teoxen Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 14 ώρες πριν, terry308 είπε Η τιμή αυτή πότε δωθηκε ως προσφορά; 5θυρο δεν θεωρείτε; Αρχική 275€ - τελική 165€ , με συνδυασμό blackpearl μπροστά και desert πίσω, εχει προσφορά τώρα μέχρι 31/7 - 40% Έκανα λάθος παιδιά σορυ 165€ είναι. Λογικά η τιμή θα είναι χωρίς το παρμπρίζ. Σαν προσφορά είναι καλή σε σχέσει με άλλους αλλά σαν ποιότητα είναι εξίσου καλή πχ όπως lumar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, teoxen είπε Λογικά η τιμή θα είναι χωρίς το παρμπρίζ. Παρμπρίζ +100 ή 110€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Τελικα εβαλα madico NC 20% σε ολο και 75% παμπριζ. 250 χωρις φαπα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Καλή τιμή, εγώ έδωσα 300€. Πού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Mavridis car audio Αχαρνές . Αλλά πήγα μέσω γνωστού . Δεν ξέρω αν δινει σε όλους ίδια τιμή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Πώς σου φαίνονται οι 20άρες στα μπροστινά; Κι εγώ σκεφτόμουν τον ίδιο συνδυασμό, αλλά επέλεξα 35άρες μπροστά για πιο safe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Ειναι πιο ωραιες στο αυτοκινητο. Σκοτεινιαζει πιο πολυ μεσα, δεν μπορω να πω οτι με ενοχλει. Δεν εχω οδηγησει ακομα νυχτα για να δω και εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Ε καλά, μόνο το βράδυ θα υπάρχει θέμα, και το να σε βλέπουν απ' έξω. Κατά τ' άλλα είναι προφανές ότι με ήλιο είσαι ακόμα πιο άνετα με 20άρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gemis XTX Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Στις 14/5/2022 στις 2:11 ΜΜ, teoxen είπε Έκανα λάθος παιδιά σορυ 165€ είναι. Λογικά η τιμή θα είναι χωρίς το παρμπρίζ. Σαν προσφορά είναι καλή σε σχέσει με άλλους αλλά σαν ποιότητα είναι εξίσου καλή πχ όπως lumar? Η blackpearl σε σχεση με την desert τι διαφορές έχει αν είναι και οι δυο 35 άρες; στο site διευκρίνιζει οτι δεν είναι ολικό με blackpearl αλλα ούτε λέει ότι είναι μόνο για τα μπροστινά. Μήπως είναι ολο το ντύσιμο με desert? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, gemis XTX είπε Η blackpearl σε σχεση με την desert τι διαφορές έχει αν είναι και οι δυο 35 άρες; στο site διευκρίνιζει οτι δεν είναι ολικό με blackpearl αλλα ούτε λέει ότι είναι μόνο για τα μπροστινά. Μήπως είναι ολο το ντύσιμο με desert? Black pearl = νανοκεραμικες desert =αλουμινίου Η προσφορά της carglass είναι για εμπρόσθια Black pearl και οπίσθια desert, εάν επιθυμεί ο πελάτης ολικό ντύσιμο με Black pearl τοτε η τιμή αυξάνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gemis XTX Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, terry308 είπε Black pearl = νανοκεραμικες desert =αλουμινίου Η προσφορά της carglass είναι για εμπρόσθια Black pearl και οπίσθια desert, εάν επιθυμεί ο πελάτης ολικό ντύσιμο με Black pearl τοτε η τιμή αυξάνεται Πόσο περίπου να είναι η διαφορά αν μπει ολόκληρο νανοκεραμικο; επίσης πόσο μπορεί να κοστίζει η αφαίρεση παλαιάς μεμβράνης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, gemis XTX είπε Πόσο περίπου να είναι η διαφορά αν μπει ολόκληρο νανοκεραμικο; επίσης πόσο μπορεί να κοστίζει η αφαίρεση παλαιάς μεμβράνης; 2130110014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letryf Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Τι θα προτείνατε για κάποιον που βάζει μεμβράνες κυρίως λόγω μικρού παιδιού και θερμοκρασία, αλλά δεν θέλει να είναι τελείως μαύρες, να φαίνεται κάπως μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, letryf είπε Τι θα προτείνατε για κάποιον που βάζει μεμβράνες κυρίως λόγω μικρού παιδιού και θερμοκρασία, αλλά δεν θέλει να είναι τελείως μαύρες, να φαίνεται κάπως μέσα. με 50αρα νανο εισαι σουπερ εγω τετοιες εχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Η 50άρα δεν ξέρω κατά πόσο μειώνει την αντηλιά. Εγώ έχω 20άρες Black Pearl πίσω και μπορείς να κοιτάς απευθείας τον ήλιο καλοκαιριάτικα και να μη σε ενοχλεί στο ελάχιστο. Με 35άρες Desert θυμάμαι ότι υπήρχε ενόχληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα