Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Έχω ανοίξει μια συζήτηση με ένα μέλος μέσω ΠΜ. Ενώ μου έχει απαντήσει κανονικά με 4-5 μηνύματα, στο πλάι γράφει «Δεν έχει διαβαστεί ακόμα». Είναι bug ή υπάρχει τρόπος να έχω διαβάσει ένα ΠΜ, αλλά να μην φαίνεται στο άλλο μέλος; 1
petran91 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Με ενδιαφέρει και μένα αυτό, και έψαχνα αρκετά πώς γίνεται..
l337 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Έχω ανοίξει μια συζήτηση με ένα μέλος μέσω ΠΜ. Ενώ μου έχει απαντήσει κανονικά με 4-5 μηνύματα, στο πλάι γράφει «Δεν έχει διαβαστεί ακόμα». Είναι bug ή υπάρχει τρόπος να έχω διαβάσει ένα ΠΜ, αλλά να μην φαίνεται στο άλλο μέλος; Εάν σου έρχεται το notification ως popup και το διαβάζεις από εκεί, δεν φαίνεται στον άλλον ότι το διάβασες. Πιθανολογώ αυτό συμβαίνει.
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Εάν σου έρχεται το notification ως popup και το διαβάζεις από εκεί, δεν φαίνεται στον άλλον ότι το διάβασες. Πιθανολογώ αυτό συμβαίνει. καλα αυτο ναι εγω επαθα το κουλο να μου απαντησει ο αλλος και να γραφει στα αριστερα πως δεν εχει διαβαστει ακομη το μηνυμα!! 1
Georgepo Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 καλα αυτο ναι εγω επαθα το κουλο να μου απαντησει ο αλλος και να γραφει στα αριστερα πως δεν εχει διαβαστει ακομη το μηνυμα!! και γω επισης! 1
AngryPidgeotto Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Είναι γνωστό bug όταν ο άλλος χρήστης απαντάει από κινητό iphone. (λογικά μέσω της εφαρμογής). Δείχνει πως το μήνυμα δεν έχει διαβαστεί ακόμα, ακόμα και αν στη συνομιλία έχετε ανταλλάξει 300 μηνύματα. Μη με ρωτήσετε γιατί συμβαίνει, απλά είναι επιβεβαιωμένο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα