Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostakiss είπε

εννοεις οτι βαλουμε δε βαλουμε μεμβρανη στο μπροστα τζαμι(επιπλεον απο τα πισω), δε θα εχει διαφορα ?

οτι αν το έχεις παρκαρισμένο στον ήλιο ,έχεις δεν έχεις γενικότερα μεμβράνες , ίδια θερμοκρασία φτάνει

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, teo_3 είπε

Στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν βάζουν στο μπροστινό παρμπίζ μεμβράνη, ρώτησα και για εμένα που έχω πανοραμικό παρμπρίζ (Opel Astra h GTC) και δε βρίσκω άτομο να αναλάβει εύκολα.

Έδω έχει συγκεντρώσει πληροφορίες ο φίλος gbras

Βάσει αυτών πιστεύω ότι οι Xpel Xr Plus είναι καλύτερες από τις ΒΡ και η τιμή του Τουμπιωτη, εάν ισχύει, για όλα τα παράθυρα είναι πολύ καλή περίπτωση.... Δοκίμασε και σε carglass με Madico Black Pearl για τη περίπτωση σου, Μοναστηριου και κτελ είχαμε περάσει τα αμάξια εμείς, ίδιος εγκαταστατης απλά δουλεύει άλλες μέρες στο κάθε υποκατάστημα. 

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, terry308 said:

Έδω έχει συγκεντρώσει πληροφορίες ο φίλος gbras

Βάσει αυτών πιστεύω ότι οι Xpel Xr Plus είναι καλύτερες από τις ΒΡ και η τιμή του Τουμπιωτη, εάν ισχύει, για όλα τα παράθυρα είναι πολύ καλή περίπτωση.... Δοκίμασε και σε carglass με Madico Black Pearl για τη περίπτωση σου, Μοναστηριου και κτελ είχαμε περάσει τα αμάξια εμείς, ίδιος εγκαταστατης απλά δουλεύει άλλες μέρες στο κάθε υποκατάστημα. 

Να είσαι καλά, τα είδα τα λίνκ. Μάλλον εκεί θα τον στείλω γιατί θέλει και κάτι φιλετάκια πλαστικά τύπου νίκελ που φθαρθήκανε απο πλύσιμο, να τα κάνει μεμβράνη και εκεί τα κάνουν όλα.
Στην Carglass έχω ήδη μιλήσει (με Καραμανλή και Θέρμη) και πήρα προσφορά για το δικό μου παρμπρίζ στα 130€ για Black Pearl, που σαν τιμή με καλύπτει αλλά, επειδή το τζάμι είναι 1.5μx1.15μ και τα ρολά τους είναι μέχρι 1.2μ, μου είπε πως θα χρειαστεί να μπει σε δύο κομμάτια, κάτι το οποίο θεωρητικά με ξενέρωσε.

• Like 1
Δημοσ.

Carglass Χολαργου η Κορωπίου έχει βάλει κανείς? Κάνουν καλή δουλειά ? Γιατί από ότι έχω καταλάβει είναι πολύ σημαντικός ο μάστορας που θα τις βάλει για το αποτέλεσμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Έχω διαβάσει τις τελευταίες αρκετές σελίδες. Έχω καταλήξει σε 2-3 υποψήφιες μάρκες και εγκαταστάτες αλλά έχω ακόμα κάποιες σκέψεις σχετικά με την σειρά που θα επιλέξω. Η σκέψη μου είναι η εξής: αξίζει η διαφορά τιμής για νανοκεραμικες μεμβράνες σε σχέση με την μεσαία σειρά;  Είμαι ανάμεσα σε madico,xpel και armolan.

Οποιαδήποτε πρόταση για εγκατάστατη ή άλλη μάρκα είναι ευπρόσδεκτη.

Υγ. Το αυτοκίνητο είναι μαύρο και μένω Αθήνα οπότε οι επιλογές είναι αρκετές.

Επεξ/σία από FallenGod
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η carglass τρέχει προσφορά - 40% 

Τιμή για 5θυρο πάει στα 165€ 😉

Edit : Έως 31 Ιουλίου είναι η προσφορά 

Επεξ/σία από terry308
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω μεμβράνες σε διάφανο χρώμα, και εάν έχουν διαφορά στην απόδοση από ότι οι σκούρες

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια πρόταση για εγκαταστάτη και μάρκα στα δυτικά για ένα citigo 3θυρο;

Κάνα 100ρικο budget υπολογίζω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liopyr είπε

Υπάρχει κάποια πρόταση για εγκαταστάτη και μάρκα στα δυτικά για ένα citigo 3θυρο;

Κάνα 100ρικο budget υπολογίζω.

Η carglass δε σε βολεύει ; σε 2 λεπτά έχεις προσφορά στο email σου , βάζεις μοντέλο και 3-5θυρο και στη στέλνουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα προσφορά μέσω mail, δεν είχε επιλογή για 3θυρο, μου έβγαλε 130€ κόστος χωρίς παρμπρίζ και όχι Wincos ή Black Pearl.

Βασικά δεν αναφέρει ποιες μεμβράνες αφορά η προσφορά, έχει μόνο μια διαφήμιση της MADICO στο τέλος, δεν είμαι σίγουρος αν βάζει αυτές.

Επεξ/σία από liopyr
Δημοσ.

Σε παλιότερη (2018) έβαζαν blackpearl μπροστά και desert πίσω σε 5θυρο , απάντησε στο email της προσφοράς και ρώτησε τους τι βάζουν σε 3θυρο , λογικά blackpearl ...

129€ βγάζει σε 3θυρο 👍

• Like 2
Δημοσ.
Στις 8/5/2022 στις 9:57 ΠΜ, terry308 είπε

Σε παλιότερη (2018) έβαζαν blackpearl μπροστά και desert πίσω σε 5θυρο , απάντησε στο email της προσφοράς και ρώτησε τους τι βάζουν σε 3θυρο , λογικά blackpearl ...

129€ βγάζει σε 3θυρο 👍

ισχύει desert βάζουν πίσω αν θες άλλο συντελεστή μετάδοσης φωτός… αλήθεια οι desert τι λένε; στο προηγούμενο όχημα είχα απλές aswf παντού και η αλήθεια είναι ότι οκ κόβανε θερμότητα και φως αλλά αν είναι με black pearl και desert να δω καλύτερο αποτέλεσμα ας πάω σε αυτές… έχουμε καμία γνώμη;

Δημοσ.

Παραλαμβάνω σε 15 ημέρες το t-roc και προφανώς θα πάω να βάλω μεμβράνες γιατί στην VW δεν βάζουν λέει, έρχονται τζάμια κατευθείαν από το εργοστάσιο "καμμένα".
Δεν έχω ιδέα από μεμβράνες δεν έχω βάλει ποτέ. Θέλω να βάλω οσο πιο αποτελεσματικές γίνεται στα 3 πίσω (λόγω μικρού παιδιού) και στα 3 μπροστά κάτι νορμάλ για να μη καίμε το κλιματιστικό στο φουλ σε ολόκληρα ταξίδια.
Ποιες μάρκες θεωρούνται οι καλύτερες σε τιμές 150-180 ευρώ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pananton είπε

ισχύει desert βάζουν πίσω αν θες άλλο συντελεστή μετάδοσης φωτός… αλήθεια οι desert τι λένε; στο προηγούμενο όχημα είχα απλές aswf παντού και η αλήθεια είναι ότι οκ κόβανε θερμότητα και φως αλλά αν είναι με black pearl και desert να δω καλύτερο αποτέλεσμα ας πάω σε αυτές… έχουμε καμία γνώμη;

μπακαλίστικα , οι 75άρες black pearl ήταν κάπου στις ~50άρες desert (δε θυμάμαι πόσο ακριβώς ήταν) , έχει βάλει ο αδερφός μου και καθόμουν μια μπροστά μια πίσω να καταλάβω πως βαρά ο ήλιος. Συμβουλή μου είναι να πας σε αρκετά σκούρες για απλές (<35) αν θες να κόβει αρκετά

ζήτα κομμάτια δείγμα και βγες σε ήλιο , πιστεύω αν κάνεις σκιά στο πρόσωπο ειδικά τώρα που δεν έχουμε συνηθίσει τον ήλιο θα καταλάβεις 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...