zoranb Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω το παλαιό Thomson TG585 και έχω αποσυνδέσεις χωρίς να ξέρω τι φταίει. Μόλις κάνω restart επανέρχεται αλλά κάποια στιγμή χάνεται η σύνδεση! Υπάρχει τρόπος να εντοπίσω τι μπορεί να τις προκαλεί αλλά και εάν αυτές προέρχονται από το router? Ίσως οι πολλοί χρήστες που δυνδέονται; 8-9 μαζί κινητά, laptop και tablet είναι πολλοί; Και εάν είναι, υπάρχει κάποιο όριο, και άραγε μπορεί να περιοριστεί χωρίς να κόβεται η σύνδεση; Tι θα πρέπει να κάνω ώστε να μην έχω το θέμα αυτό; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2017 από zoranb
zoranb Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Επίσης δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει όταν το κουμπάκι/λαμπάκι που έχει για το wireless μπροστά, αλλάζει από πορτοκαλί χρώμα σε κόκκινο... γενικώς ποιά είναι η χρήση του συγκεκριμένου κουμπιού;
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Επίσης δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει όταν το κουμπάκι/λαμπάκι που έχει για το wireless μπροστά, αλλάζει από πορτοκαλί χρώμα σε κόκκινο... γενικώς ποιά είναι η χρήση του συγκεκριμένου κουμπιού; το λαμπακι το wireless παιρνει 3 χρωματα. κοκκινο.δικτυο ξεκλειδωτο.πρασινο δικτυο κλειδωμενο με wpa.κιτρινο ή πορτοκαλι πεστο οπως θες κλειδωμενο με wep. 1
zoranb Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 το λαμπακι το wireless παιρνει 3 χρωματα. κοκκινο.δικτυο ξεκλειδωτο.πρασινο δικτυο κλειδωμενο με wpa.κιτρινο ή πορτοκαλι πεστο οπως θες κλειδωμενο με wep. Τι είναι τα wep & wpa με απλά λόγια μην βραχυκυλώσω;
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 τυποι κλειδωματος ειναι.εχουμε το ξεκλειδωτο χωρις ασφαλεια εχουμε το wep που ειναι σχετικα παλιο και σπαει ευκολα μετα εχουμε wpa και wpa2 .στα wpa /wpa θα δεις οτι μπορει να παιξουν με tkip ή aes ή και τα δυο. Τι είναι τα wep & wpa με απλά λόγια μην βραχυκυλώσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα