kanesaxo Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μόλις χτές παρουσιάστηκε (κλασσικο να πω πρόβλημα κατά τη φόρτιση του κινητού. Οτι καλώδιο και να δοκίμασα, οποιον φορτιστή ειτε δικό του ειτε άλλον, τζίφος. Προφανώς είναι θέμα υποδοχής. Μάλιστα στα καλά καθούμενα. Το εβαλα να φορτίσει τον υποτίθεται γνήσιο φορτιστή αυτ/του σαμσουνγκ και κατι πρεπει να γινε με τα πινάκια. Που μάλιστα μου κάνει εντύπωση, διοτι μετά το άπειρο κράξιμο που εφαγε η σαμσουνγκ στα S3/S4 υποτίθεται πως το διόρθωσε. Οπότε οι ειδήμονες; πηγαίνω για αλλαγή πλακετίτσας φορτισης; κόστος γνωρίζει κανείς; Για την ώρα το φορτίζω ασύρματα (μη γνήσιος φορτιστής), αλλα πραγματικά κάνει έναν αιώνα. Υ.Γ. το κινητό είναι εντός εγγύησης. Καλύπτεται αυτη η ζημιά; κάνοντας φυσικά το λαλάκα τύπου "α δε ξερω σταμάτησε να φορτίζει με καλώδιο".
keto Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αν εγινε ζημια στα πινακια λογικα αν το πας σε καποιο 'μαστορα' μπορει να στα κολλησει,δεν ειναι κατι.Η ζημια δεν καλυπτεται απο την εγγυηση γιατι για να παθεις κατι τετοιο πρεπει να το κακομεταχειριζεσαι.Προσφατα ειχα ακουσει οτι τα apple φορτιζουν μονο με τους γνησιους φορτιστες αφου γινεται ελενχος απο την συσκευη,δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και αν ισχυει και στην samsung αλλα καλου κακου πριν το πας στον μαστορα δοκιμασε καποιον αλλον γνησιο φορτιστη για αυτη την συσκευη για να δεις αν δουλευει.
kanesaxo Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 To δοκίμασα, δυστυχώς τζίφος. Μαλιστα, εχω ενα αφτερμαρκετ καλωδιο με λιγο μεγαλύτο βύσμα, το οποιο οταν συνδέσω και πιέσω-σπρώξω ξεκινα να φορτίζει. Αυτο σημαίνει οτι προφανως τα πινάκια του κινητου "μπηκαν" πιο μέσα. Οπότε προφανώς πάμε για αλλαγή θύρας φόρτισης;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 To δοκίμασα, δυστυχώς τζίφος. Μαλιστα, εχω ενα αφτερμαρκετ καλωδιο με λιγο μεγαλύτο βύσμα, το οποιο οταν συνδέσω και πιέσω-σπρώξω ξεκινα να φορτίζει. Αυτο σημαίνει οτι προφανως τα πινάκια του κινητου "μπηκαν" πιο μέσα. Οπότε προφανώς πάμε για αλλαγή θύρας φόρτισης; Οπότε ναι, δεν είναι μεγάλο το κόστος, αλλά είναι δύσκολο τηλέφωνο. Φυσικά χάνεις εγγύηση αν δεν το πας στην Sammy.
kanesaxo Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Εχεις κάποια ιδέα για το κόστος; Με μια έρευνα που έκανα στο γκουγκλ βέβαια, βλέπω απο 40 έως 80ε. Αυτο με την εγγύηση δε το σκέφτηκα ποιος ξέρει τι θα ζητήσει η σάμσουνγκ. Υ.Γ. έχω έναν νονειμ ασύρματο φορτιστή, με τον οποιο φορτίζω τωρα το κιν. Ο γνήσιος έχει κάποια διαφορα; φορτίζει γρηγορότερα; Εάν μου πει η επισημη σαμσουνγκ κανα 100ρικο δε παιζει να το φτιάξω. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2017 από kanesaxo
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Αν δεν φαίνεται ζημιά στην θύρα, πήγαινε το και κάνε τον Κινέζο. Πηγαίνε και τον φορτιστή τον αυθεντικό που ήρθε στο κουτί του και πες, να με αυτόν το φορτίζω και κάποια στιγμή σταμάτησε να φορτίζει.
kanesaxo Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Αν δεν φαίνεται ζημιά στην θύρα, πήγαινε το και κάνε τον Κινέζο. Πηγαίνε και τον φορτιστή τον αυθεντικό που ήρθε στο κουτί του και πες, να με αυτόν το φορτίζω και κάποια στιγμή σταμάτησε να φορτίζει. κι έτσι θα κάνω. Θένκς αγαπητέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα