SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Απο την corsair μου ειπαν οτι δεν εχουν πρόβλημα να το αλλάξουν αλλα πρέπει να τους στείλω αυτο πίσω πρώτα ( κρατώντας τα χρήματα απο την κάρτα μου για εγγύηση ) και μετα να του στείλω το αλλο πίσω. Επειδή ομως μέχρι να πάρει ολλανδία μεχρι να έρθει το καινούργιο κτλπ + τα έξοδα κτλπ θα μείνω χωρίς υπολογιστή θα μιλήσω με το πλαίσιο πρώτα που ελπίζω για πρώτη φορά στα χρονικά να μου το αλλάξουν άμεσα Το βζζζ αρχίζει και γίνεται πιο συχνό και μεγαλύτερη διάρκεια , τώρα για 3 λεπτά εκανε βζζζ και σταμάτησε και μετα απο λίγο παλι Υ.Γ : Κόλλησε τώρα δεν σταματάε καθόλου ...
panos0100 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 βγαλτο όπως ειναι μπορεί να καεί πηγενε το πίσω στο πλαίσιο αύριο δεύτερα, και επέμενε να στο αλλάξουν με ένα ιδιο ή καλύτερο, οπως λεει και ο νόμος, αν οχι πιστωτικό μετά ανοιχτά είναι και σημερα με το ρευμα δεν παίζουμε και δεν ξερουμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό
life is music Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Απο την corsair μου ειπαν οτι δεν εχουν πρόβλημα να το αλλάξουν αλλα πρέπει να τους στείλω αυτο πίσω πρώτα ( κρατώντας τα χρήματα απο την κάρτα μου για εγγύηση ) και μετα να του στείλω το αλλο πίσω. Επειδή ομως μέχρι να πάρει ολλανδία μεχρι να έρθει το καινούργιο κτλπ + τα έξοδα κτλπ θα μείνω χωρίς υπολογιστή θα μιλήσω με το πλαίσιο πρώτα που ελπίζω για πρώτη φορά στα χρονικά να μου το αλλάξουν άμεσα Το βζζζ αρχίζει και γίνεται πιο συχνό και μεγαλύτερη διάρκεια , τώρα για 3 λεπτά εκανε βζζζ και σταμάτησε και μετα απο λίγο παλι Υ.Γ : Κόλλησε τώρα δεν σταματάε καθόλου ... και ουτε να δεχτεις να σ δωσουν καποιο κατωτερο μονο και μονο γ να σε ξεπεταξουν και να σ πουν μετα ολα καλα .....θα ζητισεις να σ δωσουν αλλο στην τιμη εκείνου π ειχες αγορασει γτ αν δεν το κανουν αυτο μετα θα φανε κράξιμο!
kogos Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Έχουμε κανένα νέο σχετικά? Έχω περιέργεια να δω πως συμπεριφέρθηκε το πλαίσιο
SPANK Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Όχι ακομα δεν το έχω πάει γιατι πρέπει να το πάω το πρωί αν ειναι νωρίς να του κάνουν εναν έλεγχο και το πάρω το μεσημέρι μεχρι να γυρίσω απο την δουλειά γιατι μετα δεν θα εχω μηχάνημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα