Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω το παλαιό Thomson TG585 και έχω αποσυνδέσεις χωρίς να ξέρω τι φταίει. Μόλις κάνω restart επανέρχεται αλλά κάποια στιγμή χάνεται η σύνδεση!

Υπάρχει τρόπος να εντοπίσω τι μπορεί να τις προκαλεί αλλά και εάν αυτές προέρχονται από το router? Ίσως οι πολλοί χρήστες που δυνδέονται; 8-9 μαζί κινητά, laptop και tablet είναι πολλοί; Και εάν είναι, υπάρχει κάποιο όριο, και άραγε μπορεί να περιοριστεί χωρίς να κόβεται η σύνδεση; Tι θα πρέπει να κάνω ώστε να μην έχω το θέμα αυτό;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Επίσης δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει όταν το κουμπάκι/λαμπάκι που έχει για το wireless μπροστά, αλλάζει από πορτοκαλί χρώμα σε κόκκινο... γενικώς ποιά είναι η χρήση του συγκεκριμένου κουμπιού;

Δημοσ.

Επίσης δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει όταν το κουμπάκι/λαμπάκι που έχει για το wireless μπροστά, αλλάζει από πορτοκαλί χρώμα σε κόκκινο... γενικώς ποιά είναι η χρήση του συγκεκριμένου κουμπιού;

το λαμπακι το wireless παιρνει 3 χρωματα.

κοκκινο.δικτυο ξεκλειδωτο.πρασινο δικτυο κλειδωμενο με wpa.κιτρινο ή πορτοκαλι πεστο οπως θες κλειδωμενο με wep.

• Like 1
Δημοσ.

το λαμπακι το wireless παιρνει 3 χρωματα.

κοκκινο.δικτυο ξεκλειδωτο.πρασινο δικτυο κλειδωμενο με wpa.κιτρινο ή πορτοκαλι πεστο οπως θες κλειδωμενο με wep.

Τι είναι τα wep & wpa με απλά λόγια μην βραχυκυλώσω; :-D 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τυποι κλειδωματος ειναι.εχουμε το ξεκλειδωτο χωρις ασφαλεια εχουμε το wep που ειναι σχετικα παλιο και σπαει ευκολα μετα εχουμε wpa και wpa2 .στα wpa /wpa θα δεις οτι μπορει να παιξουν με tkip ή aes ή και τα δυο.

Τι είναι τα wep & wpa με απλά λόγια μην βραχυκυλώσω; :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...