Προς το περιεχόμενο

drivers problem

Erazer_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon exo ena usb modem micronet shuttle 3000(model no sp3008u)

katebasa apo to site is micronet tous driver gia to modem mou alla molis tous egatastiso mou vgazi oti to modem ine v92 eno ine v90 kai den douleueei.eix kapios na protini kati kai an mpori na mou stili drivers pou na douleuoun.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω και εγώ ένα πρόβλημα..

Έχω ένα IDSN adapter της Crypto (Ta128) εσωτερικό και όλα λειτουργούσαν μια χαρά έως τώρα..

Μια μέρα λοιπόν ο υπολογιστής στα καλά καθούμενα έκανε επανεκκίνηση. Και επανεκκίνηση. Και επανεκκίνηση!! Δεν μπορούσα να μπω πλέον στα XP αφού μετά από 1 λεπτό από το log in, πάλι τα ίδια!

Έβαλα safe mode, πήγα στα εργαλεία του πίνακα ελέγχου, βρήκα ότι κάτι τρέχει με το net και έβγαλα τους οδηγούς του ΤΑ. Όλα μια χαρά.. Αλλά δεν είχα διαδίκτυο!

Ξαναέβαλα τους οδηγούς. Όλα καλά! :shock:

Μετά από 1 μήνα ξανά το πιάνει μια μέρα. Επανεκκίνηση ξανά! Ξαναβγάζω τους οδηγούς και το πρόβλημα λύθηκε!

Το πρόβλημα σίγουρα συνδέεται με κάποιο confict. Ξέρει κανείς τίποτα (πώς μπορώ να βρω το conflict?) ή παρουσιάστηκε τίποτα παρόμοιο;

Δημοσ.

hackerwerger gia na deis an iparxoun dienekseis me to modem sou,pigaine ston device manager stis idiotites tou modem kai meta stin kartela "poroi" gia na to tsekareis an exeis kana problem me to irq i kati allo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...