Προς το περιεχόμενο

Αντηλιακές μεμβράνες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι Desert νομίζω δεν είναι της Madico (άλλο που πλασάρονται έτσι), και γενικά η εταιρεία που τις βγάζει τις βγάζει μόνο για την Ελλάδα απ' όσο ξέρω.

Για τα πίσω θα πήγαινα σε όσο πιο σκούρες γίνεται, αν και εγώ που έχω βάλει 20άρες Black Pearl στα πίσω είμαι υπερικανοποιημένος, 5άρες θα έβαζα μόνο αν ήθελα να μη μπορεί να δει κανείς τίποτα μέσα.

Θα σε συμβούλευα να πας για νανοκεραμικές και όχι για απλές/οικονομικές σειρές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

53 λεπτά πριν, letryf είπε

Παραλαμβάνω σε 15 ημέρες το t-roc και προφανώς θα πάω να βάλω μεμβράνες γιατί στην VW δεν βάζουν λέει, έρχονται τζάμια κατευθείαν από το εργοστάσιο "καμμένα".
Δεν έχω ιδέα από μεμβράνες δεν έχω βάλει ποτέ. Θέλω να βάλω οσο πιο αποτελεσματικές γίνεται στα 3 πίσω (λόγω μικρού παιδιού) και στα 3 μπροστά κάτι νορμάλ για να μη καίμε το κλιματιστικό στο φουλ σε ολόκληρα ταξίδια.
Ποιες μάρκες θεωρούνται οι καλύτερες σε τιμές 150-180 ευρώ; 

Οι πιο φθηνες καλες σειρες που εχω βρει ειναι madico και armolan στα 260 (χωρις φπα) και για το παμπριζ. Μιλαμε για την καλυτερη σειρα τους νανοκεραμικη. Προτεινω πισω 20% μπροστα 35% και παμπριζ 70%.

Ελπίζω να παραλάβω σύντομα ένα i10 και θα ήθελα να βάλω μεμβράνες όπως κάνω συνήθως.

Πριν δέκα χρόνια έβαλα 3Μ και πριν δύο χρόνια έβαλα lumar και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος αλλά βλέπω ότι κανένας δεν τις προτείνει πια, τουλάχιστον στο παρόν θέμα.

Έχουν βγει νεότερες, καλύτερες και οικονομικότερες μεμβράνες;

• Like 1

Σε 3Μ θα πήγαινα σε σειρά Crystalline που είναι νανοκεραμικές.

Llumar βλέπω έχει σειρά NanoCeramic αλλά δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε.

Πάντως οι ακριβές σειρές κι απ' τις δύο νομίζω θα βγαίνουν πιο ακριβά από τις Black Pearl της Madico. Ίσως και να 'ναι καλύτερες όμως.

• Like 1

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Σε 3Μ θα πήγαινα σε σειρά Crystalline που είναι νανοκεραμικές.

Llumar βλέπω έχει σειρά NanoCeramic αλλά δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε.

Πάντως οι ακριβές σειρές κι απ' τις δύο νομίζω θα βγαίνουν πιο ακριβά από τις Black Pearl της Madico. Ίσως και να 'ναι καλύτερες όμως.

Crystalline είναι τοπ αλλά δεν είναι σκούρες, σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις οτι έχει μεμβράνη το τζάμι. Επίσης πρέπει να ξεφεύγουν σε τιμή

Και με colorstable μια χαρά δουλειά γίνεται πάντως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Bomber-21 είπε

Ελπίζω να παραλάβω σύντομα ένα i10 και θα ήθελα να βάλω μεμβράνες όπως κάνω συνήθως.

Πριν δέκα χρόνια έβαλα 3Μ και πριν δύο χρόνια έβαλα lumar και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος αλλά βλέπω ότι κανένας δεν τις προτείνει πια, τουλάχιστον στο παρόν θέμα.

Έχουν βγει νεότερες, καλύτερες και οικονομικότερες μεμβράνες;

Έχουν μπει και άλλοι αξιόλογοι «παίκτες» στην εγχώρια αγορά πλέον.

3m και llumar παραμένουν αξιόλογες αλλά είναι συνήθως πιο «τσιμπημένες» στις αντίστοιχες (high-end/premium) σειρές.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1

18 ώρες πριν, korakios είπε

μπακαλίστικα , οι 75άρες black pearl ήταν κάπου στις ~50άρες desert (δε θυμάμαι πόσο ακριβώς ήταν) , έχει βάλει ο αδερφός μου και καθόμουν μια μπροστά μια πίσω να καταλάβω πως βαρά ο ήλιος. Συμβουλή μου είναι να πας σε αρκετά σκούρες για απλές (<35) αν θες να κόβει αρκετά

ζήτα κομμάτια δείγμα και βγες σε ήλιο , πιστεύω αν κάνεις σκιά στο πρόσωπο ειδικά τώρα που δεν έχουμε συνηθίσει τον ήλιο θα καταλάβεις 

κατάλαβα! το θέμα είναι τι τιμές παίζουν στο να μπουν νάνο κεραμικές medico λίγο πιο σκούρο από 75 σε όλο το αμάξι (μιλάω πάντα εκτός εμπροσθιου παρμπρίζ);

γιατί η προσφορά της carglass για νάνο 75 (μόνο αυτές βάζουν λόγω νομοθεσίας) είναι αρκετά καλή και την μαθαίνεις εύκολα με ένα mail 

@phanispal από ότι καταλαβαίνω έχεις βάλει madico νάνο σε όλο το αυτοκίνητο; λογικά θα το έχεις ξανά αναφέρει αλλά τι συντελεστή έχεις βάλει και από που; έχεις μείνει ικανοποιημένος;

γενικά για να μην σας κουράζω ο προβληματισμός μου είναι πως βρίσκω στην carglass αμαρουσιου που με βολεύει άπειρα madico nano 75 μόνο σε καλή τιμή…αξίζει να πάω άλλου πιο μακριά ίσα ίσα για να βάλω την ίδια σειρά πιο σκούρα; (μιλάω λόγω απόδοσης και μόνο, όχι εμφάνισης)

την desert νομίζω θα την αποφύγω γιατί δεν βρίσκω πουθενά specs για αυτή την σειρά!

Έβαλα πέρσι Black Pearl 75άρα στο παρμπρίζ, 35άρες οδηγό/συνοδηγό και 20άρες στα πίσω.

Στο Γιαννικέλη στα ~300€.

Σε προηγούμενο αυτοκίνητο είχα βάλει Desert 35άρες παντού πλην παρμπρίζ.

Πολύ ικανοποιημένος, απλά δε νιώθω κάψιμο πουθενά, που με το προηγούμενο ένιωθα, και το αποδίδω κυρίως στο ότι δεν είχα στο παρμπρίζ.

Κάπου πιο πίσω (πέρσι τέλη Αυγούστου ή το Σεπτέμβρη) έχω γράψει πιο συγκεκριμένα περί θερμοκρασίας κλιματισμού σε ταξίδι, τώρα δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά θυμάμαι ότι το είχα πάνω από τους 25-26°C και με τους ανεμιστήρες στο πιο χαμηλό και ήμασταν όλοι υπέρ κομπλέ, εννοείται με ντάλα ήλιο και πολλή ζέστη.

με παρμπρίζ πιστεύω είναι πολύ καλή τιμή… βέβαια από πέρυσι σίγουρα εν τσιμπηματάκι θα υπάρχει…σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! 

Δες πιο πίσω, πέρσι τον Ιούνιο-Ιούλιο, είχα πάρει προσφορές από 4-5 μαγαζιά με 2-3 διαφορετικές εταιρείες, αναλυτικά με τιμές. Τώρα είμαι στη δουλειά και με το smartphone δεν προλαβαίνω να βρω τα posts.

3M Crystalline μπορεί να είναι καλύτερη αλλά θυμάμαι ανέβαινε κι άλλο.

Επίσης στο Iguanas θυμάμαι βάζουν Black Pearl πιο φθηνά απ' το Γιαννικέλη, αλλά μου ήταν πολύ μακριά να πάω μέχρι εκεί.

• Like 1

Καλησπέρα στην παρέα.

Έχω ένα Hyundai ix35 που έχει από μαμά πίσω σκούρο τζαμι

Σε ιδανικές συνθήκες θα ήθελα να το σκούρινω πίσω λιγο και μπροστά ίσος την ίδια η ένα τόνο κατω.Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να με κουράσει να μην βλέπω το βράδυ. Και θέλω και παρμπρίζ διαφανές καθαρά μόνο για προστασία uv ζέστη.

Με το παρμπρίζ θα κάνει δουλειά θα δω διαφορά που θα είναι διαφανές η λίγα πράγματα?θα έχω προβλήματα με θαμπαδες η είναι τελείως διαφανές σαν να μην έχει τιποτα και αν ναι μόνο σε ακριβές λύσεις?

Η carglass μέσο mail μου εστειλε 275€ με την Έκπτωση χωρίς παρμπρίζ. Η αλήθεια είναι οτι περίμενα λιγοτερα. 

Δεν σας μιλάω με νούμερα σε % γιατί δεν τα ξέρω καθόλου.

Όσον αφορά για τα νερά που λέτε η αλήθεια είναι ότι έπαθα ένα σοκ μια βδομαδα είναι που του έκανα βιολογικό και προβληματίστηκα θα τα καλύψω όλα με νάιλον...😆😆

Παρμπρίζ ο νόμος επιτρέπει έως 75%. Εντελώς διάφανη δεν ξέρω αν υπάρχει, πάντως η 75άρα (π.χ. Black pearl της Madico) είναι σχεδόν διάφανη και προσωπικά θεωρώ ότι κάνει δουλειά.

33 λεπτά πριν, teoxen είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

Η carglass μέσο mail μου εστειλε 275€ με την Έκπτωση χωρίς παρμπρίζ. Η αλήθεια είναι οτι περίμενα λιγοτερα.

Η τιμή αυτή πότε δωθηκε ως προσφορά; 

5θυρο δεν θεωρείτε; 

Αρχική 275€ - τελική 165€ , με συνδυασμό blackpearl μπροστά και desert πίσω, εχει προσφορά τώρα μέχρι 31/7 - 40% 

1 ώρα πριν, terry308 είπε

Η τιμή αυτή πότε δωθηκε ως προσφορά; 

5θυρο δεν θεωρείτε; 

Αρχική 275€ - τελική 165€ , με συνδυασμό blackpearl μπροστά και desert πίσω, εχει προσφορά τώρα μέχρι 31/7 - 40% 

αξίζει αυτή η προσφορά με βάσει τις τιμές απο τις άλλες εταιρίες και σε σύγκριση με τις προσφορές που βγάζουν BF λχ;

9 ώρες πριν, KapaEpsilon είπε

αξίζει αυτή η προσφορά με βάσει τις τιμές απο τις άλλες εταιρίες και σε σύγκριση με τις προσφορές που βγάζουν BF λχ;

Χαμηλότερη τιμή η carglass είχε σε παρόμοια προσφορά το 2018 που φόρεσα στο προηγούμενο αυτοκίνητο στα 135€ 

Στο 1ο μου αυτοκίνητο είχα βάλει awsf απο site κουπονιών με 89€ , μπορείς να βρεις και τώρα  

Τώρα στο 3ο μου κατα σειρά , λέω πάλι να πάω carglass για να αλλάξω και το παρμπρίζ που έχει σπάσει και να περάσω και τις μεμβράνες της προσφοράς , 4 χρόνια που τις είχα στο προηγούμενο ήμουν ευχαριστημένος , το μόνο που σκέφτομαι είναι να ψαχτω για τις νανο της xpel , έχω πάρει ήδη μια προσφορά 350€ για οοοολο το αμάξι , μπροστά νανο και πισω κανονικές , το παλικάρι που μου τις προώθησε μου έδειξε με μια λάμπα την απόδοση στην κάθε σειρά της εταιρείας , αλλά πάμε +100€ για ολικό σε σχέση με τη carglass .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...