geo29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 καλήμερα έχω ένα παλιό τροφοδοτικό και θέλω να το κάνω εξωτερικό 12ν για να τρέξω έναν ενισχυτή το πρόβλημα ξεκινάει απ τ ότι έκοψα τα καλώδια απ το 20pin φισάκι χωρίς να ελέγξω τα καλώδια κι όταν πήγα να το γεφυρώσω δεν βρήκα πράσινο καλώδιο και στην θέση που είναι το πράσινο έχει μαύρο ποιο καλώδιο να γεφυρώσω? δεν έχω πολύμετρο να τα μετρήσω δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος αλλά είναι το πλησιέστερο που βρήκα ευχαριστώ
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καταρχάς χωρίς πολύμετρο, δουλειά δεν γίνεται. Δεν θα μπορέσεις κάν να μετρήσεις τα ρεύματα που βγάζει. Ποιο είναι; Για να έχει μόνο 20πινο, πρέπει να είναι αρκετά παλιό.
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δοκίμασε ένα ένα τα μαύρα μεταξύ τους. Με κάποιον συνδιασμό θα ανοίξει. Σε αυτό συνεπώς βάζεις ένα διακοπτάκι. Βάλε και ένα φανάκι στα 5V να έχει oad η 5άρα γραμμή, γιατί αλλιώς ρισκάρεις ripple.
geo29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καταρχάς χωρίς πολύμετρο, δουλειά δεν γίνεται. Δεν θα μπορέσεις κάν να μετρήσεις τα ρεύματα που βγάζει. Ποιο είναι; Για να έχει μόνο 20πινο, πρέπει να είναι αρκετά παλιό. ναι είναι πολύ παλιό είναι από ένα dell κοντά στο 2000 αυτό είναι .... είπα μπας και κάνω δουλειά σήμερα....
Fubar.gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αυτό είναι απο υπερβολικά παλιό τροφοδοτικό της εποχής των πρώτων Pentium. Το power on είναι το γκρί καλώδιο στη γωνία. Αυτό θα ενώσεις με το μαύρο. 3
geo29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αυτό είναι απο υπερβολικά παλιό τροφοδοτικό της εποχής των πρώτων Pentium. Το power on είναι το γκρί καλώδιο στη γωνία. Αυτό θα ενώσεις με το μαύρο. αυτό είναι σ ευχαριστώ πολύ
geo29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 τα σημερινά μας κατορθώματα με την βοήθειά σας αν και λείπουν καμιά 30αρι αμπέρ καλά παίζει
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ωραίος, αλλά πρόσεχε μην το ζορισεις πολύ το τροφοδοτικό και το πάρεις στο χέρι. Δώσε και τα ηχεία σε κουτιά και είσαι μια χαρά.
geo29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ωραίος, αλλά πρόσεχε μην το ζορισεις πολύ το τροφοδοτικό και το πάρεις στο χέρι. Δώσε και τα ηχεία σε κουτιά και είσαι μια χαρά. η επόμενη κατασκευή είναι κουτί..... αν το ζορίσω λίγο πέφτει το τροφοδοτικό θέλει κι άλλο ρεύμα αλλά και στο 50% ακούγετε μια χαρά και απ το κινητό και από pc αν βρω κανέναν οικονομικό μετασχηματιστή να δίνει 40α θα είναι τέλειο....
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 η επόμενη κατασκευή είναι κουτί..... αν το ζορίσω λίγο πέφτει το τροφοδοτικό θέλει κι άλλο ρεύμα αλλά και στο 50% ακούγετε μια χαρά και απ το κινητό και από pc αν βρω κανέναν οικονομικό μετασχηματιστή να δίνει 40α θα είναι τέλειο.... Μπαταρια αυτοκινήτου, και έναν φορτιστή. Το πιο απλό, αλλά κοστίζει
geo29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μπαταρια αυτοκινήτου, και έναν φορτιστή. Το πιο απλό, αλλά κοστίζει μπαταρία λίγο που διάβασα θέλει σιλικόνης όποτε πάμε στα 200 + η άλλη λύση είναι να βγουν 2 δάγκανες μπαταρίας να το συνδέω με το αυτοκίνητο αλλά δεν ξερό αν μπορώ να έχω διπλή παροχή και το τροφοδοτικό και αυτοκίνητο ανάλογα της ανάγκες να το δουλεύω....
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 μπαταρία λίγο που διάβασα θέλει σιλικόνης όποτε πάμε στα 200 + η άλλη λύση είναι να βγουν 2 δάγκανες μπαταρίας να το συνδέω με το αυτοκίνητο αλλά δεν ξερό αν μπορώ να έχω διπλή παροχή και το τροφοδοτικό και αυτοκίνητο ανάλογα της ανάγκες να το δουλεύω.... Μπορείς να βάλεις 2ο τροφοδοτικό ή ένα του 30άρικου που βγάζει 400-500watt στην 12άρα, απο τις αγγελίες. 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Σωστός. Εγώ έχω ένα tuvlox για τέτοιες δουλειες 350w (πραγματικά)
Haldol Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 αν βρω κανέναν οικονομικό μετασχηματιστή να δίνει 40α θα είναι τέλειο.... Οικονομικό μετασχηματιστή 500VA (12V x 40A) βρίσκεις μόνο κλέβοντάς τον. Χώρια που για ν' ανορθώσεις αυτά τα 40Α θέλεις μια γέφυρα σαν του Ρίου - Αντιρίου. Μείνει στα ATX τροφοδοτικά καλύτερα... 1
geo29 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 παιδιά επανέρχομαι κι έχω το εξής πρόβλημα..... έβγαλα από έναν παλιό σερβερ το τροφοδοτικό.... πριν κόψω τα καλώδια το δοκίμασα και βραχυκύκλωσα το πράσινο με το μαύρο και δούλευε κανονικά.... το σύνδεσα και στον ενισχυτή κι όλα καλά κόβω τα καλώδια ενώνω όλα τα κίτρινα και 4 μαύρα τα συνδέω στον ενισχυτή βραχυκυκλώνω το πράσινο και το μαύρο και του δίνω ρεύμα.... δουλεύει για ένα δεύτερο και κλείνει.... τι μπορεί να έγινε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα