rafinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τις micro sd κλάσης A1 ή Α2 που είναι κατάλληλες για επέκταση του εσωτερικού χώρου του android για να τρέχουν εφαρμογές; Αν ναι ποιες είναι οι εντυπώσεις; Ποια micro sd θα προτείνατε για αυτό τον σκοπό;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τις micro sd κλάσης A1 ή Α2 που είναι κατάλληλες για επέκταση του εσωτερικού χώρου του android για να τρέχουν εφαρμογές; Αν ναι ποιες είναι οι εντυπώσεις; Ποια micro sd θα προτείνατε για αυτό τον σκοπό; Βλακειες τις θεωρώ. Οποιαδήποτε U1 είναι μια χαρά (class10 δηλαδή)
rafinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποια; Με ενδιαφέρει το performance. Γιατί αν είναι μεγάλη η καθυστέρηση τότε δεν αξίζει.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δεν έχουν διαφορά, μόνο U1 και U3 χρησιμοποιώ σε κάμερες, βιντεοκάμερες και κινητά. Δεν έχω παρατηρήσει την παραμικρή καθυστέρηση. Πραγματικά τις θεωρώ καθαρά marketing
saruman123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Η καθε sd κάνει κάποια πράγματα . Άλλη στη ταχύτητα άλλη για παιχνίδια και ουτο κάθε ξεις. Εσύ πρέπει να βρεις αυτή που θες . http://allaboutwindows.gr/2015/11/%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-microsd-%CE%BA%CE%AC%CF%81/
rafinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Παιδιά, ευχαριστώ για το χρόνο σας, αλλά δεν μου απαντάτε. Το ότι δεν έχει κάποια σχέση αν θα είναι U1 ή Α1 χωρίς να το έχετε δοκιμάσει ή να μου στείλετε άρθρο από κάποιο τεχνολογικό blog που θα μου προτείνει τι πρέπει να προσέξω δεν είναι η απάντηση που ζητάω. Το λέω ξεκάθαρα, έχει χρησιμοποιήσει κάποιος οποιαδήποτε micro SD για επέκταση του εσωτερικού χώρου (όχι για φωτογραφίες και βίντεο), αλλά για εφαρμογές με τη δυνατότητα που προσφέρει το Android από την έκδοση 6 και μετά;
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Πρεπει να δεις benchmark συγκεκριμενων καρτων για να δεις τις πραγματικες ταχυτητες και οχι τις ονομαστικες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα