Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα λόγω προβλήματος του σκληρού αναγκαστικά έγινε format.όμως πλέον δεν αναγνωρίζει τον αντάπτορα για το ίντερνετ. Ο αντάπτορας είναι ο d-link 802.11 n wlan adapter. Τι μπορεί να φταίει? Κατέβασα τα drivers από το site όμως ακόμα δεν το αναγνωρίζει

Δημοσ.

ο driver έχει γίνει αποσυμπίεση κάπου οπότε έχεις τα αρχεια διαθέσιμα;

αν ναι πηγαινε απο διαχείριση συσκευών και κάνε χειροκίνητη εγκατάσταση τον driver

Δημοσ.

Τα κάνω αποσυμπίεση όπως πολύ σωστά λες τα κάνω εγκατάσταση κανονικά αλλά τίποτα. Μέσω πίνακα ελέγχου προσπαθώ από κει να το αναγνωρίσει κ ενω το βρίσκει ότι έχει συνδεθεί στις συσκευές δεν βρίσκει κανένα driver

Δημοσ.

Μετά από εκτενές ψάξιμο ο μικρός μας φίλος "γέρασε" με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορεί driver για χάρη του ή τουλάχιστον driver που να υποστηρίζεται από το πισάκι μου οπότε φάγαμε άκυρο! Μπορεί να κλειδώσει :( 

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε τι Windows δοκιμάζεις αλλά κάτι αρχαία usb wlan πάνω από 10 χρόνον τα Windows 10 τα αναγνωρίζουν αυτόματα και χωρίς driver, μήπως κάπου αλλού είναι το πρόβλημα;;

Δημοσ.

το όλο θέμα ξεκίνησε διότι έκανα format στον υπολογιστή. από 10αρια λοιπόν πήγα στα 8.1 πάλι.Παλιότερα που είχα πάλι 8.1 και έκανα την αναβάθμιση στα 10 ο αντάπτορας δούλευε κανονικά και στα 2 συστήματα 

Δημοσ.

Αρχικά να ρωτήσω. Είσαι σίγουρος πως αυτό είναι το μοντέλο του αντάπτορα σου ; Γενικά το Link.png Site: 802.11 είναι το πρότυπο για το wifi. Στο googleLink.png Site: γράφοντας το μοντέλο που είπες παραπάνω βρίσκω άπειρα στικάκια d-link. Τώρα εφόσον δούλευε παλιά είναι παράλογο να μην δουλεύει τώρα. 

Αρχικά αν πας στο ο υπολογιστής μου και πατήσεις δεκί κλικ-> ιδιότητες -> Διαχείρηση εργασιών, τον βλέπεις μέσα, έστω και σαν άγνωστη συσκευή; 

Δημοσ.

Ναι τον βλέπει σαν συσκευή ότι έχει μπει "μέσα" αλλά μέχρι εκεί. Το καλύτερο βέβαια είναι ότι το συγκεκριμένο μοντελάκι πλέον αν μπεις στο site της d-link έχει άλλο μοντέλο ίσως ανανεωμένο or whatever 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...