Pantelismor Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Το internet recovery θέλει internet wifi χωρίς password. Αφού έχεις Mac γιατί δεν φτιάχνεις ένα bootable USB με macOS Sierra ? Θα κανείς την ίδια δουλειά και γρηγορότερα που θα έκανες με το internet recovery. Μπουταρεις με τον ίδιο τρόπο με το Linux USB (alt) και κανείς install το macOS . Τι πιο απλό? Σκεφτηκα να δοκιμασω το internet recovery εως οτου κατεβασω το macOS sierra. Θα το κανω οπως λες. Το θεμα ειναι oτι σημερα παταω το Alt μολις ακουω τον ηχο στο mac, αλλα δεν μου ανοιγει το μενου που διαλεγω να κανω boot απο το στικακι ? Τι κανω λαθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Σκεφτηκα να δοκιμασω το internet recovery εως οτου κατεβασω το macOS sierra. Θα το κανω οπως λες. Το θεμα ειναι oτι σημερα παταω το Alt μολις ακουω τον ηχο στο mac, αλλα δεν μου ανοιγει το μενου που διαλεγω να κανω boot απο το στικακι ? Τι κανω λαθος ? Δοκίμασε με ένα ενσύρματο πληκτρολόγιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τη βοηθεια... Τελικα βεβαια αποφασισα να το παω σε μαγαζι για να βγαλω και το μυγακι... να σαι καλα και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα