Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να μπω στο interface του router μου εάν δεν θυμάμαι τους κωδικούς που έχω ορίσει;

Κάνεις hard reset απο το κουμπακι το μικρό που έχει με μια οδοντογλυφίδα, και μπαίνεις με τους εργοστασιακούς που τους γράφει πάνω το Router ή τους βρίσκεις με ένα google search

• Like 1
Δημοσ.

Πως μπορώ να μπω στο interface του router μου εάν δεν θυμάμαι τους κωδικούς που έχω ορίσει;

αν εχουν γινει save σε καναν browser τους βλεπεις απο εκει αλλιως πας Hard reset και ξανα απο την αρχη σεταρισμα

Δημοσ.

Ωχ ξανά σετάρισμα δεν έχω ιδέα πως να κάνω. Μπορεί κανείς να με καθοδηγήσει για το Thomson TG585?

Παίζει ρόλο στο σετάρισμα το τι συσκευές έχω για να συνδεθούν;

Δημοσ.

οχι δεν παιζουν ρολοι οι συσκευες,

για σεταρισμα.

192.168.1.254

broadband connection.internet services>βαζεις Username/password πατας connect.

για το wifi

192.168.1.254

home network.Κλικ στο κεντρο που λεει thomson ktlktl.Μπαινεις μεσα και πανω δεξια configure.

παιζει για username/password στο ρουτερ να εχεις βαλει τα στοιχεια της συνδεσης σου.πολυς κοσμος το κανει στο thomson αυτο.

β.αν εχεις το v8 και εχεις forthnet το κανεις Hard reset και μετα απο 5 -6 λεπτα θαπαρει μονο του τα στοιχεια συνδεσης.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν αγοράσω νέο router, πάλι κάνω hard resetμε το καινούργιο ή πρέπει να κάνω με το παλιό;

Δημοσ.

αν παρεις νεο ρουτερ τα στοιχεια ειναι τα default για να μπεις στο ρουτερ.συνηθως admin/admin ή admin/Κενο.

αλλα καλο ειναι να γινει firmware update και μετα σεταρισμα.

Δημοσ.

Μπορώ να κάνω firmware update στο καινούργιο χωρίς να το έχω συνδεδεμένο; Ξέρω περίεργη ερώτηση αλλά σκέφτομαι πως εάν χρειάζομαι πληροφορίες καλό θα ήτανε να μπορώ να σερφάρω και να είμαι συνδεδεμένος με το παλιό modem;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορώ να κάνω firmware update στο καινούργιο χωρίς να το έχω συνδεδεμένο; Ξέρω περίεργη ερώτηση αλλά σκέφτομαι πως εάν χρειάζομαι πληροφορίες καλό θα ήτανε να μπορώ να σερφάρω και να είμαι συνδεδεμένος με το παλιό modem;

δεν χρειαζεται να εισαι στο ιντερνετ για να κανεις firmward update.απλα πρεπει να κατεβασεις το firmware και να το περασεις αφου συνδεσεις τα βασικα στο ρουτερ δηλσδη καλωδιο ethernet και ρευμα
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...