Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Netflix, Prime, Youtube, HBO NOW (στην Ελλαδίτσα κάποτε, please??)... στο τελος θα καταληξουμε να πληρωνουμε πιο πολλα καθε μηνα απ τον ΟΤΕ/NOVA για να έχουμε όλο το περιεχόμενο!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οταν ωραιες ανεξαρτητες παραγωγες πατωνουν γιατι δεν προβαλονται και βλεπεις στο YT τον καθε τηλεοπτικο να εχει δεκαδες εκατομυρια views ουσιαστικα φταιει το κοινο. Οι viewers ανεβοκατεβαζουν τις μοδες ( οι οποιες παντα προωθουνται πιο εντονα αλλα και παλι εχεις επιλογη να μη δεις τα αντιστοιχα βιντεο ). Επιχηρηματικα λπν ειναι απολυτα λογικο αυτες οι αηδιες που εχουν τοση απηχηση να πανε στο επομενο επιπεδο. Το ιδιο και με το youtube red που πηρε τα μεγαλυτερα ονοματα και τους εδωσε δικια τους πλατφορμα να κανουν παιχνιδι. Και παλι στο χερι του κοινου ειναι να αποριψει το περιεχομενο αυτο και να δειξει ετσι οτι προτιμαει το παραδοσιακο yt. Φυσικα αυτο δε θα γινει και απ οτι φαινεται η πλατφορμα θα συνεχισει να failαρει. Μετα απο κατι τετοια αρχιζουν και σκανε καινουριες πλατφορμες που επαναφερουν την παλια καλη μορφη και εκει θα μετακομισουμε ολοι και ολα καλα. Ηδη καποια καναλια αρχιζουν και στηνουν δικα τους apps/sites για να βλεπεις ανενοχλητα εκει το περιεχομενο τους μιας και βλεπουν οτι το yt τους βγαζει στην ακρη. Αν καποιος εχει εμπνευση και τεχνογνωσια ας βγει να φτιαξει τη νεα πλατφορμα που θα ειναι οπως πρεπει.

Δημοσ.

Ηδη καποια καναλια αρχιζουν και στηνουν δικα τους apps/sites για να βλεπεις ανενοχλητα εκει το περιεχομενο τους μιας και βλεπουν οτι το yt τους βγαζει στην ακρη. Αν καποιος εχει εμπνευση και τεχνογνωσια ας βγει να φτιαξει τη νεα πλατφορμα που θα ειναι οπως πρεπει.

Στο youtube έχεις συγκεντρωμένα όλα τα κανάλια που σε ενδιαφέρουν.

Αν πχ τα κανάλια που βλέπω εγώ φτιάξουν δικιά τους πλατφόρμα απλά θα με χάσουν όπως θα χάσουν και χιλιάδες άλλο κόσμο.

Δεν έχουν όλοι όρεξη να παρακολουθούν ένα σωρό διαφορετικές πλατφόρμες οι οποίες θα έχουν πρόβλημα ειδικά στις αρχές.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις point ουσιαστικα κανουν το κλασικο οπου ανεβαζουν πιο νωρις τα βιντεο σε σχεση με το yt. Πετανε κ κανενα giveaway κλπ και μπαινει κοσμος. Δε σ λεω οτι ειναι η λυση αλλα δειχνει μια ταση να ψαχνουν παραπανω λυσεις λογω της μειωσης που εχουν δεχτει στο yt. Ποσο μαλλον οταν θα μπουν τα τηλεοπτικα στη μεση και θα πεσουν κιαλλο οι ανεξαρτητοι.

Δημοσ.

Ευκαιρια τωρα στους "κατεχων το αθλημα" να φτιαξουν ενα αλλο tube και να τραβηξει εκει τον κοσμο με ευνωϊκους ορους.

Τους πιτσιρικαδες millenials creators περιεχομενου που πουλανε αυτη την στιγμη.

Ολοι οι υπολοιποι θα συνεχιζουμε να βλεπουμε τα video clips μας εκει.

Δημοσ.

YouTube adds seven new series in a move to get more TV ad dollars, including shows from Kevin Hart, Ellen DeGeneres and Demi Lovato.

Πως το Demi Lovato μεταφράστηκε σε Katty Perry?

*Edit: ok .. Λάθος αλλά έχει μόνο ένα special και όχι εκπομπή.

Δημοσ.

Εχεις point ουσιαστικα κανουν το κλασικο οπου ανεβαζουν πιο νωρις τα βιντεο σε σχεση με το yt. Πετανε κ κανενα giveaway κλπ και μπαινει κοσμος. Δε σ λεω οτι ειναι η λυση αλλα δειχνει μια ταση να ψαχνουν παραπανω λυσεις λογω της μειωσης που εχουν δεχτει στο yt. Ποσο μαλλον οταν θα μπουν τα τηλεοπτικα στη μεση και θα πεσουν κιαλλο οι ανεξαρτητοι.

Έχεις δίκιο αλλά δεν κλαίγονται όλοι που έχουν κανάλια. :)

Δημοσ.

Κλαιγονται οσοι το κανουν για δουλεια (εστω ως δευτερη δουλεια) γιατι ειναι ενα κινητρο στο να παραγουν καλυτερα πραγματα. Τωρα το να ανεβασω εγω μια χαζομαρα να το χαζευουμε με την παρεα οποτε το θυμηθουμε ειναι αλλη υποθεση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Netflix, Prime, Youtube, HBO NOW (στην Ελλαδίτσα κάποτε, please??)... στο τελος θα καταληξουμε να πληρωνουμε πιο πολλα καθε μηνα απ τον ΟΤΕ/NOVA για να έχουμε όλο το περιεχόμενο!

Δεν τους δινω ουτε cent , ασε τους αλλους να πληρωνουν εγω με τα τορρεντ μου μια χαρα την εχω βγαλει. 3Tb αρχειο torrent εχω το τελευταιο χρονο και προσβαση οποτε θελω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν τους δινω ουτε cent , ασε τους αλλους να πληρωνουν εγω με τα τορρεντ μου μια χαρα την εχω βγαλει. 3Tb αρχειο torrent εχω το τελευταιο χρονο και προσβαση οποτε θελω

Χρειάζονται και αυτα και εγώ δίνω 60αρια το μήνα αλλά έχω άψογο ote tv με pvr που το δουλεύει όλη η οικογένεια άψογη 50αρα vdsl κατεβαίνουν 18gb την ώρα. Όλο στο τσάμπα δεν γίνεται δεν είναι τίποτα τα 20 ευρώ το μηνα σε ote tv όταν δίνουμε κάτι χιλιαρικα σε ασφαλειες φόρους ενφια κτλ κάθε χρόνο.

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 1
Δημοσ.

Συγχαρητήρια! Είσαι μεγάλος "μάγκας"!

Από έναν "άλλο" που πληρώνει για να έχεις υλικό 3ΤΒ από torrent.

Δημοσ.

Κλαιγονται οσοι το κανουν για δουλεια (εστω ως δευτερη δουλεια) γιατι ειναι ενα κινητρο στο να παραγουν καλυτερα πραγματα. Τωρα το να ανεβασω εγω μια χαζομαρα να το χαζευουμε με την παρεα οποτε το θυμηθουμε ειναι αλλη υποθεση.

Αρκετοί έχουν patreon, online δωρεές...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Aπλα για να ξερεις 50mbps ειναι παρα πολυ αργο ιντερνετ 100 (up kai down) ειναι οκ (πρεπει να το ζησεις για να το καταλαβεις, και επειδη το ζω 1 χρονο τωρα + σε εργαστηριο καθε pc εχει 1gbps ακομα και τα 100 μου φαινονται λιγα πλεον)

Ξερεις τι μου τι σπαει, οτι τα πληρωνουνε ολα σε τιμη χρυσού, σε άλλες χώρες πληρωνουν 19 ευρω το 1 gbps. Ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν θα δωσωουτε μισο σεντ οχι 1.

Επισης, ποσο χρονων εισαι (φανταζομαι 28 +) ? Γιατι η συνδρομητικη τηλεοραση πλεον αξιζει μονο για τα αθλητικα για τιποτα αλλο. Τελος 60αρια δν εχω να δινω και να μην εχω τα παντα, ισα ισα τα βγαζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...