stathis97 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καλησπερα, Ξαφνικα η συσκευη μου,μετα απο 8-9 μηνες χρησης,φορτιζει πολυ αργα,σε φαση δινει μονο 200-400mA αντι για 1500-2000mA,δεν νομιζω να φταιει ουτε το καλωδιο ουτε ο φορτιστης,αφου δοκιμασα προχειρα δευτερα που ειχα και δεν ειδα διαφορα. Δινω ελαχιστες πιθανοτητες να ειναι θεμα software,δεν εχω κανει ακομα hardreset. Μπορω να κανω κατι εκτος απο hardreset για να επιβεβαιωσω πως δεν ειναι θεμα software; Περισσοτερο θεμα usb port υποθετω πως ειναι.. Δεν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα.ωστε να χρησιμοποιήσω εγγυηση. Υπαρχει καποιο καλο μαγαζι θεσ/νικη να το παω που να μην μου παρει πανω απο 20€ Ευχαριστω!! edit:Την τελευταια global official rom του εχω
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αν είναι θέμα πλακέτας υπολόγισε κάνα 80αρι. Βλέπεις ζημιά στην θύρα και λες ότι φταίει αυτή; Μπορείς να το βεβαιώσεις; Μάλλον κάποιο ολοκληρωμένο παρέδωσε πνεύμα. 1
stathis97 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Οχι δεν βλεπω καποια ζημια στη θυρα,φορτιζει χωρις διακοπες το θεμα ειναι οτι παιρνει το 1/4 του ρευματος που επρεπε να παιρνει,με αποτελεσμα η συσκευη να θελει τουλαχιστον 10 ωρες χωρις να την αγγιξω,αυτη τη στιγμη ειμαι με 25%. Μπορω να δοκισω τπτ αλλο εκτος hardreset σε θεμα software; Καποιο service της προκοπης για ελεγχο; edit:Απο οτι εχω ψαξει το usb port δεν ειναι ενα με την πλακετα και κανει ~5€ αλλα επειδη δεν θελω να το ανοιξω ψαχνω καποιον να το αναλαβει εφοσον φταιει αυτο
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Οχι δεν βλεπω καποια ζημια στη θυρα,φορτιζει χωρις διακοπες το θεμα ειναι οτι παιρνει το 1/4 του ρευματος που επρεπε να παιρνει,με αποτελεσμα η συσκευη να θελει τουλαχιστον 10 ωρες χωρις να την αγγιξω,αυτη τη στιγμη ειμαι με 25%. Μπορω να δοκισω τπτ αλλο εκτος hardreset σε θεμα software; Καποιο service της προκοπης για ελεγχο; Για έλεγχο δεν γνωρίζω, όπου και να πας θα σε πουν ότι έχει θέμα η μητρική. Δύσκολα κάποιος να ασχοληθεί, να δει τι φταίει και να το αλλάξει. Αν μπορείς, άνοιξε το, αποσύνδεσε την μπαταρία, αστην κάνα λεπτό, ξανασυνδεσε την και δες αν έφτιαξε.
stathis97 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 edit:Απο οτι εχω ψαξει το usb port δεν ειναι ενα με την πλακετα και κανει ~5€ αλλα επειδη δεν θελω να το ανοιξω ψαχνω καποιον να το αναλαβει εφοσον φταιει αυτο
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 edit:Απο οτι εχω ψαξει το usb port δεν ειναι ενα με την πλακετα και κανει ~5€ αλλα επειδη δεν θελω να το ανοιξω ψαχνω καποιον να το αναλαβει εφοσον φταιει αυτο Αυτό είναι τέλειο, δεν το θυμόμουν. Αγόρασε το από κάπου έμπιστα και πάνε κάπου να στο αλλάξουνε. Δεν θα σε πάρουν πολλά. Ίσως κάνα 20-30αρι. http://s.aliexpress.com/iyY7Fj26 Το πήρες χθες κιόλας!
saruman123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εγω θα σου προτεινα αν θες καποια apk απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δεις που εχεις το προβλημα. 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor Επισης το Ampere apk για να δεις αν φορτιζει σωστα ο φορτιστης σου. Αν δεις καποιο προβλημα η με μπαταρια η με φορτιστη τα αλλαζεις.
boomberman7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Έχω το note 3 pro πρόσφατα άλλαξα πλακέτα επειδή είχε καει( μάλλον τα data pins δηλαδή μόνο φόρτιζε το κινητό με τα πολλά αγόρασα από το Alie σε 25μερες ήρθε και εύκολο έως πανευκολη η σύνδεση του μπορώ να σου αφήσω αργότερα link για το πώς γίνεται αφού το μόνο βίντεο που υπάρχει με το usu board είναι στα ελληνικά Anyways δοκίμασε όπως είπαν τα παιδιά να δεις πόσο ρεύμα παίρνει η συσκευή πάντως είναι κρίμα να δώσεις 30+€ για να στην αλλάξουν τοτσα ζητάνε εδώ στην Αθήνα για ανταλλακτικο Γνώμη μου πάντα 1
stathis97 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Τελικα για καλη μου τυχη ηταν το καλώδιο του φορτιστη που εφταιγε,το περιεργο ειναι οτι μου χαλασαν μαζι 2. Γλίτωσα ταλαιπωρία.. Anyway εδω οδηγος στα ελληνικα σε περιπτωση που καποιου οντως του χαλασει το usb port. https://youtu.be/74kC8VoCveA
boomberman7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Τελικα για καλη μου τυχη ηταν το καλώδιο του φορτιστη που εφταιγε,το περιεργο ειναι οτι μου χαλασαν μαζι 2. Γλίτωσα ταλαιπωρία.. Anyway εδω οδηγος στα ελληνικα σε περιπτωση που καποιου οντως του χαλασει το usb port. https://youtu.be/74kC8VoCveA Παλι καλα καλοδουλυετω λοιπον!!!
alexandros82 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδια. Με το ιδιο κινητο και εγω, Ενω το ειχα παρει με μια ρομ ουτε ξερω τι και το εχω περιπου εξι μηνες, ειπα να του αλλαξω και εβαλα την global developer. Ουσιαστικα στη 2η φορτιση με αυτη τη ρομ (απλα στην πρωτη δεν το παρατήρησα αν συνεβη) μου φορτιζει παρα πολυ αργα. Με το app ampere δοκιμασα φορτιστη 0.85 Ah και το ελεγε τοσο. Αλλα το κινητο φορτιζει με ρυθμους χελωνας. 5/6% την ωρα. Δοκιμασμενο και με φωρτιστη 2.1 Ah (αλλα χωρις να τεσταρω με το ampere παλι το ιδιο. Να τονισω οτι δεν εχω battery draining. Λετε να φταιει η rom? Με αυτη τη ρομ το μονο θεμα που εχω παρατηρήσει ειναι με τη φωτεινότητα οθονης που στο auto δε δουλευει τοσο σωστα. Δειτε στη φωτο ποια ρομ εχω. Κατι αλλο, ειναι λογικο που ενω εχει κυκλοφορήσει νεο update απο xiaomi εγω εδω και δυο μερες δεν εχω παρει το update? Λεει οτι εχω την τελευταία.
saruman123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδια. Με το ιδιο κινητο και εγω, Ενω το ειχα παρει με μια ρομ ουτε ξερω τι και το εχω περιπου εξι μηνες, ειπα να του αλλαξω και εβαλα την global developer. Ουσιαστικα στη 2η φορτιση με αυτη τη ρομ (απλα στην πρωτη δεν το παρατήρησα αν συνεβη) μου φορτιζει παρα πολυ αργα. Με το app ampere δοκιμασα φορτιστη 0.85 Ah και το ελεγε τοσο. Αλλα το κινητο φορτιζει με ρυθμους χελωνας. 5/6% την ωρα. Δοκιμασμενο και με φωρτιστη 2.1 Ah (αλλα χωρις να τεσταρω με το ampere παλι το ιδιο. Να τονισω οτι δεν εχω battery draining. Λετε να φταιει η rom? Με αυτη τη ρομ το μονο θεμα που εχω παρατηρήσει ειναι με τη φωτεινότητα οθονης που στο auto δε δουλευει τοσο σωστα. Δειτε στη φωτο ποια ρομ εχω. Κατι αλλο, ειναι λογικο που ενω εχει κυκλοφορήσει νεο update απο xiaomi εγω εδω και δυο μερες δεν εχω παρει το update? Λεει οτι εχω την τελευταία. Η rom που έχεις είναι εντάξει.Αλλά γιατί δεν βάζεις την Stable!!!(V8.2.4.0.MHOMIDL)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα