Προς το περιεχόμενο

Romoss sense 9 power bank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Ali το βρήκα με + - 25 ευρώ με χωρητικότητα 25000mah. Το έχει κανείς να μου πει απόψεις;

Ο συγκεκριμένος πωλητής δεν λέει τη μαγική λέξη original και έχω σκαλώσει λίγο. Review έχει πολλά και θετικά.

Look what I found on AliExpress

http://s.aliexpress.com/qYFJr6zE

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν την έχει γιατί λογικα δεν θα είναι original(αν και τσεκαρα τα σχόλια και κανείς δεν λέει κάτι,και Έλληνας έχει αγοράσει)

Βάση τιμης που το δίνει ζήτημα αν θα είναι 10.000mah αν είναι τελικά μουφα.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

λογικα δεν θα το ελεγε; ειδα και εγω 2 Ελληνες που αγορασαν. Δεν γραφει καποιος κατι αρνητικο παντως. Του εστειλα και μνμ και τον ρωτησα αλλα ακομα δεν απαντησε. Προτεινεις να παω σε αλλο που να λεει original?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηρα τελικα το sense 6. Γνωριζετε αν πρεπει να εχει οθονη (lcd); Απο το επισημο site δεν εβγαλα καποια ακρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έριξα παραγγελία για ένα sense 6 (20000mah) με lcd οθόνη από gearbest με κάτι πόντους μου βγήκε τελική τιμή στα 20.80€

Υπάρχει σε δύο εκδόσεις

Ένα με οθόνη και ένα με χωρίς οθόνη.

Δημοσ.

εγω πηρα αυτο χωρις την οθονη. Πραγματικα ειναι στοιβαρο και φαινεται πολυ επαγγελματικο. Μεχρι τωρα εχω μπαταρια απο οταν το πηρα (Κινα) και φορτισα το κινητο κανα 2 φορες.

Πηρα βεβαια χωρις την οθονη. Η διαφορα με την οθονη πρεπει κανα 2 ευρω να ηταν.

Μαλωσα με τον πωλητη και μου ειπαν να το στειλω πισω να μου κανει refund αλλα το κρατησα τελικα.

Λιγο αρνητικο ειναι το μεγεθος του (δεν ειχα ποτε τοσο μεγαλο σε mah power bank) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ααα μάλιστα.

Κλασσικά να κάνουν και την λαμόγια τους...

Εγώ πλήρωσα με οθόνη,λογικά με οθόνη θα στείλουν,αλλιώς θα έχουμε φασαρίες ιντερνετικές.

Δημοσ.

Τώρα περιμένει να του το στείλω πίσω για να μ στείλει τα χρήματα. Ελπίζω να σου είναι όπως πρέπει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...