spartan29gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιδια εχω στην κατοχη μου εδω και περιπου 2 μηνες το συγκεκριμενο μοντελο.Αλλα το τελευταιο διαστημα μου κανει αρκετες στιγμιαιες αποσυνδεσεις και μου βγαζει το συγκεκριμενο μηνυμα λαθους. Internet Status: Disconnected Please configure your DNS manually. Connection Type: PPPoE Με το που γινεται αυτο εχω και αυτο το μηνυμα λαθους και οταν σερφαρω με τον google crome. Δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο Δοκιμάστε να κάνετε τα εξής: Έλεγχος καλωδίων, μόντεμ και δρομολογητή δικτύου Επανασυνδεθείτε στο Wi-Fi Να εκτελέσετε τον Διαγνωστικό έλεγχο δικτύου των Windows DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι προβληματικο το ρουτερ η αν φταει κατι αλλο(απο τον παροχο μου φορθνετ επιμενουν οτι δεν εχει κατι η γραμμη μου και οτι δεν ειναι προβλημα δικο τους αυτο)Τα στοιχεια της γραμμης μου ειναι αυτα που σας παραθετω, Line Status: DSL Modulation Type: Annex Type: Upstream Downstream Current Rate(kbps) 1023 15976 Max Rate(kbps) 1270 16626 SNR Margin(dB) 13.5 6.2 Line Attenuation(dB) 16.1 26 Errors(pkts) 0 35 Θα ηθελα την βοηθεια σας αν καπιος εχει παρομοιο προβλημα στο παρελθον και καταφερε να το επιλυσει.Αυτην την στιγμη εχω περασει τους dns της google μεσα στο ρουτερ μπας και σταματουσε!!!αλλα το προβλημα δυστυχως επαναεμφανιστικε ξανα τα τελευταια 24ωρα.
stefanidisg Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μην βάζεις καθόλου dns , Μην τσεκάρεις το κουτάκι για dns άστο να παίρνει αυτόματα της εταιρίας. 1
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 δεν ειναι θεμα Dns αν πεφτει το ιντερνετ και σβηνει το λαμπακι του dsl ¨η του internet.σου εχω απαντησει στο αλλο θεμα τα υπολοιπα
spartan29gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 δεν ειναι θεμα Dns αν πεφτει το ιντερνετ και σβηνει το λαμπακι του dsl ¨η του internet.σου εχω απαντησει στο αλλο θεμα τα υπολοιπα Ετσι ακριβως δεν πεφτει καθολου το λαμπακι του ιντερνετ!!!βγαζει αυτο μου εμφανιζει σαν προβλημα μεσα στο ρουτερ,
stefanidisg Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εγώ μίλησα γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα κάνοντας αυτό ξετσεκαρε το dns στους ρυθμίσεις του wan.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 το use the following dns ειναι για να δωσεις εσυ Dns Εγώ μίλησα γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα κάνοντας αυτό ξετσεκαρε το dns στους ρυθμίσεις του wan. Ετσι ακριβως δεν πεφτει καθολου το λαμπακι του ιντερνετ!!!βγαζει αυτο μου εμφανιζει σαν προβλημα μεσα στο ρουτερ, α.δοκιμασε να δωσεις τους dns manual στο ρουτερ και βαλε ειτε του παροχου ειτε βαλε της google ειτε του grnet να δεις τι γινεται.εναλλακτικα οταν το ξανακανει κατευθειαν πηγαινε σε command prompt και γραψε. Ping ip router πχ Ping 192.168.1.254 και δες αν παιρνεις απαντηση. μετα Ping 194.219.227.2 για να δεις αν παιρνεις απαντηση απο Ip και τελευταιο Ping www.insomnia.gr να δεις αν θα παρεις απαντηση που θα πρεπει να κανει Resolve o dns. θα μπορουσες να εδινες και Dns στο pc σου καρφωτα για να δεις αν θα εχεις το ιδιο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα