chaos748 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Εστησα ενα συστημα με μια asus hero iv (https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/) , ryzen 1800x και δυο δισκους πανω. Εναν 960 evo nvme και εναν 850 pro. Ειναι τσεκαρισμενο οτι δουλευουν γτ μου τους εμφανιζει κανονικα στο bios. Η συγκεκριμενη συσκευη μπαινει μονο στο bios, δεν μπουταρει ουτε απο usb φτιαγμενο με rufus, ουτε απο δοκιμασμενο dvd που δουλευει αρκετα χρονια σε αλλες συσκευες. Τι να κανω?
glazos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 έχεις κάνει αναβάθμιση στα bios σε 1107 ? Ποιο λειτουργικό προσπαθείς να περάσεις ?
adtakhs Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δες έκδοση bios. Προσπάθησε να μπουτάρεις από USB II θύρα.
chaos748 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 windows 10. Τελικα τα εβαλα απτο usb αλλα εχω το εξης προβλημα. Καθε φορα το πισι ανοιγει κ σταματαει κατευθειαν κ μου γραφει τι συσκευες ειναι συνδεδεμενες. Για να ξεκινησει να μπει στα windows, πρεπει να μπω στο Bios και απο κει μεσω ez mode να παω στο boot menu κ ν πατησω ενα που λεγεται windows boot manager και εχει σε παρενθεση τον δισκο στον οποιο ειναι τα windows.
glazos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 δοκίμασε τα bios update στην mobo και firmware update στους δίσκους και κανε και μια ερώτηση εδώ : http://www.overclock.net/t/1624603/rog-crosshair-vi-overclocking-thread 1
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 windows 10. Τελικα τα εβαλα απτο usb αλλα εχω το εξης προβλημα. Καθε φορα το πισι ανοιγει κ σταματαει κατευθειαν κ μου γραφει τι συσκευες ειναι συνδεδεμενες. Για να ξεκινησει να μπει στα windows, πρεπει να μπω στο Bios και απο κει μεσω ez mode να παω στο boot menu κ ν πατησω ενα που λεγεται windows boot manager και εχει σε παρενθεση τον δισκο στον οποιο ειναι τα windows. Γράψε αναλυτικά τι ακριβώς σου βγάζει ή και ανέβασε μια φωτό. Δεν έχει να κάνει με πρόβλημα των δίσκων.
chaos748 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Παταω το power button και με βγαζει στην 1η εικονα, παταω F1, μετα με βγαζει στο bios. Παταω F7 για να μπω σε ez mode και απο κει F8 για να μου βγαλει το boot menu. Επιλεγω το windows boot manager και ανοιγουν τα windows. Μονο ετσι ανοιγουν. Εαν επιλεξω τον δισκο που ειναι εγκατεστημενα τα windows κ οχι το windows boot manager με ξαναπεταει στο boot menu.
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μην ασχολείσαι με το EZ mode. Να είσαι στο advance mode και πάνε στο Boot και επέλεξε από εκεί 1η επιλογή το windows manager. Απενεργοποίησε επίσης αν υπάρχουν επιλογές για fan error. 2
gazp Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μην ασχολείσαι με το EZ mode. Να είσαι στο advance mode και πάνε στο Boot και επέλεξε από εκεί 1η επιλογή το windows manager. Απενεργοποίησε επίσης αν υπάρχουν επιλογές για fan error. Ως τελευταια λυση βαλε να μην κανει monitor το fan του cpu. Αν πχ εχεις καποια υδροψυξη η γενικως η υποδοχη για cpu fan πανω στη μητρικη ειναι αδεια, θα σου βγαζει αυτο το cpu fan error.
chaos748 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 το ελυσα. ειχε επιλογη να σταματαει οταν υπαρχει ερρορ.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ποιο έλυσες? Και το F1 και το boot? Μπουτάρει κανονικά τώρα? 1
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ποιο έλυσες? Και το F1 και το boot? Μπουτάρει κανονικά τώρα? Τωωωωωωρα.....Ποιος τον πιανει! Και τελικα λεει το ανεμιστηρακι να μην το ειχε καν συνδεμενο! Κι απλα τωρα που εκλεισε το error message να περιμενει ποτε θα καει η cpu! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα