Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,αγορασα σημερα την gtx 1050 ti αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την οθονη. Ενω με τη προηγουμενη καρτα δουλευε στα 1920χ1080 τωρα ειναι στα 1360Χ768, τι μπορει να φταιει? Οταν το βαζω 1920χ1080 η εικονα ειναι χαλια.

Δημοσ.

Tο δοκιμασα αλλα και παλι τιποτα.. Δεν ειναι μονο οτι τα γραμματα δεν φαινονται καλα αλλα σε αυτη την αναλυση δεν βλεπω καν την εναρξη και γενικα δεν μπορω να τη ρυθμισω.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ,ειχες δικιο, στις ρυθμισεις της οθονης ειχε μια επιλογη ΄΄λογος διαστασεων΄΄ και εβαλα just scan, οι διαστασεις εφτιαξαν απλα κατι δεν μου παει καλα με τα γραμματα,φαινονται ακομα καπως περιεργα.

Δημοσ.

to pc δινει 1080 αλλα η τηλεοραση δινει και αυτη ή το μετατρεπει σε 1360χ768?το ξερω γιατι συνδεω ενα λαπτοπ και πρεπει να το ρυθμισω και στα 2.και νομιζω γινεται μεσα απο τα windows

Δημοσ.

H τηλεοραση εδινε 1080 απλα η οθονη του υπολογιστη δεν προσαρμοζοταν,με τη ρυθμιση που μου ειπε ο kataramenos εφτιαξε απλα τωρα τα γραμματα ειναι λιγο περιεργα και με ζαλιζουν, έβαλα και hz στα 50 που απο οτι ειδα δουλευει η τηλεοραση αλλα τιποτα,το ψαχνω μεσα απο τις ρυθμισεις μηπως το πετυχω στην τυχη.

Tωρα ειδα στις ρυθμισεις οτι εχει και μια επιλογη ''διαμορφωση pc'' αλλα δεν μπορω να την αλλαξω

Δημοσ.

Kαλημερα,ακομα δεν εχω βρει ακρη,υπαρχει περιπτωση να φταιει η καρτα γραφικων?(μολις την αγορασα) Πραγματικα με κουραζει απιστευτα και τα ματια μ στο 10λεπτο αρχιζουν και με ενοχλουν,με τη προηγουμενη π ηταν μια hd6570 δεν ειχα αυτο το προβλημα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...