Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, phanispal είπε

Η 50άρα δεν ξέρω κατά πόσο μειώνει την αντηλιά.

Εγώ έχω 20άρες Black Pearl πίσω και μπορείς να κοιτάς απευθείας τον ήλιο καλοκαιριάτικα και να μη σε ενοχλεί στο ελάχιστο. 

Με 35άρες Desert θυμάμαι ότι υπήρχε ενόχληση.

ναι αλλα λεει δεν θελει να ειναι μαυρο το τζαμι, με 20αρα δεν ειναι ?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, letryf είπε

Τι θα προτείνατε για κάποιον που βάζει μεμβράνες κυρίως λόγω μικρού παιδιού και θερμοκρασία, αλλά δεν θέλει να είναι τελείως μαύρες, να φαίνεται κάπως μέσα.

35αρα νανοκεραμικη

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ritualistic είπε

ναι αλλα λεει δεν θελει να ειναι μαυρο το τζαμι, με 20αρα δεν ειναι ?

Ναι το είδα αυτό, απλά επειδή το έζησα με μωρό που το ενοχλούσε η αντηλιά, προσωπικά το θεωρώ πιο σημαντικό απ' το να μπορούν να το δουν απ' έξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάμεσα σε expel prime hp, σε lummar super cool  και aswf performer τι θα προτιμούσατε; 

Επεξ/σία από gemis XTX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Ανάμεσα σε expel prime hp, σε lummar super cool  και aswf performer τι θα προτιμούσατε; 

Εγώ έχω xpel hp και είναι πολύ καλό και τίμιο! Για τις άλλες δεν έχω εικόνα.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.
Στις 8/5/2022 στις 12:13 ΠΜ, KapaEpsilon είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω μεμβράνες σε διάφανο χρώμα, και εάν έχουν διαφορά στην απόδοση από ότι οι σκούρες

Εχει η lumar διαφανεις. Στα χαρακτηριστικα λενε οτι εχουν διαφορα. Ολες μπλοκαρουν την uvB ακτινοβολια. Μπορεις να δεις το site για πληροφοριες.

Γενικοτερη ερωτηση,  στη lumar που κοιταξα, οι νομιμες κατα τον ΚΟΚ ειναι οι διαφανεις παρ' οτι εχουν διαπερατοτητα 70%. Συμβαινει και στις αλλες εταιρειες αυτο; δηλ οι νομιμες έχουν καποια μικρη σκουρα αποχρωση απο τις απλα διαφανεις;;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bjj-p είπε

Γενικοτερη ερωτηση,  στη lumar που κοιταξα, οι νομιμες κατα τον ΚΟΚ ειναι οι διαφανεις παρ' οτι εχουν διαπερατοτητα 70%. Συμβαινει και στις αλλες εταιρειες αυτο; δηλ οι νομιμες έχουν καποια μικρη σκουρα αποχρωση απο τις απλα διαφανεις;;

μπορεί να είναι έως 75% μπροστά παρμπρίζ , έως 70% οδηγού συνοδηγού και έως 0% (κατράμι) τα υπόλοιπα ,αρκεί να υπάρχουν πλευρικοί καθρέφτες

Δημοσ.

Μετα απο 1 περιπου μηνα, ψιλομετανιωνω που δεν εβαλα (αν και παρανομα) σκουροτερα τζαμια σε οδηγο - συνοδηγο και αφησα το προβλεπε, ενω μου ειπαν και με 50% δεν θα φαινοταν τοσο.

Δημοσ.

Για αισθητικούς λόγους ή θεωρείς ότι δεν έχουν όση απόδοση θα ήθελες;

Πάντως και 35άρες να έβαζες δε θα ασχολούνταν κανείς.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, korakios είπε

μπορεί να είναι έως 75% μπροστά παρμπρίζ , έως 70% οδηγού συνοδηγού και έως 0% (κατράμι) τα υπόλοιπα ,αρκεί να υπάρχουν πλευρικοί καθρέφτες

Τα γνωριζω τα ορια. Η ερωτηση ηταν αν   τα 70% (οδηγου-συνοδηγου) στις υπολοιπες εταιρειες ξεχωριζουν, δηλ εχουν καποια σκουροτητα σε σχεση με τις lumar που ειδα και ειναι εντελως διαφανεις.

Αν ανεβεις επιπεδο σκουροτητας σαφως και σκουραινει η μεμβρανη.

8 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Μετα απο 1 περιπου μηνα, ψιλομετανιωνω που δεν εβαλα (αν και παρανομα) σκουροτερα τζαμια σε οδηγο - συνοδηγο και αφησα το προβλεπε, ενω μου ειπαν και με 50% δεν θα φαινοταν τοσο.

Ποιες μαρκα εβαλες; Ποσος σκουρα ειναι τα πισω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, bjj-p είπε

Ποιες μαρκα εβαλες; Ποσος σκουρα ειναι τα πισω;

Εβαλα στην autofilms στο ψυχικο την high performance series (armolan). Στα πισω 20%

17 ώρες πριν, phanispal είπε

Για αισθητικούς λόγους ή θεωρείς ότι δεν έχουν όση απόδοση θα ήθελες;

Πάντως και 35άρες να έβαζες δε θα ασχολούνταν κανείς.

Δεν έχουν όση απόδοση θα ήθελα, περιμενα κατι παραπανω, οχι οτι με χαλαει, καλυτερα απο πριν ειναι. Απλα Θα ηθελα καλυτερη αποδοση, γιατι εχω και μια ευαισθησία (ειμαι σχετικα ασπρουλιαρης - σαν το γαλα) και καιγομαι ευκολα

Επεξ/σία από jimakos234
Δημοσ.
7 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Εβαλα στην autofilms στο ψυχικο την high performance series (armolan). Στα πισω 20%

Δεν έχουν όση απόδοση θα ήθελα, περιμενα κατι παραπανω, οχι οτι με χαλαει, καλυτερα απο πριν ειναι. Απλα Θα ηθελα καλυτερη αποδοση, γιατι εχω και μια ευαισθησία (ειμαι σχετικα ασπρουλιαρης - σαν το γαλα) και καιγομαι ευκολα

Εγώ έβαλα 55αρα. Δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθούν αν δεν έχεις ένα φτιαγμένο αυτοκίνητο. Δεν ξέρω αν θα έβαζα πιο σκούρα. Δε νομίζω και αυτό επειδή θα με ζόριζε αρκετά στην οδήγηση.

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχει κάποιος να προτείνει μαγαζί στην Αθήνα γ τοποθέτηση σε honda jazz β γενιάς, αυτές των επιτρεπόμενων ορίων;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Γεια σας.

Έχει κάποιος να προτείνει μαγαζί στην Αθήνα γ τοποθέτηση σε honda jazz β γενιάς, αυτές των επιτρεπόμενων ορίων;

100% carglass, τρέχει και προσφορά στα 165€ για 5θυρο , λίγο διάβασμα τις προηγούμενες απαντήσεις, για περισσότερες πληροφορίες , τίμια προσφορά και δουλειά με πολλά καταστήματα, που μπορεί να σε εξυπηρετούν. 

Επίσης υπάρχει και ο Στέργιου (autofilms αν δεν κάνω λάθος), δε το έχω με τις περιοχές της Αθήνας,για να πω αν σε βολεύει ή όχι 🙂

Μίνι γκάλοπ... αν υπάρχει κάποιος που έχει μπει σε οχήματα με τις παρακάτω επιλογές 🙂

Madico carglass προσφορά ή Xpel; 

Το σχέδιο έχει ως εξής όλα τα μπροστινά (+παρμπρίζ) να μπουν νανοκεραμικες και στα υπόλοιπα πίσω απλές... όπου τα πίσω τζάμια είναι φιμε από το εργοστάσιο. 

Έχοντας ήδη 2 οχήματα με carglass-madico προσφορά από το 2018, είμαι ευχαριστημένος, αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί η Xpel να είναι (;;) καλύτερη.... 🤔

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, terry308 είπε

100% carglass, τρέχει και προσφορά στα 165€ για 5θυρο , λίγο διάβασμα τις προηγούμενες απαντήσεις, για περισσότερες πληροφορίες , τίμια προσφορά και δουλειά με πολλά καταστήματα, που μπορεί να σε εξυπηρετούν. 

Επίσης υπάρχει και ο Στέργιου (autofilms αν δεν κάνω λάθος), δε το έχω με τις περιοχές της Αθήνας,για να πω αν σε βολεύει ή όχι 🙂

Μίνι γκάλοπ... αν υπάρχει κάποιος που έχει μπει σε οχήματα με τις παρακάτω επιλογές 🙂

Madico carglass προσφορά ή Xpel; 

Το σχέδιο έχει ως εξής όλα τα μπροστινά (+παρμπρίζ) να μπουν νανοκεραμικες και στα υπόλοιπα πίσω απλές... όπου τα πίσω τζάμια είναι φιμε από το εργοστάσιο. 

Έχοντας ήδη 2 οχήματα με carglass-madico προσφορά από το 2018, είμαι ευχαριστημένος, αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί η Xpel να είναι (;;) καλύτερη.... 🤔

ευχαριστώ, πήρα ήδη προσφορά απ΄την carglass όντως 165 και θα τους επισκεφθώ άμεσα.

Μεταξύ Χολαργού, Νέας Σμύρνης, Μαρουσίου, ίδια ακριβώς τα "στάνταρ" τοποθέτησης; επέλεξα το πιο κοντινό μου (Χολαργό).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...