Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα.... εχω ενα πολυ παλιο λαπτοπ στο οποιο ειχα αλλαξει το cd rom διοτι δε λειτουργουσε...

επειδη χρειαζομαι ενα εξωτερικο cd rom, αξιζει το κοπο να το βγαλω απο κει μεσα, να παρω ενα κουτακι με καλωδια και το εσωτερικο cd rom τελικα να το τροποποιησω σε εξωτερικο;;;;;;

με ειπαν πως αυτα τα κουτακια ειναι γενικα φθηνα... τι γνωμη εχετε;;;;; που τα βρισκω αυτα;;; 

σας ευχαριστω πολυ!!!!!! 

Δημοσ.

Αν το παλιο ειναι σκέτο cd και οχι dvd, εγω σου λεω οτι δεν αξίζει εκτος πολύ ειδικών περιπτώσεων.

Δεν ξερω που θα το βρεις Ελλάδα.

Απο internet δες ebay/amazon και οριστε links για να δεις περιγραφες και να βρεις αυτο που θες απο χωρα που θες

http://www.ebay.com/bhp/external-dvd-drive-enclosure

Κόστος το πολύ 10 δολλάρια

Να προσέξεις το ύψος (9 ή 13 mm)

Να προσέξεις τη σύνδεση (sata/ide/pata)

Δημοσ.

To καλυτερο ειναι να παρεις ενα γενικο sata to usb converter με εξωτερικη τροφοδοσια, σαν αυτα

http://www.skroutz.gr/s/9302785/Powertech-USB-A-2-0-to-IDE-SATA-CAB-U049.html?from=catspan

Και ενα εσωτερικο sata dvd.

Ο ανταπτορας θα σου ειναι γενικα χρησιμος και για εσωτερικους δισκους desktop και laptop αμα θες να τους συνδεσεις ως εξωτερικους

Δημοσ.

νομιζα οτι εχει μονο με συνδεση usb κ οχι ρευμα.... ναι αλλα ετσι θα ειναι γυμνο, μεταλλικο ετσι;;; 

δε θα φαινεται σαν κουτακι

Δημοσ.

To θες για μονιμα πανω η για να κανεις τη δουλεια σου?

Ναι απο εμφανιση δε λεει πολλα.

Μπορεις βεβαια να αγορασεις και εξωτερικο dvd για usb που δεν θελει τροφοδοσια.

Ειχα αγορασει και τετοιο γιατι πλεον δεν θελω να εχω εσωτερικο dvd. Μετα απο λιγο μου χαλασε. Γυρω στα 25 ευρω πρεπει να κανουν.

Αν με τα ιδια λεφτα μπορω να εχω κατι πιο ευελικτο και αξιοπιστο αλλα λιγοτερο φορητο, το προτιμω

Δημοσ.

νομιζα οτι εχει μονο με συνδεση usb κ οχι ρευμα.... ναι αλλα ετσι θα ειναι γυμνο, μεταλλικο ετσι;;; 

δε θα φαινεται σαν κουτακι

με βαση την περιγραφη External DVD Drive Enclosure μπορεις να βρεις με ή χωρις ρευμα, σε διαφορες διαστασεις και σε λογικη τιμή

απλα θελει ψαξιμο τι θες εσυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...