News Editors insomnia.gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 News Editors Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Γνωρίζουμε ήδη όλα από τα χαρακτηριστικά του Power 2 της Ulefone όμως η κινεζική εταιρεία θέλει να κάνει σαφές ότι ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων που ενσωματώνει η συσκευή είναι ένας από τους καλύτερους που μπορούμε να βρούμε σε smartphone. Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, η Ulefone προχώρησε σε μια αναλυτική δοκιμή την οποία έχει αναρτήσει και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, όπου πραγματοποιεί 100 συνεχείς προσπάθειες αναγνώρισης του δακτυλικού αποτυπώματος. Σύμφωνα με την εταιρεία, η όλη διαδικασία είναι επιτυχημένη και τις 100 φορές και μάλιστα σε πολύ γρήγορο χρόνο. Αν και ο αναγνώστης δεν βρίσκεται ενσωματωμένος με το κεντρικό home πλήκτρο, εντούτοις η υλοποίηση της Ulefone δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού του έτσι ώστε διαφορετικό δακτυλικό αποτύπωμα να αντιστοιχεί σε διαφορετική ενέργεια. Μερικές από αυτές είναι το άνοιγμα εφαρμογής που θα έχει επιλέξει από πριν ο χρήστης αλλά και να αναλαμβάνει τη λήψη φωτογραφιών, την επιστροφή στην προηγούμενη οθόνη κ.α https://www.youtube.com/watch?v=XUqr-bVYjJ8 Το Ulefone Power 2 είναι ήδη διαθέσιμο στα ηλεκτρονικά καταστήματα με τιμή €155 μέχρι τις 10 Μαίου. Ενσωματώνει οθόνη 5,5 ιντσών με Full HD ανάλυση, 4GB μνήμη, 64GB αποθηκευτικού χώρου, 13MP κύρια κάμερα, αλλά και τεράστια μπαταρία 6.050mAh. Site: Ulefone Power 2
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Και στο Iphone ο αισθητήρας είναι 100% επιτυχής τους 3 μήνες που το έχω, τόσο περίεργο είναι? 2
turbat0s Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Ατυχής προσπάθεια διαφήμισης της ulefon. Πλασάρει σαν επίτευγμα κάτι, που έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί. 5
isay Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ατυχής προσπάθεια διαφήμισης της ulefon. Πλασάρει σαν επίτευγμα κάτι, που έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί. το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν. Σαν να αγοράζω πλυντήριο και να μου λεει η εταιρεία οτι κοιτα πλύναμε ρουχα 100 φορες. Ναι ρε στοκο, για πλύσιμο ρουχων το θελω, οχι να μου φτιάχνει ομελέτες. 4
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ο υπευθυνος που ειπε ναι καλη ιδεα ας το κανουμε και ας το ανεβασουμε στο Utube...Κανεις αλλος δεν το εχει κανει,ΧΑ τους πιασαμε αδιαβαστους.... απορω πραγματικα!
qwerty99 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 ... η υλοποίηση της Ulefone δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού του έτσι ώστε διαφορετικό δακτυλικό αποτύπωμα να αντιστοιχεί σε διαφορετική ενέργεια. Αυτο είναι πολύ καλή ιδέα ! Γλιτώνεις clicks. Συν και το ότι μπορεί να εξελιχθεί να έχεις και διαφορετικούς πιθανούς accounts για χρήστες στο ίδιο τηλέφωνο με διαφορετικά permissions.
Hlapatsas Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δίχως να κατέχω κινητό με πλήκτρο ἀφῆς, ὑποθέτω ὁ,τι ὑπάρχει κάποιο ποστοστό ἀστοχίας ἀναγνώρισης ὅσον ἀφορᾶ στόν ἀναγνώστη δαχτυλικῶν ἀποτυπομάτων πού ἐνσωματώνουν οἱ συσκευές.
sta2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δίχως να κατέχω κινητό με πλήκτρο ἀφῆς, ὑποθέτω ὁ,τι ὑπάρχει κάποιο ποστοστό ἀστοχίας ἀναγνώρισης ὅσον ἀφορᾶ στόν ἀναγνώστη δαχτυλικῶν ἀποτυπομάτων πού ἐνσωματώνουν οἱ συσκευές. Ότι*
giannis2156 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 εγω εχω παρει 4 pepsi p1s κι ἀναγνώστη δαχτυλικῶν ἀποτυπομάτων τ εχω βαλει κοντρα με iphone 6 και δεν ειδα διαφορα 100 ευρω κινητο μου ηρθε s7 samsung μπορω να πω καλυτερο s7 κι μετα pepsi καμια διαφορα
Haldol Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Και στο Iphone ο αισθητήρας είναι 100% επιτυχής τους 3 μήνες που το έχω, τόσο περίεργο είναι? Εμένα μου λες... που 1 στις 3 φορές που πάω να ξεκλειδώσω με αποτύπωμα μου μπαίνουν ιδέες να κάνω το κινητό ρουκέτα; Δε ξέρω τι έκαναν στα iPhone 6S / 7 αλλά στο iPhone 6 η αποτελεσματικότητά του είναι για κλάμματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις