eskimoos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Γεια σε ολους, θα με ενδιεφερε να αγορασω το oneplus. Βλεπω πως οσον αφορα την τιμή η καλυτερη επιλογη ειναι μεσα απο το site της, oneplus.net.Εχει αγορασει καποιος απο εκει? Δεν με απασχολει η ασφαλεια καθως δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα, αλλα απο που θα το στειλουν. ΤΟ στελνουν μεσω καποιας χωρας απο ευρωπαικη ενωση η απο καπου αλλου? και το λεω αυτο γιατι δεν θελω να υπαρχει πιθανοτητα να περασει απο τελωνειο. ευχαριστω
koystado Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέσω Ευρώπης το στέλνουν δεν υπάρχει θέμα με τελωνείο
stsamp Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Όλοι λένε πολύ καλό τηλέφωνο και μάλλον για να το λένε θα έχουν δίκιο, αν όμως σε ενδιαφέρουν οι ΟΤΑ αναβαθμίσεις σκέψου το λίγο. Έχω το ΙΙ χρόνο και.. Ακόμα καμία αναβάθμιση σε nougat, παραμένει η 6.0.1 και άγνωστο πότε και αν θα έρθει. Αποστολή από το HTC Desire 10 pro με τη χρήση Insomnia App
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ts ποιο one plus θέλεις να πάρεις; Ποιο κινητό έχεις τώρα;
eskimoos Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 δεν με ενδιαφερει οτι αργει να κανει αναβαθμισεις Όλοι λένε πολύ καλό τηλέφωνο και μάλλον για να το λένε θα έχουν δίκιο, αν όμως σε ενδιαφέρουν οι ΟΤΑ αναβαθμίσεις σκέψου το λίγο. Έχω το ΙΙ χρόνο και.. Ακόμα καμία αναβάθμιση σε nougat, παραμένει η 6.0.1 και άγνωστο πότε και αν θα έρθει.Αποστολή από το HTC Desire 10 pro με τη χρήση Insomnia App Δεν με ενδιαφερουν τοσο οι αναβαθμισεις, οσο το ιδιο το τηλεφωνο. Μέσω Ευρώπης το στέλνουν δεν υπάρχει θέμα με τελωνείο ευχαριστω Ts ποιο one plus θέλεις να πάρεις; Ποιο κινητό έχεις τώρα; Τωρα εχω ενα sony ericson walkman. Ειχα πριν ενα moto e αλλα εχει σπασει.Ελεγα να δωσω κανα 600αρι φετος για καποιο καλο κινητο και μαλον θα παω προς το Oneplus 5. Λενε θα βγει μεσα σε κανα διμηνο.Τα s8 και g6 δεν μου λενε κατι φετος, δεν θα εδινα τοσα χρηματα για ενα κινητο με περσινα τεχνικα χαρακτηριστικα και ενα αλλο που λογω του ui του τρωει κοληματα. Τωρα αν δω οτι το 5 δεν θα ειναι τοσο καλο θα παω για το 3τ η το s7 αναλογα την τιμη τους τοτε.
stelios18120 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Γιατί να περιμένεις τόσο καιρό; Πάρε το one plus 3t Και πιο φθηνά θα σου έρθει,και πιο άμεσα θα έχεις ένα δυνατό κινητό.
eskimoos Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Γιατί να περιμένεις τόσο καιρό; Πάρε το one plus 3t Και πιο φθηνά θα σου έρθει,και πιο άμεσα θα έχεις ένα δυνατό κινητό. δεν με πειραζει, 2 μηνες δεν ειναι πολυς καιρος, απο οσα λενε διαροες θα εχει καποια ωραια χαρακτηεριστικα σε σχεση με το 3τ. επισης θα ειναι πιο future proof καθως δεν εχω σκοπο να το αλλαξω (οτι και αν παρω) για τουλαχιστον 4 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα