Προς το περιεχόμενο

O Satya Nadella λέει πως τα κινητά της Microsoft στο μέλλον θα διαφέρουν από τα σημερινά


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.

 

 

Το εκαναν με τα Windows Mobile 6- 6.5

Το ξανακαναν με τα Windows Phone 7

Το επανέλαβαν με τα Windows Phone 8

Πέταξαν λευκή πετσέτα με τα Windows Mobile 10

 

Υπάρχει κανείς που να τους ακούει; Πόσο μάλλον να τους πιστεύει;

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...

 

Ο Alex Kipman από την άλλη, ο εφευρέτης των Kinect και Hololens της Microsoft, υποστήριξε σε συνέντευξη του στο Bloomberg ότι “τα κινητά είναι ήδη νεκρά” και πως “οι άνθρωποι απλώς δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα”. Βλέπετε ο Kipman πιστεύει ότι μία συσκευή όπως το Hololens –ενδεχομένως υπό διαφορετική μορφή- θα αντικαταστήσει τα κινητά όπως τα ξέρουμε σήμερα, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να ορίσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε πιστεύει πως θα γίνει κάτι τέτοιο. Λογικά, για να υποστηρίζει κάτι τέτοιο, τα headsets τύπου mixed reality ή η augmented reality πρόκειται σύντομα να γίνουν mainstream (η Apple όπως φημολογείται ετοιμάζεται να επενδύσει στην επαυξημένη πραγματικότητα).

 

...

 

 

 

Δήλωση Steve Ballmer:

 

a8b4df631e9d7067e986f962c29fe9a3.jpg 

 

 

Δήλωση Satya Nadella:

 

Microsoft-To-Make-Smartphones-That-Wont- 

 

 

Το "όραμα" του Alex:

 

Alex-Kipman-1.jpg 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εστησαν μια αξιολογη πλατφορμα ,την σκοτωσαν κυριως υπονομευοντας την εκ των εσω,πουλησαν τον κοσμο που τους εμπιστευτηκε με τον ιδιο τροπο ξανα κ ξανα κ τωρα μας πουλανε γενικολογα μελλοντολογικα φουμαρα χωρις στοχευση

 

αντε γεια ms ,ποτε ξανα

Επεξ/σία από dark_projection
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

 

Ο Alex Kipman από την άλλη, ο εφευρέτης των Kinect και Hololens της Microsoft, υποστήριξε σε συνέντευξη του στο Bloomberg ότι “τα κινητά είναι ήδη νεκρά” και πως “οι άνθρωποι απλώς δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα”. 

 

Link.png Site: SlashGear

Link.png Site: The Verge

 

Ο,τι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Αφου δεν μπορουμε ουτε κατα διανοια να χτυπησουμε τις Google/Apple και τα ποσοστα μας στην αγορα θυμιζουν τηλεθεαση του Τηλεβοα, ας πεταξουμε την ψαγμενη παπαρια μας οτι βλεπουμε μπροστα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που θέλει να πει ο ποιητής είναι πως τα windows mobile είναι για συσκευές επόμενης γενιάς. Ετσι όπως έχουν αναλύσει το θέμα με την εξέλιξη των κινητών κάποια στιγμή αυτή θα αλλάξει. Τα windows mobile λοιπον είναι έτοιμα και η εξέλιξή τους κινείται  προς αυτή την κατεύθυνση. Τις εξελίξεις δεν τις πρόλαβαν με το τρέχων λειτουργικό και λογικό τη στιγμή που το android δεν κοστίζει. Παρ όλα αυτά όμως δεν το εγκατέλειψαν γιατί συνεχίζει να αποτελεί επένδυση. Και δεν είναι μόνο τα κινητά. Μελλοντικά όλο και περισσότερο οι εργασίες μας ακόμη και οι πιο καθημερινές θα εκτελούνται μέσω λογισμικού.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Foldable κινητά. Εκτός αν τους προλάβει πρώτα η Mega samsung και με mega εννοώ σε επίπεδο research και πόρων...

Αυτή θα είναι μάλλον η επόμενη μαζική αλλαγή στο design. Το VR το θυμάμαι από εποχής Nintendo Virtual Boy. Είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει, πιθανόν δυσκολότερο από το 3D (υπενθυμίζω ότι το 3D είχε εμφανιστεί ακόμη και σε κινητά).

 

Η Microsoft χωρίς R+D στο συγκεκριμένο τομέα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παρέχει OS κατάλληλο για τέτοιες συσκευές. Αν δεν την προλάβει η Google, μπορεί να συνεργαστεί με τους Κορεάτες που από OS είναι γίδια (TIZENχαχαχαχαχα). Προς το παρόν απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bazzil αντε και αποτελει επενδυση που ομως;εδω βγηκαν 10 εφαρμογες universal και τις παρατησαν στην τυχη τους.για τις προηγουμενες δε εκει να δεις ανημερωτες 3 και 5 χρονια.ποιος προγραμματιστης ασχολειται να γραψει εφαρμογες; η περιμενει κανεις να φτασει το android που κανει αλματα μπροστα;και να θελει η μς δεν θα προλαβει τις εξελιξεις.ενα viber εχει και αυτο ουτε ειδοποιησεις δεν εχει στην ωρα του για τον messenger που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι οχι δεν εχει κλησεις βιντεοκλησεις αλλα δεν ανοιγει η κρασαρει καθε 3 λεπτα.στον πατο και ακομα χειροτερα με τις ψευτιες της μς τοσα χρονια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα κινητα ειναι παλαιολιθικα και το βλεπουμε ηδη αφου ανα χρονο βελτιωνονται ελαχιστα λογω του παροντος format,

διαβαζα ενα αρθρο* τις προαλλες που εδινε ως milestone αλλαγης περιπου το 2024, απο εκει κι επειτα τα κινητα θα "εξαφανιστουν" αφου θα ειναι ενσωματωμενα στα γυαλια και σε μικροαντικειμενα και θα αλληλεπιδρουμε με φωνητικες εντολες ενω το display θα ειναι με ολογραμμα σε συνδυασμο με augmented reality  

 

* http://www.businessinsider.com/death-of-the-smartphone-and-what-comes-after-2017-3

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...