Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθώ να κάνω χρήση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού στο PC μου. (κι αν τα καταφέρω σε μερικά ακόμα).

το είχα δοκιμάσει και παλαιότερα αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν ευχάριστα. όπως και τώρα βέβαια

έχω ένα netfaster iad2, υπολογιστή με μητρική Msi p965 Platinum

και χρησιμοποιώ την android εφαρμογή WakeOnLan.

όταν λοιπόν είναι το Pc και το κινητό συνδεδεμένα στο δίκτυο, το Pc ανοίγει κανονικά.

χρησιμοποιώ ddns, κάνω forward στο router ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ εκτός δικτύου.

..

δοκιμάζω αρκετές φορές με τα δεδομένα του κινητού, δουλεύει κανονικά.

περνάει καμιά ώρα, δε δουλεύει, συνδέομαι στο ίδιο δίκτυο, δουλεύει.

αυτό μου έκανε και παλαιότερα με αρκετές εφαρμογές που είχα δοκιμάσει.

ενώ μπορεί να δούλευε 4-5 φορές στη σειρά, όταν δοκίμαζα μετά από κάποια ώρα δε δούλευε.

τι διάολο γίνεται; 

υπάρχει κανένας αξιόπιστος τρόπος για wake on lan;

Δημοσ.

έχω κάνει μερικές δοκιμές και τοπικά δουλεύει. εξωτερικά όχι.

το θέμα είναι ότι όποτε θυμάται δουλεύει εξωτερικά. άρα δεν έχουμε θέμα με ddns

Δημοσ.

Καλημέρα. 

Πρέπει να πάρεις ενα router που να έχει την δυνατότητα για MAC IP BINDING.Αυτό που έχεις σίγουρα δεν έχει. Τι είναι αυτό τώρα...

Αυτό το χαρακτηριστικό συνδέει την mac adreess της κάρτας δικτύου σου (PC) με την σταθερή IP που πρέπει να έχεις στο PC σου, και το κυριότερο δεν χάνει την ρύθμιση ποτέ άπo το router ακόμα και να το κλείσεις και να το ανοίξεις μετά από μια μέρα. Τα router που δεν έχουν αυτό το χαρακτηριστικο δεν μπορούν να δουλέψουν wake on wan . Στα λέω λίγο "μπακαλίστικα" για να το καταλάβεις περίπου. Ψαχνόμουν πολύ καιρό , είχα το ίδιο πρόβλημα.....πήρα αυτό το Link.png Site: ROUTER και ησυχασα!!!

Δημοσ.

Εναλλακτικά σε σχέση με αυτά που πολύ σωστά λέει ο MaXsto, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εντολή arp, μέσω της εντολής telnet, αρκεί να το υποστηρίζει ο router σου.

Μια πιο φθηνή αλλά δοκιμασμένη από εμένα λύση για wakeonlan, είναι ο router http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8960n-300n-wireless-n-adsl2-router-over-pstn-p-PER.612412 με το μειονέκτημα ότι, αν κοπεί το ρεύμα ή κλείσεις το router χάνει το binding.

Εκείνο που θα ήθελα να ρωτήσω τον MaXsto, αν ο router που προτείνει, στην περίπτωση διακοπής του ρεύματος ή τον ανοίγω-κλείσεις, χάνεται ο arp table ή όχι.

Δημοσ.

.

Εκείνο που θα ήθελα να ρωτήσω τον MaXsto, αν ο router που προτείνει, στην περίπτωση διακοπής του ρεύματος ή τον ανοίγω-κλείσεις, χάνεται ο arp table ή όχι.

Οχι δεν χανετε τίποτα , ακόμα και μερες να το εχεις κλειστό!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...