razorblade334 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 νομιζω το πως ειδες 20 βαθμους διαφορα με μια παστα αλλαγη δειχνει οτι κατι με το συστημα ψηξης φταει,.παρε μια καλυτερη ψυκτρα η τσεκαρε πως αυτη δουλευει σωστα
cliobaccarra Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εχω την εντυπωση παντως οτι η ψυχτρα που εχει ο ts ειναι ιδια με την hyper 212. Ας με διαψευση καποιος αν ξερει κατι. Οπως και να εχει επανατοποθετηση και 20 βαθμους κατω σημαινει λαθος τοποθετηση. Τραβα το στο πλαισιο να στην βαλουν μην κανεις καμια ζημια. 3
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εχω την εντυπωση παντως οτι η ψυχτρα που εχει ο ts ειναι ιδια με την hyper 212. Ας με διαψευση καποιος αν ξερει κατι. Kαι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Και αν η ψυκτρα έχει αστοχία και θελει lapping για να στρώσει; Λέω τώρα... Μήπως όντως φταίει αυτή.
masteryi Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 το πήγα πλαίσιο σήμερα το πρωί κ με πήραν το μεσημέρι τηλ. κ μου είπαν ότι το σοκετ μέσα ήταν γεμάτο με πάστα το ίδιο και ο επεξεργαστής από κάτω...εγώ όμως δεν έβαλα υπερβολική δόση έβαλα λίγο στο κέντρο.....
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Παλικαρε εβαλες παστα πριν τοποθετήσεις τον επεξεργαστη; Έτσι το εκλαμβανω αυτό που ειπαν!
kogos Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αν είχες τοποθετήσει έτσι την πάστα, είναι θαύμα που δεν κάηκε... Παίξε lotto
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Άμα δεν πάθεις δε θα μάθεις. Τουλάχιστον την έσωσες τη μητρικη τι σου ειπαν;
aOUaS88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Tελικα τι εγινε ρε μαγκες?? Μας βγηκε ξανθος το παιδι κ εβαζε παστες μεσα στο σοκετ???
GeorgeSmirlis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ένα βιντεάκι τουλάχιστον να έβλεπε πως συναρμολογουμε υπολογιστές. Τίποτε παραπάνω. Αν τα καθαρίσει όλα με κάνα brake cleaner πιστεύω θα είναι καλά, αλλά όχι τέλεια μιας και το συγκεκριμένο κάνει ζημιά σε πλαστικά. 1
bill987 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Τι θέλετε να πείτε? Δεν μπαίνει έτσι η πάστα??? Τι έγινε τελικά φίλε μου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα