Sakiz105 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εμενα ακούγεται απτα ηχεία αν τα έχω πάνω στο ιδιο πολύμπριζο επειδή είναι παλιά και δεν έχουν γείωση.Οπότε όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω θέμα γείωσης είναι.Αν έκανες κάποια αλλαγή στο πσ πρόσφατα κοίτα μην έχεις κάποιο θέμα γείωσης (πχ,ψυχτρα ακουμπάει κάπου που δεν πρέπει,μητρική να μην είναι πάνω σε αυτά του κουτιού που την κρατάνε σε απόσταση κτλ κτλ)
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Πήγαινε στο bios και βάλε στο power saving always on και ξανακοίτα, ύστερα δοκίμασε άλλο ποντίκι, κοιτα επίσης αν τρέχει κανένα περίεργο usb service και κάνε το disable. Αν τίποτα δεν δουλέψει έχεις ground loop.
tasarasch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Εμενα ακούγεται απτα ηχεία αν τα έχω πάνω στο ιδιο πολύμπριζο επειδή είναι παλιά και δεν έχουν γείωση.Οπότε όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω θέμα γείωσης είναι.Αν έκανες κάποια αλλαγή στο πσ πρόσφατα κοίτα μην έχεις κάποιο θέμα γείωσης (πχ,ψυχτρα ακουμπάει κάπου που δεν πρέπει,μητρική να μην είναι πάνω σε αυτά του κουτιού που την κρατάνε σε απόσταση κτλ κτλ) η αληθεια ειναι οτι η ψυκτρα μου μπηκε οριακα και ακουμπαει σε ενα σημειο πανω στο κουτι..λες??
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 η αληθεια ειναι οτι η ψυκτρα μου μπηκε οριακα και ακουμπαει σε ενα σημειο πανω στο κουτι..λες??Όχι. Κατα πάσα πιθανότητα κατι κάνει short τη γείωση του usb με τη γείωση των ηχείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα