Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την corsair μου ειπαν οτι δεν εχουν πρόβλημα να το αλλάξουν αλλα πρέπει να τους στείλω αυτο πίσω πρώτα ( κρατώντας τα χρήματα απο την κάρτα μου για εγγύηση ) και μετα να του στείλω το αλλο πίσω. Επειδή ομως μέχρι να πάρει ολλανδία μεχρι να έρθει το καινούργιο κτλπ + τα έξοδα κτλπ θα μείνω χωρίς υπολογιστή θα μιλήσω με το πλαίσιο πρώτα που ελπίζω για πρώτη φορά στα χρονικά να μου το αλλάξουν άμεσα

Το βζζζ αρχίζει και γίνεται πιο συχνό και μεγαλύτερη διάρκεια , τώρα για 3 λεπτά εκανε βζζζ και σταμάτησε και μετα απο λίγο παλι

Υ.Γ : Κόλλησε τώρα δεν σταματάε καθόλου ...

Δημοσ.

βγαλτο όπως ειναι μπορεί να καεί πηγενε το  πίσω στο πλαίσιο αύριο δεύτερα, και επέμενε να στο αλλάξουν με ένα ιδιο ή καλύτερο, οπως λεει και ο νόμος, αν οχι πιστωτικό μετά  ανοιχτά είναι και σημερα με το ρευμα δεν παίζουμε και δεν ξερουμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό

Δημοσ.

Απο την corsair μου ειπαν οτι δεν εχουν πρόβλημα να το αλλάξουν αλλα πρέπει να τους στείλω αυτο πίσω πρώτα ( κρατώντας τα χρήματα απο την κάρτα μου για εγγύηση ) και μετα να του στείλω το αλλο πίσω. Επειδή ομως μέχρι να πάρει ολλανδία μεχρι να έρθει το καινούργιο κτλπ + τα έξοδα κτλπ θα μείνω χωρίς υπολογιστή θα μιλήσω με το πλαίσιο πρώτα που ελπίζω για πρώτη φορά στα χρονικά να μου το αλλάξουν άμεσα

Το βζζζ αρχίζει και γίνεται πιο συχνό και μεγαλύτερη διάρκεια , τώρα για 3 λεπτά εκανε βζζζ και σταμάτησε και μετα απο λίγο παλι

Υ.Γ : Κόλλησε τώρα δεν σταματάε καθόλου ...

και ουτε να δεχτεις να σ δωσουν καποιο κατωτερο μονο και μονο γ να σε ξεπεταξουν και να σ πουν μετα ολα καλα .....θα ζητισεις να σ δωσουν αλλο στην τιμη εκείνου π ειχες αγορασει  γτ αν δεν το κανουν αυτο μετα θα φανε κράξιμο!

Δημοσ.

Όχι ακομα δεν το έχω πάει γιατι πρέπει να το πάω το πρωί αν ειναι νωρίς να του κάνουν εναν έλεγχο και το πάρω το μεσημέρι μεχρι να γυρίσω απο την δουλειά γιατι μετα δεν θα εχω μηχάνημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...