Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε πλέον τηλεόραση όπως και πολλοί φίλοι μου.

Αυτό ακριβώς. Και κάπως πρέπει να μας περάσουν την ατζέντα τους τα nanny states. Οι ανεξάρτητοι YouTubers χτυπούσαν εκατομμύρια views, αλλά είχαν απόψεις που δεν άρεσαν, οπότε επόμενο βήμα, να πάρουν το μονοπώλιο της πλατφόρμας που άνθιζε τόσο καιρό.

Υπάρχουν βιντεάρες με πολλά εκατ views, και μια ζωή στα trending του YouTube είναι σάπια βίντεο, με λίγα views και πολλά dislikes, και περιέργως με πολύ χρήμα από πίσω (π.χ. The Young Turks) χρηματοδοτούμενα από πολιτικά lobby, "ακτιβιστές", κτλ.

Κρίμα. Μακάρι να βάλει μυαλό η Google, ή να πάρουν τα πάνω τους εναλλακτικές πλατφόρμες όπως το www.minds.com και https://vid.me/

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συγχαρητήρια! Είσαι μεγάλος "μάγκας"!

Από έναν "άλλο" που πληρώνει για να έχεις υλικό 3ΤΒ από torrent.

Ευχαριστω φιλε, συνεχισε

Δημοσ.

Aπλα για να ξερεις 50mbps ειναι παρα πολυ αργο ιντερνετ 100 (up kai down) ειναι οκ (πρεπει να το ζησεις για να το καταλαβεις, και επειδη το ζω 1 χρονο τωρα + σε εργαστηριο καθε pc εχει 1gbps ακομα και τα 100 μου φαινονται λιγα πλεον)

Ξερεις τι μου τι σπαει, οτι τα πληρωνουνε ολα σε τιμη χρυσού, σε άλλες χώρες πληρωνουν 19 ευρω το 1 gbps. Ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν θα δωσωουτε μισο σεντ οχι 1.

Επισης, ποσο χρονων εισαι (φανταζομαι 28 +) ? Γιατι η συνδρομητικη τηλεοραση πλεον αξιζει μονο για τα αθλητικα για τιποτα αλλο. Τελος 60αρια δν εχω να δινω και να μην εχω τα παντα, ισα ισα τα βγαζω.

27 είμαι και ναι έχεις δίκιο αλλά εφόσον 50 έχουμε 50 θα πάρω. Και εγώ θα ήθελα 1gb ταχύτητα αλλά δεν γίνεται αυτή τη στιγμή. Και εγώ κατεβάζω όπως όλοι αλλά ότι μπορώ το πληρώνω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

27 είμαι και ναι έχεις δίκιο αλλά εφόσον 50 έχουμε 50 θα πάρω. Και εγώ θα ήθελα 1gb ταχύτητα αλλά δεν γίνεται αυτή τη στιγμή. Και εγώ κατεβάζω όπως όλοι αλλά ότι μπορώ το πληρώνω.

Ξερεις ποιο ειναι το θεμα, οτι πλεον οσοι ειναι κατω απο 23 πολυ δυσκολα θα κατσουν να δουν τηλεοραση με διαφημισεις, που εχει μια ροη και δεν μπορεις να κανεις οτι θες. Και ο μονος λογος για να εχουν tv συνδρομητικη ειναι για τα αθλητικα που με stream απλα δν γινεται.

Ειναι σπαστικο, παλιος μ συμμαθητης που ειναι στη βουλγαρια εχει ιντερνετ 100 mbps (up & down) με 20 ευρω, δηλαδη οι βουλγαροι εχουν καλυτερες υποδομες απο εμας; Απλα σου λεω ειναι σπαστικο να ξερεις οτι μπορεις να κατεβαζεις και να ανεβαζεις με 12 MB/s και κατεβαζεις με 5 , ανεβαζεις με 2 νομιζω και λες και ευχαριστω.

Επιπλεον η αβεβαιοτητα που εχει το netflix κλπ δν μου αρεσει, γιατι μια σειρα σημερα ειναι αυριο δεν ειναι, ενω αν την εχεις , ειναι παντα.

Δημοσ.

Ξερεις ποιο ειναι το θεμα, οτι πλεον οσοι ειναι κατω απο 23 πολυ δυσκολα θα κατσουν να δουν τηλεοραση με διαφημισεις, που εχει μια ροη και δεν μπορεις να κανεις οτι θες. Και ο μονος λογος για να εχουν tv συνδρομητικη ειναι για τα αθλητικα που με stream απλα δν γινεται.

Ειναι σπαστικο, παλιος μ συμμαθητης που ειναι στη βουλγαρια εχει ιντερνετ 100 mbps (up & down) με 20 ευρω, δηλαδη οι βουλγαροι εχουν καλυτερες υποδομες απο εμας; Απλα σου λεω ειναι σπαστικο να ξερεις οτι μπορεις να κατεβαζεις και να ανεβαζεις με 12 MB/s και κατεβαζεις με 5 , ανεβαζεις με 2 νομιζω και λες και ευχαριστω.

Επιπλεον η αβεβαιοτητα που εχει το netflix κλπ δν μου αρεσει, γιατι μια σειρα σημερα ειναι αυριο δεν ειναι, ενω αν την εχεις , ειναι παντα.

Δεν χρειάζεται να δεις διαφημίσεις απλά αλλάζεις κανάλι. Ειδικά με το replay tv κάνεις τα πάντα και με τον δεκτη pvr. Συν το cosmote GO σε κινητό Tablet βλέπω ότι θέλω. Αυτά υπάρχουν στην Ελλάδα αν εμενα Βουλγαρία θα είχα 1gb προφανώς.

Δημοσ.

Σιγά, σιγά. Κι αφού εθιστούν όλοι σ' αυτό θα έρθει η ώρα για να μπει και το χεράκι στην τσέπη. Πως να χάσεις την σειρά που θα σου αλλάξει τη ζωή μη χ€σω.

Δημοσ.

Μέχρι να έχουμε αξιόπιστες συνδέσεις τουλάχιστον 50mbps σε πολύ προσιτές τιμές, torrenting και πάλι torrenting για ταινίες και σειρές. Την κατεβάζεις, την βλέπεις όποτε θέλεις, σε όσο καλή ποιότητα θέλεις χωρις πιθανά buffering κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...