώνουν...
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, letryf είπε Χωρίς παρμπρίζ. Δεν ξέρω ποια εταιρεία. Ένας φίλος ρώτησε για το δικό του και του είπα να ρωτήσει και για μένα. Χωρίς παρμπρίζ θα έπρεπε να είναι λιγότερα; Να ψάξω και αλλού; Ε νομίζω είναι τσιμπημένη η τιμή, βέβαια δεν ξέρουμε για ποια εταιρεία και σειρά μιλάμε.
ritualistic Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, smyrali είπε ειμαι μεταξύ autofilms και carglass Ν.Σμύρνης.... θέλω μποστινό, οδηγού-συνοδηγού 75% νανοκεραμική και 35% πίσω απλές. Το θέμα μου είναι που θα προσέξουν περισσότερο το αυτοκίνητο...είμαι λίγο ψήρας και δεν θελω να δω ζημιές και τριγμούς μετά. Έχει κανείς εμπειρία από carglass Ν.Σμύρνης; autofilms τοποθετηση παντου νανο μετα απο 1 χρονο ολα αψογα 1
kaktos77 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, smyrali είπε ειμαι μεταξύ autofilms και carglass Ν.Σμύρνης.... θέλω μποστινό, οδηγού-συνοδηγού 75% νανοκεραμική και 35% πίσω απλές. Το θέμα μου είναι που θα προσέξουν περισσότερο το αυτοκίνητο...είμαι λίγο ψήρας και δεν θελω να δω ζημιές και τριγμούς μετά. Έχει κανείς εμπειρία από carglass Ν.Σμύρνης; Στον Στεργίου είχα πάει 2 αυτοκίνητα, το ένα πριν 4 χρόνια και το άλλο πριν 2 και στα δύο madico νανοκεραμική και είναι άψογη μέχρι και σήμερα. Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά.
smyrali Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, ritualistic είπε autofilms τοποθετηση παντου νανο μετα απο 1 χρονο ολα αψογα είχα διαβάσει το review σου.... έγραφες οτι προσέχουν πολύ με τα νερά στο ταμπλό. Θυμάσαι αν σου είχαν βγαλει ταπετσαρίες; Seat Leon έχω, δεν ξέρω αν λόγω VW group είναι παρόμοιος ο τρόπος δουλειας τους. Armolan Ventura έχεις βάλεις; 2 ώρες πριν, ritualistic είπε autofilms τοποθετηση παντου νανο μετα απο 1 χρονο ολα αψογα Σε ποιο πήγες; στον Στεργίου autofilms http://www.staf.gr/index.php ΄ ή στο https://autofilms.gr/ στο Πεντάγωνο;
ritualistic Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, smyrali είπε είχα διαβάσει το review σου.... έγραφες οτι προσέχουν πολύ με τα νερά στο ταμπλό. Θυμάσαι αν σου είχαν βγαλει ταπετσαρίες; Seat Leon έχω, δεν ξέρω αν λόγω VW group είναι παρόμοιος ο τρόπος δουλειας τους. Armolan Ventura έχεις βάλεις; Σε ποιο πήγες; στον Στεργίου autofilms http://www.staf.gr/index.php ΄ ή στο https://autofilms.gr/ στο Πεντάγωνο; armolan τις νανο δεν θυμαμαι το ονομα αλλα ενα μοντελο βαζουν στο πενταγωνο ειχα παει, φουλ επαγγελματικη δουλεια, μαλιστα στο πισω τζαμι αφου την εγκατεστησε ειδε σκονη (εγω αποκλειεται να το εβλεπα) και την ξυλωσε επι τοπου να βαλει καινουρια εννοειται δεν βγαζουν ταπετσαριες, τα πλαστικα στο πανω μερος του παραθυρου ξεκουμπωνουν και τπτ αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα