Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω το πως ειδες 20 βαθμους διαφορα με μια παστα αλλαγη δειχνει οτι κατι με το συστημα ψηξης φταει,.παρε μια καλυτερη ψυκτρα η τσεκαρε πως αυτη δουλευει σωστα

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση παντως οτι η ψυχτρα που εχει ο ts ειναι ιδια με την hyper 212. Ας με διαψευση καποιος αν ξερει κατι.

Οπως και να εχει επανατοποθετηση και 20 βαθμους κατω σημαινει λαθος τοποθετηση. Τραβα το στο πλαισιο να στην βαλουν μην κανεις καμια ζημια.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση παντως οτι η ψυχτρα που εχει ο ts ειναι ιδια με την hyper 212. Ας με διαψευση καποιος αν ξερει κατι.

Kαι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

Δημοσ.

το πήγα πλαίσιο σήμερα το πρωί κ με πήραν το μεσημέρι τηλ. κ μου είπαν ότι το σοκετ μέσα ήταν γεμάτο με πάστα το ίδιο και ο επεξεργαστής από κάτω...εγώ όμως δεν έβαλα υπερβολική δόση έβαλα λίγο στο κέντρο.....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παλικαρε εβαλες παστα πριν τοποθετήσεις τον επεξεργαστη; Έτσι το εκλαμβανω αυτό που ειπαν!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άμα δεν πάθεις δε θα μάθεις. Τουλάχιστον την έσωσες τη μητρικη τι σου ειπαν;

Δημοσ.

Ένα βιντεάκι τουλάχιστον να έβλεπε πως συναρμολογουμε υπολογιστές. Τίποτε παραπάνω. Αν τα καθαρίσει όλα με κάνα brake cleaner πιστεύω θα είναι καλά, αλλά όχι τέλεια μιας και το συγκεκριμένο κάνει ζημιά σε πλαστικά.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...