cookie79 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Καλημέρα σας, επειδή δεν είχα ποτέ ote tv, θέλω να σας ρωτήσω το εξής: Μένω σε ισόγειο σπίτι, στην Πετρούπολη και υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κεραίας είτε στη σκεπή είτε στο μπαλκόνι του 2ου ορόφου (μένουν συγγενείς). Το ερώτημα είναι, θα έχω καλό σήμα στο ισόγειο; Το κτίσμα αποτελείται από ισόγειο, 2 ορόφους και σκεπή. Επίσης, αν καταλήξω τελικά στην εγκατάσταση στη σκεπή, θα κάνει την τοποθέτηση το συνεργείο του οτε χωρίς πρόβλημα ή θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα επειδή θα χρειαστεί σκάλα, σκαρφάλωμα κλπ;!! Θέλω να ξέρω πριν υπογράψω το συμβόλαιο για οτε tv, γιατί αν δεν πιάνει καλά στο ισόγειο, μετά θα είναι αργά..... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων......
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Η απόσταση που λες είναι μικρή δεν έχεις κανένα πρόβλημα, τοποθέτηση απο τον οτε γίνεται του πιάτου όχι του καλωδίου, τα καλώδια τα περνάει ο ηλεκτρολόγος
cookie79 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Σ ευχαριστώ πολύ. Άρα δεν θα έχει θέμα ο ΟΤΕ να βάλει το πιάτο στη σκεπή αν χρειαστεί ε;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Η σκεπή πρέπει να ειναι προσβάσιμη, αλλιως ξέχνα το
adsl2+ Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Από το σαιτ του κοσμοτε https://www.cosmote.gr/fixed/sl/203251/ote_tv_prosfores?lastLayoutId=2&productId=tv_via_satellite_ote_cinema&utm_source=otetvoffer&utm_medium=tv&utm_campaign=cosmotetv_cinemaoffer_tv#_idRef_tv_via_satellite_ote_cinemaΗ προσφορά της δορυφορικής κεραίας ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και μόνο σε εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων COSMOTE TV. Το κόστος των 50€ αφορά τυπική εγκατάσταση και περιλαμβάνει: την παράδοση κεραιοσύστηματος ΟΤΕ (δορυφορικής κεραίας διαμέτρου 60 εκ., μεταλλάκτη συχνοτήτων (LNB), βάσεων στήριξης, ομοαξονικού καλωδίου και συνδετήρων) την εγκατάσταση του κεραιοσυστήματος σε ένα σημείο στο χώρο του συνδρομητή μέγιστη απόσταση μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του αποκωδικοποιητή μέχρι 30 μέτρα τη δυνατότητα λήψης αποκλειστικά της υπηρεσία COSMOTE TV Στο κόστος της τυπικής εγκατάστασης δεν περιλαμβάνονται επιπρόσθετες κατασκευές ή υλικά (π.χ. ομοαξονικό καλώδιο πέρα των 30 μέτρων, κόστος 1,5€/μέτρο) ή πρόσθετος εξοπλισμός/εργασίες (διπλό LNB για λήψη ελεύθ. δορυφ. στο Hotbird) τα οποία συμφωνούνται απευθείας με τον εγκαταστάτη με επιπλέον χρέωση. Επιπλέον δεν περιλαμβάνεται η χιλιομετρική αποζημίωση του εγκαταστάτη (0,80 ευρώ/χιλιόμετρο) πέραν των 20 χλμ. απόσταση εγκασταστάτη-πελάτη για απλή μετάβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα