Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια ειμαι στην forthnet με 50αρα γραμμή και τερματίζει η γραμμή μου 50 μιας και ειμαι κοντά στο κέντρο dslam , μεχρι σήμερα ο οτε δεν έδινε 50 αρα ( μονο 30 ) και ας εχω στην forthnet 50 , ειδα λοιπόν σήμερα οτι δίνει πλέον και 50αρα οποτε λέω να αλλάξω στο οτε μιας και για περίεργο λόγο ειναι πολύ φθηνότερος πλεον ( 74 euro το 2 μηνο αντι 91 που δίνω στην forthnet ).

Ποια ειναι η άποψη σας πιστεύετε οτι αξίζει να κανω την μετάβαση στον οτε 50 απο την forthnet μιας και ειναι και πολή φθηνότερα ?

Πάντως μαλλον πρέπει να πέρασε οπτικές ( η να τις ενεργοποίησε στην περιοχή μου μιας και και περνάνε κατω απο το σπίτι μου )

Δημοσ.

Σε κάποιες περιπτώσεις ο ΟΤΕ αξίζει ακόμα και τα λίγα παραπάνω που ζητάει από τους υπόλοιπους παρόχους. Αν είναι και φθηνότερος δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε νομίζω.

Άσε που αν δουν αίτηση φορητότητας από την Forthnet θα πάρεις σίγουρα καλύτερη προσφορά από την υπάρχουσα.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι δεν ξέρω γιατι αλλα βγαίνει φθηνότερα

Μήπως είσαι triple play και έχεις πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης? Εγώ για αλλαγή σε οτε που κοιτούσα πέρσι ακόμα και και με την έκπτωση που έδιναν αν πήγαινα με φορητότητα μου ερχόταν πιο ακριβά ο οτε και με λιγότερες ώρες για κλήσεις

Δημοσ.

Μήπως είσαι triple play και έχεις πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης? Εγώ για αλλαγή σε οτε που κοιτούσα πέρσι ακόμα και και με την έκπτωση που έδιναν αν πήγαινα με φορητότητα μου ερχόταν πιο ακριβά ο οτε και με λιγότερες ώρες για κλήσεις

Δεν έχω οτε αλλα σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση τώρα που δίνει 50αρι , συνδρομητική δεν ειχα ποτέ και ουτε θα βάλω

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω οτε αλλα σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση τώρα που δίνει 50αρι , συνδρομητική δεν ειχα ποτέ και ουτε θα βάλω

Τότε πληρώσεις πολλά για κάποιο λόγο εγώ τώρα έχω 24+full pack 12 ώρες κινητά απεριόριστα σταθερά στα 38 ευρώ και κάτι ψιλά αν θέλω vdsl μου έχουν πει όταν γίνει διαθέσιμο είναι +5 ευρώ

Δημοσ.

Σκευτομαι αν θα παω απο forthnet nova και εγω στο ote. Απλα εχω μεγαλυτερο πακετο εχω το 3play full pack με κλησεις στ εξωτερικο και 12 ωρες σε ελληνικα κινητα, 55 ευρω. Υπερ- pack εχω.

Ξερει κανεις τι θα χασω απο sports αν παω οτε; Γιατι ολα τα αλλα παλευνται. Σιγουρα δεν εχει euroleague και ελλξνικο πρωταθλημα και κερδιζω ελληνικ κυπελλο και chanmpions league και ξενα πρωταθληματα. Σωστα;

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια ειμαι στην forthnet με 50αρα γραμμή και τερματίζει η γραμμή μου 50 μιας και ειμαι κοντά στο κέντρο dslam , μεχρι σήμερα ο οτε δεν έδινε 50 αρα ( μονο 30 ) και ας εχω στην forthnet 50 , ειδα λοιπόν σήμερα οτι δίνει πλέον και 50αρα οποτε λέω να αλλάξω στο οτε μιας και για περίεργο λόγο ειναι πολύ φθηνότερος πλεον ( 74 euro το 2 μηνο αντι 91 που δίνω στην forthnet ).

Ποια ειναι η άποψη σας πιστεύετε οτι αξίζει να κανω την μετάβαση στον οτε 50 απο την forthnet μιας και ειναι και πολή φθηνότερα ?

Πάντως μαλλον πρέπει να πέρασε οπτικές ( η να τις ενεργοποίησε στην περιοχή μου μιας και και περνάνε κατω απο το σπίτι μου )

H cosmote δίνει το πακέτο με 71 ευρώ το δίμηνο και όχι 74 :)

Δημοσ.

Στην Forthnet γιατι δίνεις 91 ευρώ ? με 27,90 το μήνα δινει VDSL εκτός αν εχεις κανα double play με δωρεαν κινητά κτλπ. Αν δεν σε ενδιαφέρει το σταθερό αλλά μονο το VDSL και τίποτε άλλο η forthnet βγαινει ποιο οικονομικα 27,90€/μήνα έναντι 35,50€/μήνα του ΟΤΕ που δεν εχει επιλογή VDSL χωρίς double play.

Δημοσ.

Σκευτομαι αν θα παω απο forthnet nova και εγω στο ote. Απλα εχω μεγαλυτερο πακετο εχω το 3play full pack με κλησεις στ εξωτερικο και 12 ωρες σε ελληνικα κινητα, 55 ευρω. Υπερ- pack εχω.

Ξερει κανεις τι θα χασω απο sports αν παω οτε; Γιατι ολα τα αλλα παλευνται. Σιγουρα δεν εχει euroleague και ελλξνικο πρωταθλημα και κερδιζω ελληνικ κυπελλο και chanmpions league και ξενα πρωταθληματα. Σωστα;

Στον Οτε θα έχεις Κύπελλο Ελλάδος-Champions league-Europa league-Αγγλία-Ισπανία-Γερμανία-Ιταλία-Euro 2018-Εντός έδρας αγώνες Ολυμπιακού-ΑΕΚ Basket League-Formula 1-MotoGP.

Το μόνο που χάνεις είναι την Σούπερ-Λίγδα-το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και την euroleague.

Δημοσ.

Τελικά βγήκε τοσο επειδή αυτον τον μήνα ειχα κάνει 16 euro κινητά αλλα και παλι βγαίνε ακριβότερα η forthnet σε σχέση με τον οτε για 4 euro , οσο αφορά τα συνδρομητικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οποτε δεν ειναι κριτήριο αυτο. Θα το σκεφτώ λίγο ακομα και θα δώ τι θα κάνω

Δημοσ.

μαν,τι να σκεφτείς;

Έχει λήξει το συμβόλαιο σου,δεν υπάρχει περίπτωση ο οτέ να είναι φθηνότερος,και η φορθ θα σου δίνει και παραπάνω κινητά.

Κάνε μια αίτηση μεταφοράς,να ρίξεις την τιμή στον πάροχό σου.

Δημοσ.

Ο οτέ μου βγαίνει φθηνότερος κατα 4 euro το έχω υπολογίσει , σκέφτομαι να πάω στον οτε σε περίπτωση που αρχίσει το vectoring κτλπ μηπως επωφεληθώ απο τους πρώτους απο τις καλύτερες ταχύτητες μιας και ειμαι πολύ κοντά στο αστικό κέντρο , απο την αλλη ειναι ρίσκο γιατι τώρα κλειδώσω στα 50 mbps σε 6αρι προφίλ στην forthnet και στον οτε συνήθως σε βάζουν σε πολύ μεγαλύτερο οποτε θα χάσω και συγχρονισμό.

Θα τα σκεφτώ ολα και θα αποφασίσω σύντομα , ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσ.

Πάλι στα 50 θα κλειδώνεις όμως.Και με το 9αρι του οτε.

Όχι επειδή εχεις 50 σε καποιο αλλο πάροχο δεν σημαίνει οτι και στον αλλον ακομα και αν ειναι ο οτε θα κλειδώνεις σε 50αρι ανεξάρτητα αν ειναι μεγαλύτερο προφίλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...