Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.θελω αν γινεται να κλειδωσω εναν δισκο με την λογικη δινω ενα δισκο με υλικο οτιδηποτε ειναι αυτο και να μην μπορει ο αλλος να το αντιγραψει .λογικα δεν γινεται αλλα ειπα να ρωτησω .η αν γινεται μονο σε συγκεκριμενο τυπο αρχειων η οτι αλλο μπορει να βοηθησει.

2.εχω ενα στικακι και ξαφνικα κολλησε .μπορω να διαβασω και ισως να κανω αντιγραφη απο αυτο μερικα οχι ολα τα αρχεια αλλα δεν μπορω να το κανω φορματ να διαγραψω η να προσθεσω τιποτα πλεον.εκανα ολες τις δοκιμες μεσω cmd αλλα τιποτα το βλεπει κανονικα read and write αλλα λεει write protected.

εχω εγγυηση αλλα λογω αρχειων (επαγγελματικα) δεν μπορω να το δωσω ετσι για αντικατασταση καμια ιδεα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορείς να κλειδώσεις δίσκο με κρυπτογράφηση. Σε Windows Ultimate 7 ή pro σε 8.0, 8.1 και 10 υπάρχει το BitLocker.

Δημοσ.

ναι αλλα ετσι δεν τον βλεπει καν ο αλλος.το περιεχομενο. το θεμα ειναι να τον παρεις εσυ να δεις καποια αρχεια αλλα να μην μπορεις να τα αντιγραψεις .η γινεται και αυτο ?σαν επιλογη?

Δημοσ.

2.εχω ενα στικακι και ξαφνικα κολλησε .μπορω να διαβασω και ισως να κανω αντιγραφη απο αυτο μερικα οχι ολα τα αρχεια αλλα δεν μπορω να το κανω φορματ να διαγραψω η να προσθεσω τιποτα πλεον.εκανα ολες τις δοκιμες μεσω cmd αλλα τιποτα το βλεπει κανονικα read and write αλλα λεει write protected.

εχω εγγυηση αλλα λογω αρχειων (επαγγελματικα) δεν μπορω να το δωσω ετσι για αντικατασταση καμια ιδεα?

Αν πέρασε σε κατάσταση read only δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Ούτε να το δώσεις πίσω με επαγγελματικά αρχεία, βέβαια. Πόσο σου είχε στοιχίσει η αγορά του; Αν ήταν κάτι φτηνό, δεν τίθεται ζήτημα.

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα κοστους απο eshop corsair slide 64gb 29 ευρω σε τρελη κυριακη .

αλλα για το γαμωτο ειναι λογικα θα το πεταξω απλα τα πραγματα.

ευχασριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...