MikeMenos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, πρώτη φορά συναρμολογω pc (το παλιό μου ήταν ετοιμο) και αφού έψαξα κι από δω οδηγίες καθώς και από youtube, παρολαυτα δεν ανάβει. Να πω πως συνέδεσα 24πινο και 8 πινο, fans στις σωστές θέσεις κι απ τα front panel καλώδια το κουτί μου (Cosmos S) βλέπω μόνο το power switch και hdd led. Λέτε να μην ανάβει επειδή δεν έχω συνδέσει τα power led και reset switch? (αυτό παίζει να μην το έχει καν Γιατί δεν υπαρχει reset button). Σκέφτομαι πως αυτό πρέπει να είναι διότι ανάβει με αφής που φωτίζει αν έχει ρευμα, ακόμα και κλειστό το pc. Δε θυμάμαι πως ήταν κουμπωμενα στο άλλο σύστημα καθώς δούλευε κανονικα. Τα κοίταξα καλά τα front panel καλώδια και δεν βρισκω αυτα τα δύο που σας είπα. Επίσης απ' το τροφοτικο μου που είναι semi modular, φεύγουν μόνο το 24πινο και το 8πινο, κάρτα γραφικών δε θα βάλω ακόμα θα πορευτω με τα ενσωματωμένα του G4600 αρα δε φεύγει κάτι άλλο απ το τροφοδοτικό πέρα απ τον ssd που χω συνδέσει.
petran91 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Ξαναδες πιο προσεκτικά τις συνδέσεις που έκανες με τα πινακια και τα καλώδια ποτ φεύγουν από το switch του κουτιού. Αν δεν εντοπίζεις λάθος σε αυτό, μπορείς να βραχυκυκλωσεις με ένα κατσαβιδακι τα 2 πινακια που υποτίθεται πάνω σε αυτά μπαίνει το καλωδιακι του power switch. Αν με αυτόν τον τρόπο ανάψει τότε δεν έχεις συνδέσει καλά τα πινακια
MikeMenos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Τα 2 καλωδιακια (Power switch και hdd led) τα έχω συνδέσει σίγουρα σωστά γιατί κοίταξα το manual της motherboard. Το θέμα είναι ότι δε βρισκω το power led, έχω κοιτάξει 10 φορές. Έχει κι ένα άλλο κίτρινο με τρία πινακια που δεν λέει κάτι πάνω και δεν είναι σαν τα άλλα δύο, εννοώ έχει 'δοντακια', όχι σαν τα άλλα που κουμπωνουν. Κατι μου διαφευγει γιατι το άλλο pc, δούλευε κανονικά.
MikeMenos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ειναι Gigabyte b250m φιλέ. Παιδιά το βρήκα, τα αλλ δύο είναι ενσωματωμένα στο έξτρα 24πινο του κουτιού (σαν extension για το 24πινο του τροφοδοτικου) και εξειχε ένα τριδοντο καλωδιακι από αυτό το έξτρα 24πινο που συνδέεται με ένα ιδιο του κουτιου. 1
louilouiCK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Πάω στοίχημα πως δεν έβαλες το 8πινο για τον επεξεργαστή. edit: meh το έχασα το στοίχημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα