thelos257 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα να διαγραψω τα παντα απο ενα google account μου το οποιο το συνδεσα με τα παλια μ κινητα τηλεφωνα και τωρα αυτα δεν τα εχω αλλα εχω σβησει το account μου απο πανω τους βεβαια αλλα συνεχιζω να τα βλεπω οταν παω στην δραστηριοτητα μου --> συσκευες. Πως τα εξαφανιζω να τα διαγραψω για να μην τα βλεπω οριστικα ;
a400 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 https://support.google.com/accounts/answer/61177?hl=el εδω απο pc
chios Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δεν κατάλαβα αν θες να διαγράψεις το google account εντελώς ή τις παλιές συσκευές από αυτό.
thelos257 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δεν κατάλαβα αν θες να διαγράψεις το google account εντελώς ή τις παλιές συσκευές από αυτό. Καλημερα τις παλιες συσκευες απο αυτο.
thelos257 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τοτε το δικό μου λινκ δεν σου κάνει, συγγνώμη Ναι φιλε μ δεν μ κανει εγω συγνωμη που δεν διεκρηνησα τι ακριβως θελω.
FKLDS Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ναι φιλε μ δεν μ κανει εγω συγνωμη που δεν διεκρηνησα τι ακριβως θελω. Ίσως μετά από τόσες μέρες να έχεις βρει τη λύση, αλλά δοκίμασες στο "συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα" να πατήσεις πάνω τους και στη συνέχεια "κατάργηση πρόσβασης στο λογαριασμό";
thelos257 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ίσως μετά από τόσες μέρες να έχεις βρει τη λύση, αλλά δοκίμασες στο "συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα" να πατήσεις πάνω τους και στη συνέχεια "κατάργηση πρόσβασης στο λογαριασμό"; Καλησπερα οχι δεν βρηκα την λυση φιλε μ δυστοιχως και δεν με αφηνει να τις καταργησω κιολας: Οι συσκευές που παρουσίασαν δραστηριότητα στο λογαριασμό σας τις τελευταίες 28 ημέρες ή είναι συνδεδεμένες αυτήν τη στιγμή.
FKLDS Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Καλησπερα οχι δεν βρηκα την λυση φιλε μ δυστοιχως και δεν με αφηνει να τις καταργησω κιολας: Οι συσκευές που παρουσίασαν δραστηριότητα στο λογαριασμό σας τις τελευταίες 28 ημέρες ή είναι συνδεδεμένες αυτήν τη στιγμή. Μετά από αυτό, δεν σου βγάζει link "μάθετε περισσότερα"; Μάλιστα αν το πατήσεις, σου βγάζει αναλυτικές οδηγίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα